Nereden Hosting?
-
Selamlar, yakın zamanda 3-4 farklı site için kolları sıvayacağım. Hepsini barındırabileceğim tek hosting / reseller daha iyi olur diye düşünüyorum. Bu sitede üstadarın bir lafı vardır, Türklerden hosting almayın diye.
Nereyi tavsiye edersiniz? Ucuz olsun tabi.
( Şu sınırsız alan trafik verenler aşırı cezbediyor aslında beni )
-
Geçen bi ufak araştırma yaptım. Uzun süredir bluehost kullanıyorum ara ara down oluyor. Benim de taşımam lazım sitelerimi. Burda swordfish tavsiyte etmiş TMD hosting diye bi firma. Fiyat gayet uygun ve hakkında doğru düzgün şikayet bulamadım. Oraya taşımayı düşünüyorum.
-
aslında tr lokasyon olsun diye çelişkide kalmadım değil
-
noname bunu yazdı
Hocam TR sıkıntılı ya. Bulabiliyorsan avrupa lokasyonlu falan bul. TR'de ya Cpanel olmaz, ya ssh vermezler, ya cron job yoktur, ya backup sistemleri kıytırıktır. Mutlaka patlıyor bi yerden :)
-
NmC bunu yazdınoname bunu yazdı
Hocam TR sıkıntılı ya. Bulabiliyorsan avrupa lokasyonlu falan bul. TR'de ya Cpanel olmaz, ya ssh vermezler, ya cron job yoktur, ya backup sistemleri kıytırıktır. Mutlaka patlıyor bi yerden :)
ama hız ve google (seo) açısından da avantajı var işte /:
-
Kendileri arkadaşım olur bir sıkıntı yaşamazsın. web hostinglere ssh vermezler ama yedek almada falan sıkıntı yaşamazsın.
-
Reselleri'ni satın aldım 6-7 aydır kullanıyorum hacı herhangi bir sıkıntı görmedim. Senin memleketinde merkezleri :)
Teknik destekleride çok iyi gerçekten.
-
türk firma olsun dersen : guzel.net.tr öneririm. yabancı olur dersen hostgatorden al ama lokasyon olarak hollandadan iste
-
guzel hosting iyidir, onlara bir yazılım yapmıştım, elemanla baya sohbetim oldu. türkiyedeki en büyük 25. hosting firmasıyız demişti şaşrmıştım demek ki daha 24 tane daha büyük yer varmış. ama hizmetleri falan çok methediliyor... ha bana kalırsa tr lokasyonlu hiç bi şey alınmaz ama senin bileceğin iş
-
Ar0fer bunu yazdı
Reselleri'ni satın aldım 6-7 aydır kullanıyorum hacı herhangi bir sıkıntı görmedim. Senin memleketinde merkezleri :)
Teknik destekleride çok iyi gerçekten.
gözüm kapalı önerebilecegim firmadır. serkan bey gerçekten işinde iyi biri ve teknik destek konusunda ekibi başarılı + sabaha karşı bile ticket atsam cevap alabiliyordum şu an nasıl bilmiyorum çok kısa bir aktif kullanıcıları değilim.
-
guzel.net.tr var güzel bu ara bayram nedeniyle indirim yapmışlar %60 interneten indirim kodu bulabilrisin