folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nereden Kan Bulabilirim?

Nereden Kan Bulabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    Babam pazartesi ameliyat olacak 0 rh+ kan gerekli nereden kan bulabilirim bilmiyorum..

İnternetteki kan bankalarını dolaşıyorum ama doğru düzgün veri yok. Kızılaya gitsem kızılay takas yoluyla mı kan veriyor? veya ücreti var mıdır? gönüllü bulamadım diyelim nerelerden kan bulabilirim bilgisi olan var mı? Yakınlara söyledik ancak çıkacağını sanmıyorum en son çare aklıma belediye anonsu geliyor :/

insan ilk defa böyle bişeyle karşılaşınca ne yapabileceğini bilmiyor :| nerden bulurum nasıl bulurum kafam karıştı iyice sabah sabah eğer kızılaydan parayla kan alabilme durumu varsa ona göre gitcem ayrıca belge vs gerekir mi kan alabilmek için? yardımcı olursanız sevinirim. Doktora sordum da sallamadı bile.

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

kızılaya gitme büyük şehirdeysen emniyet amirlerine durumu anlat çevik kuvvet v.s. de bazen çıkabiliyo minibüs duraklarındaki şöförlere sor yada şöförler derneğine sor onlarda minibüscülerin kayıtları oluyo ticari taşıt kullanma belgesi alırken kayıt tutuyolar orda kan grubu tutanlar olabiliyo meslek yüksek okulu gibi bi yerler varsa oralardan da faydalan rica minnet belki halledersin haa öğrenci yurtlarını unutma ;) allah yardımcın olsun şimdiden geçmiş olsun..

bi arkadaş için aramıştık kızılaydan ünitesini 90 tl ye almıştık bilgine ama takas olayı var diye biliyorumsanırım bize es geçmişlerdi şere... :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ya bu arada bu kan işleri çok dikkatimi çekmeye başladı

hani Türkiyede vampirler ayin yapıp kan içiyorlarmış satanizimin alt dalı olarak faaliyet gösteriyor

hani senin kullanıcı adın ve başlık çok dikkat çekici bir aciliyet felan hissetmedim

ki senin istediğin kan kolay bulunan bir kan

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seffah
    seffah's avatar
    Erkek
    hocam felaket tellallığı yapmak istemem ama  0 rh+ en zor bulunan  kandır ve burda  kızılıay insanlardan satın alıyo 1 ünitesine 300 milyon veriyo kızılay.eğer lazımsa git kızılaya konuş..

hayat ölümle kumar oynama sanatıdır..ebn bu snatı icra edebiliyorum ya siz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

hani Türkiyede vampirler ayin yapıp kan içiyorlarmış satanizimin alt dalı olarak faaliyet gösteriyor

hani senin kullanıcı adın ve başlık çok dikkat çekici bir aciliyet felan hissetmedim

Aynn benimde aklıma gldide.adamın durumu doğrudur diye demedim.hocam alınma sakın bzmki sadece bi varsayım

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

yuhh be kardeş dışardan hep böyle şeyler basit gibi görünür ama insanın sürekli başına gelmediği için başa gelince kurşun yemiş gibi olursun çaresizlik oluyo bi diğer adı da bazı devlet kurumları kanı dövize endekslemese insanların böyle kaygıları ortadan kalmış olur.. bakış açın garip alper hocam..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

alper yuh artık :| tabi ben 0 rh+ kanı lezzetli buluyurum bakkalda satılmadığından içmek için istediğimde bulamıyorum o yüzden götüm tutuştu kana susadım gelip burda konu açıyorum dimi :| .. bi açtığım konuya da düzgün cevap ver :| ..

@tarzan küçük şehirdeyim minibüsçü fikri için saol gerçekten aklıma gelmemişti bu işime yarayacak ben de meslek yüksek okulunda okuyorum ancak okul bitti bitmese bulmam kolaydı. ünitesi 90 tl gibi ucuza verilebiliyorsa kızılayda bulmam daha da kolay olur sanırım bilgiler için teşekkür ederim.

@seffah güzel moral oldu sağol :| 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:

@tarzan küçük şehirdeyim minibüsçü fikri için saol gerçekten aklıma gelmemişti bu işime yarayacak ben de meslek yüksek okulunda okuyorum ancak okul bitti bitmese bulmam kolaydı. ünitesi 90 tl gibi ucuza verilebiliyorsa kızılayda bulmam daha da kolay olur sanırım bilgiler için teşekkür ederim.

valla kardeşim bize öyle sattılar yaklaşık 1 sene önce hatta benim zoruma gitmişti artık kan vermiyorum.. neyse geçmiş olsun tekrardan.. kolay gelsin..

edit: bu kan gurubu başkasından da alabiliyodu şimdi hatırlayamadım A0= A+0 sanırım A rh(+) den alabiliyodu bi sor sadece kendi grubunu arama bulduğunu kızılayda takas yaparsın mutlaka zaten kullanılabilir oldumu bi sorun yok onlarıda kullanırlar..

edit:1 ankara yakınlarıysa hafta sonu geldi gelebilirim bende yada bulduğumuzu kızılaya verebiliriz senin adına.. bi ortak sistemleri vardır heralde..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Memleket neresi ben de verebilirim kan. Grup uyuyor.

Manisa'ya gelebilirim, İzmir'de olur başka yer gelemem malesef.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yav aklıma geldi sadece :) Acel 0+ kan lazım gibi başlık olsa yine bişi demem ama nerden kan bulabilirim gibi başlık olunca :)

genel konuştum ben benim a- anneme bulmakta çok zorlandık ama Allahdan benim gibi oğulu var ki her daim sıkıntı olmuyo :D

acil şifalar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

@BiUyeOlamadim Bolu Merkezdeyim yine de teşekkür ederim.

@Alper bolu gibi bi şehirde olduğum ve tahribatta fazla bolulu olmadığı için ankaradaki istanbulduki üyeleri boşuna konuya çekmek istemedim bu nedenle nerelerden kan bulabilirim bilgisi istemek için nereden kan bulabilirim konu başlığını uygun görerek açtım. 

Toplam Hit: 8608 Toplam Mesaj: 36