Nereden Muşta Bulabilirim?
-
taşı olm polisin gözüne gözüne sokmazsan bişey olmaz.
ben herdaim çantamda muşta yada çakı bulundururum. bugüne değin başıma hiç bişi gelmedi.
ayrıca benim anam ağlıyacağına karşımdakinin anası ağlasın mottosuna göre yaşarım.
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------
su polonya carsisini bi tarif etsenize yaf gidince saga sola sorupta vakit kaybetmiyim. diyelimki bn uskudardan vapurla eminonune gectim yeni caminin ordayim nasil bulurm orayi? :)
ya valla mahmutpaşanın üstünde kalıyor böyle otopark falan var sonra ne bilm şaka malzemeleri falan satan bir yer var oralarda ama yukarıları çıkıyosun baya -
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------taşı olm polisin gözüne gözüne sokmazsan bişey olmaz.
ben herdaim çantamda muşta yada çakı bulundururum. bugüne değin başıma hiç bişi gelmedi.
ayrıca benim anam ağlıyacağına karşımdakinin anası ağlasın mottosuna göre yaşarım.
-----------------------------0da doru .. çok güzel bi yaklaşım :] onun anası ağlasın :D
-
beyler muştayı aldım :D güzel alet ama çok ağır değil 70 gr ağırlığında çelik kurt patisi cinsi
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
beyler muştayı aldım :D güzel alet ama çok ağır değil 70 gr ağırlığında çelik kurt patisi cinsi
-----------------------------Hayırlı olsun diyeceğim ama kararsız kaldım ^^
Bendeki muştayı bir polis oğlundan almıştım..
O kadar korkmaya gerek yok :P
-
amele_2 İzmir'de nerden aldn sen muştayı...?
-
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------Hayırlı olsun diyeceğim ama kararsız kaldım ^^
Bendeki muştayı bir polis oğlundan almıştım..
O kadar korkmaya gerek yok :P
-----------------------------70 gr iyimidir? adamı yere indirmeye yetermi sen onu söle:D
-
CaTo_35 bunu yazdı:
amele_2 İzmir'de nerden aldn sen muştayı...?
-----------------------------istanbuldan aldım hacım ben.
eminönünden bi arkadaşa sipariş ettim gelirken getirdi
-
ben bundan başka muşta kullanmam kendi pençesi estanteneli alet filan boktan iş adam darp mı edeceksik yoksa yaralıcakmsın

-
darkwood bunu yazdı:
-----------------------------ben bundan başka muşta kullanmam kendi pençesi estanteneli alet filan boktan iş adam darp mı edeceksik yoksa yaralıcakmsın

aynen olay budur :) eline tam oturuyo insanın kurt patisi gibi bo$ta durmuo.