Nereden Laptop Almalıyım
-
arkadaşlar kardeşime laptop alıcam avmlerden mi, isim yapmış elektronik mağazalardan mı yoksa internetten mi alayım bilemedim.
internetten alırsam en güvenli siteler nelerdir.
ayrıca hdmı özellikli bir ürün alıcam plasmadan izlemek için. nelere, baska hangi özelliklerine dikkat etmeliyim sizce bunun için.
önerilerinizi bekliyorum.
-
acelen yoksa tekno-market yada avmlerden kampayalara bak hem biraz olsun ucuza almış olursun hemde bişey olursa nereye gideceğini bilirsin artı olarak sigorta yaptırırsın bizim arkadaşın laptop çalındıktan sonra yeni aldığına sigorta yaptırdığı aldığı tekno-marketten 38lira mı neydi kafa rahat hiç olmazsa :)
-
zaten garantisi olmuyor mu hocam bu sigorta dediğin senin çalınmaya karşı felan herhalde.
bizim eve giren hırsız çöldeki bedeviden daha bahtsızdır :Dsağol önerin için.
-
Benden al :)
-
çalıştığım yerde pc fiyatları oldukça uygun tavsiye edebilirim istersen incele derim.....
http://www.sanalpazar.com/dukkan/Teknocari-Tekirdag__u460820
yerimiz tekira avm de teknosa gold vatanın izasında hepsine kök söktürüyoruz valla golddaki adamlar bile gelip bizden alış veriş yapıyolar :P
sanal pazardan ta takip edebilirsin güncel olarak takip ediyoruz zaten...
-
bence internetten en ucuz bulduğun yerden al, garantisi markaya bağlı sonuçta. sıkıntı yaşamazsın.
-
-
bak kardeşim fujitsi fln hikaye alıcaksan hp asus veya dell gibi firmaların pclerini al...
hp teknik serviste çok iyidir pazar payınında nerden baksan %60 diyorlar
asus parça üretimi yapan büyük bir firma (halan devam ediyormu bilmem)
dell ise teknik serviste çığır açıyo...arıyosun 3. gün içinde evine kadar gelip yapıyo pc ni....
bunları da göz önüne al....markadan markaya farkeden garanti sıkıntıları yaşama sonra aldığın fiyat kadar da tamir ücreti ödeme...ürünleri incele diğer yerler ile kıyasla anlıcaksın...
-
laptop piyasasında hp lidermiş, bilmiyordum ben geçenlerde bi yerde okudum. lenovoda 2. sıraya yükselmiş.
belki alırken dikkat edersin.
-
vatanbilgisayardan şaşman bozuldumu muhattab buluyorum bir diski 5 kere degiştim sonra iade ettim parami geri aldım
bozulacagini düşünüyorsanız vatandan şaşmayın
cumartesi pazar yüzde 25 e varan indirimler oluyor
-