Nereden Laptop Almalıyım
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------vatanbilgisayardan şaşman bozuldumu muhattab buluyorum bir diski 5 kere degiştim sonra iade ettim parami geri aldım
bozulacagini düşünüyorsanız vatandan şaşmayın
cumartesi pazar yüzde 25 e varan indirimler oluyor
-----------------------------aynen daha bugun gittim kasayı verdim mavi ekran veriyodu bu satış sonrası işlerinde vatan on numara gercekten
-
pazarland dan alabilirsin.
Ama tek sıkıntısı 10 güne kadar beklemek oluyor. İndirimleri yakala ve al güvenlidir. Bütün firmaların altında fiyat ile satış yapıyorlar
-
pcdepo.com tavsiye ederim
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------laptop piyasasında hp lidermiş, bilmiyordum ben geçenlerde bi yerde okudum. lenovoda 2. sıraya yükselmiş.
belki alırken dikkat edersin.
-----------------------------ben hp nin garantisinin üzerinden 4 yıl geçmiş pc yi alıp yapıp 5 kuruş almadan geri gönderdiğine birebir şahit oldum... lenova dediğin pc de n de sattık ama firma arkasında durmuyor...hali hazırda 3-4 tane tüketici mahkemesi var (bizim sattığımız ürünler)...firma hiç alakadar olmuyor... satışın sebebi ucuzluğundan mı servis kalitesinden mi ?
-
asus var aga. asusun teknik servisi hakkında ve genel ne söylersiniz.
http://www.hiperucuz.com/?urun-114870-ASUS-X54C-SX048D-B815-1-6-2-320-15-6-OBVGA-DOS.html&ref=akakce&v=1.40.6