Nerde O Eski Atari Salon Oyunları (KONAMI,CAPCOM)
-
Selam,
Emulator programı için: www.mame.net windows komut satırından çalışıyor.Şu anki son versiyonu olan 0.77 sürümü yaklaşık 4500 oyun desteklemekte.Not:mame isimli bu muhteşem emulator programı şimdilerde 3d oyunlarada el attı.
Street fighter ex serisi,tekken serisi(tag tournament dahil)
Bende tüm oyunları var şu ana kadar.
Tabi birde oyunlar için link verelim.
www.mameroms.com "www.mame.dk" isimli site sanırım kapandı...
Bu arada ilginçtir ki internette o kadar aradığım halde şu shoryu ken yapınca 7-8 tane magic atan şu eski street fighter versiyonunu bir türlü bulamadım.Hani start ile adam değişen 12 adamlı zangief in neredeyse 1 metreden tuttuğu versiyon sanırım bu hack versiyonmuş.Ama bilgisi olan varsa mutlaka yazsın oynamak istiyorum o oyunu.Birde oyunun hilesi vardı bilenler hatırlar sıralamada 1st ye yerleşip isimde "syt" yazınca 99 jeton veriyordu.. -
cevap 1. tanışalım.
cevap 2. o oyunun adı art of fighting idi. snk firmasınındı capcom değil. neo geo emulatörünün içinde 1,2,3 var.
cevap 3. sf" nin o versiyonunu şu an final burn alpha emulatörü destekliyor.
oyunu da www.romshare.net sitesine üye olup çekebilirsin.
-
Sen `king of fighters` veya `art of fighting` den bahsediyorsun.
Robert her iki oyunda da var.
water, O adam degistiren hacklenmis street fighterin kabin kodu US(44983) Adi:street fighter 2 rainbow edition set 3. ihtisas yapmisiz yahu

-
-
-
he ya
en güzeli hadoken di.
ileri geri adu.
-
mahuhuhua Street fighter Ex Series!!
geris hikaye bence
!Yes WAR - No peace -
mahuhuhua Street fighter Ex Series!!
geris hikaye bence
!Yes WAR - No peace -
o konuda bana geleceksiniz callus mame amiga ve yüzlercesi bu tür eski oyunlardan 40 gb yakın arşiv var ben onların hastasıyım www.playagain.net diye bi site var ora manyaq tüm oyunlar var
Toplam Hit: 16552 Toplam Mesaj: 29