Nerelerdesin Ey Tahribot?!?!
-
Bir zamanlar güzel ircmizde TahriboT diye bir robotumuz vardı. ir2nin güzide yazılımlarından olup bir o kadarda piç pardon zekiydi. kendisiyle dashaq geçerdik. her ne kadar arada sırada kanaldan bizi şutlasa da komik robottu, hoş robottu, iyi robottu kendisi. fakat bir vakit geldi botumuz kafai yedi. psikolojisini bozduk ve onu üzdük. sonra ir2 onun bu kahrına dayanamayıp onu görevinden aldı. fakat eşekliğimizi yeni farkettik ve TahriboT'un tekrar aramıza gelmesini rica ediyoruz TBT adminlerinden ve bilakis ir2'den.
TahriboT seni seviyoruz...
TBT Üyeleri & DashaQTeaM Yönetimi
-
bırak yaw login olması bir dert zaten. sürekli düşüp duruyom ebem sikiliyor password girerken. tahribot yada baskaları bana süreli ping atacaksa olur :)) ir2 den tahribota boyle bir ek yapmasını reca ediyoruz.
-
tahribotu istiyoruz !!!! :D
-
Ondan ayrıldığımı farkettiğimde içimi bir hüzün kapladı. Bir boşluk oldu içimde kendimi boş insan diye nitelendirdim kırıldım üzüldüm bende onun gelmesi için elimden geleni yapacağım.
-
nasıl bir robottur ki bu Jezreel gibi bir sadisti bile duyguya boğmuştur. duyun bizi ey adminler, acıyın bize...
-
Tahtiboot eet güsel bişi de a.q bn tahribat irc 'e giremiom mircde yüklü herseyi de doru yapıom connecting-connection timed-out dio zmn asımına ugruo a.q nie oluo böle sokucm yaaa
not: su Tahriboot'u koyun da dashak gecelim biras : )
-
yok la benı habıre atıyordu anamadım gıttı floodta yapmıyordum neden yapıyordu hehehe ey ghıdı hey
-
zuhauahuaha şmdi aklıma geldi bu tahribot un geyiği vardı ir2 giriş yapıyor login ol gawat diyerek atıyordu ahuauhua resmi vardı nerdeydi o hatırlayamıyom
-
kendisini ilk gördüğümde login olmak için götüm çıkmıştı
aşkımız da böyle başladı. ben login dedikçe o 1-2-3 kontrol ediliyor diyordu ve ben irc başında tilt oluyordum
taaki rene serveri zikene kadar:D
sonra ir2 kardeşimiz botun a.qdu hemen akabinde nerde la TahriboT sorularına renenin serveri ziktiği bahanesini uydurdu:D
ir2 sesleniş:
botomuzu geri veeeeerr
-
arkadaşlar tek sorumlu ir2 dir saldırın atlayın üstüne 3 diyince atlıcaz gözelim tahribot proğramladın olm insan birde tahribaby kodlar a.k botun gururu ile oynadın olm cehennemliksin şerefsizim o botunda istekleri var arzuları var tek başına ne yapıcak
ir2 istifa ir2 istifa
eski botunuzu verin size yenisini verelim (100 kontur alıoz nickimyoka başvurabilirsiniz.)
-
hay sizin dashaq ınızı.. melek diyo bas indexi.. ama önemli olan seytanın fikri :)