folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nereden Kan Bulabilirim?

Nereden Kan Bulabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    www.acilkanlazim.com

Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ymert
    ymert's avatar
    Erkek
    kardeşim oradaki bir askeri birliğe git orada söyle yetkiliye umarım bulabilirsin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------
    Babam pazartesi ameliyat olacak 0 rh+ kan gerekli nereden kan bulabilirim bilmiyorum..

İnternetteki kan bankalarını dolaşıyorum ama doğru düzgün veri yok. Kızılaya gitsem kızılay takas yoluyla mı kan veriyor? veya ücreti var mıdır? gönüllü bulamadım diyelim nerelerden kan bulabilirim bilgisi olan var mı? Yakınlara söyledik ancak çıkacağını sanmıyorum en son çare aklıma belediye anonsu geliyor :/

insan ilk defa böyle bişeyle karşılaşınca ne yapabileceğini bilmiyor :| nerden bulurum nasıl bulurum kafam karıştı iyice sabah sabah eğer kızılaydan parayla kan alabilme durumu varsa ona göre gitcem ayrıca belge vs gerekir mi kan alabilmek için? yardımcı olursanız sevinirim. Doktora sordum da sallamadı bile.

-----------------------------

oncelikle Acil sifalar dilerim Benim kan Grubum Orh +  izmir manisa aydın bölgelerine Gelip üsenmden kanımı verebilirim ..

www.tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim sağolun tahribata konu açmamdaki sebep buydu güveniyorum size çünkü :) etrafta araştırdım hastanelere tekrar uğradım kızılaya da uğradım 150 ve 500 arası fiyat çeken de oldu her türlü buluruz diyen de oldu gönüllü çıkmadı bu arada paraya bakıyor herşey :) ama en sonunda kızılay kan bağış otobüsündeki bir hemşire yeni yasaya göre hastaneden istenen (siz değil hastane merkezden kan isteyecek sizin talebinizle) kanlara karşılık ücret verilmeyeceği ayrıca karşılığı istenmeyeceğini doktorun sözüne bakmamamızı söyledi.

Ben bunu duyunca direk tıp fakültesinin kan merkezine gittim görevliyle bu yasa olayını konuştum hiçkimsenin haberi de yok ancak merkez düzcedeymiş merkez kan olayını halletti. karşılığında sadece gönüllü olarak kan grubu farketmeksizin bağışta bulunmak ister misiniz diye soruldu bi kaç tanıdıkla da onu hallettik.

sağolun tekrar

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    benim 0 Rh+ ama maalesef istanbuldayım :(

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 8635 Toplam Mesaj: 36