Nereden Muşta Bulabilirim?
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
darkwood bunu yazdı:
-----------------------------ben bundan başka muşta kullanmam kendi pençesi estanteneli alet filan boktan iş adam darp mı edeceksik yoksa yaralıcakmsın

aynen olay budur :) eline tam oturuyo insanın kurt patisi gibi bo$ta durmuo.
-----------------------------bununfiyatı ne kdadır?Kuert patisinin olduğu yerlerde varmıdır ben bnmkini 7,5 a aldım da?
-
cagıl bu bizim burda 15 kagıt ama baya ta$$aklı süper baya agr bişey göçürüyo
arkadaş hafifçe vurduydu hmıma koydu valla
-
evet olay budur bende aynından aldım 2 gün önce eminönünde baya yukarılara çıkıyosun ama 15 çok be hacı :/ 10 a aldım ben aynısının tıpkısı :/ yanımda da peki taşımam ya sorun çıkartıyo şu yaylı joplar güzel hem yasak ta değil onlar favorim bide onlardan alıcam bi ara.
-
bertanyus bunu yazdı:
evet olay budur bende aynından aldım 2 gün önce eminönünde baya yukarılara çıkıyosun ama 15 çok be hacı :/ 10 a aldım ben aynısının tıpkısı :/ yanımda da peki taşımam ya sorun çıkartıyo şu yaylı joplar güzel hem yasak ta değil onlar favorim bide onlardan alıcam bi ara.
hacı bizim burda el altndan satış yapan bi ibne var çogu yerde yok ibne de 3 çeşit muşta var1 alemiyon gibi vurdan yamulcak o cins 2 ona benzer 3 de bu adam 5,10,15 diye satıyo pezo
yaylı jop 20 içne katlanan da 20
edit: arkasındaki oval şey süper bişey ele tam oyuruyo
-
darkwood bunu yazdı:
-----------------------------cagıl bu bizim burda 15 kagıt ama baya ta$$aklı süper baya agr bişey göçürüyo
-----------------------------bnm ki bu işte aslında fena değil ama...
http://img143.imageshack.us/my.php?image=mutasw9.jpg
-
hac sen o resindeki muştaya 7,5 mu verdin ayrca arkadakı oval yer küçük ele oturmaz kayma yapar
kansndaym resmini kogdugum muştayı övedüm ama kullasan yanndan ayrmassn
-
Hacım kızma ama nedir bu muşt, çakı bilmem ne?
Herkes ben kendimi korumak için alıyorum diyor, herkes cebindekine güvenip sağa sola sataşıyor laf atıyor saldırıyor.
Kendini savunmak istiyorsan şoklayıcı al biber gazı al , elimde olsa yetkim olsa tüm muştacı çakıcı toplarım. -
biber gaz sakat iş çak bıcakta sakat iş ama bende küçüklükten gelen bişey var silahlar çok severim
şu anda evde ateşli ateşlisiz silahladan mevcut
not: benim cici silahlarm adlı belgeseli izleyin anlarsınz
-
darkwood bunu yazdı:
-----------------------------ben bundan başka muşta kullanmam kendi pençesi estanteneli alet filan boktan iş adam darp mı edeceksik yoksa yaralıcakmsın

bende bunun bayaa bi küçüğü var :| bu süpermiş :| bu arada 15 ytl demişsin darkwood ? nerde oturuosn ?
bende var bi tane
bunun aynısı caqilqurbuz unkinin aynısı :S ama seninki daşşaklıymış harbi
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------darkwood bunu yazdı:
-----------------------------cagıl bu bizim burda 15 kagıt ama baya ta$$aklı süper baya agr bişey göçürüyo
-----------------------------bnm ki bu işte aslında fena değil ama...
-----------------------------sen onunla vur parmaklarını kırarsın ak :|
@SpY-EaFw
sen yolda yürürken adam seni gaspetmeye calı$tı biber gazı sıkıp kacar mısın ?
ben dersini veririm i$te. sanırım fark bu.