Nero İle Boot Cd Yapma?
-
Arkadaşlar elimde win2000 var fakat bunu nasıl bootlu bir cd haline getirebilirim.ilk defa yapıcam bootlu cd uğraştım nero ile ama beceremedim.açılışta boot data disc seçiyorum olmuyor.ayrı boot dosyasını falanmı göstereceğiz anlamadım.bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
-
Arkadaşlar yokmu bilgisi olan?
:(:(:(
-
genelde sabahın 11'in de açılan konulara 10 dk da cvp yağmaz..
elinde ki win2000 hangi formatta?
cd halide de cd copy mi yapcaksın?
yoksa .iso formatında mı?
veyahut direk klasöre mi c/p yapılmış cd nin içeriği.
bu cvpları verirsen konuna daha net cvplar alabilirsin.
takidr edersin ki müneccim şeysi yemedik..
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=boot&folderid=60791
-
Hacı elimde normal netten indirdim ISO falan değil.sadece klasör halinde.cd de falan da değil.işte yapabilirsem bootlu cd haline getirmek istiyorum.
-
buyur hoca burda çok güzel anlatılmış windows 2000 için boot cd yapma
http://www.pclabs.gen.tr/2002/12/18/windows-2000-boot-cd%C2%92si-nasil-yapabilirim/
-
Nlite prosunu aç gözattan 2000 i seç ileri de sana seçenekler sorar entegre sil katılımsız iso oluştur gibi sen sadece iso oluşturu tıkla ileri de başka pencerede iso oluştur çıkar tıklarsın oluşturulcak yeri seçersin tamam dersin oluştururur sonra nero açarsın yedeklemede diske görüntü yazdırı tıklarsın açılan pencereyi kapatırsın solda birlikte açtan burning room açarsın ordan cd yazarsın olur
-
Active ISO Burner, işini görür.
İstediğin .iso formatındaki image dosyalarını cd'ye bu program ile yazdırırsan cd'ler bootable olur. Senin istediğin gibi...
-
Elindeki sadece klasör ise işe yaramaz, orjinal cddeki boot kısmı lazım...
-
w98 in başlangıç disketiyle boot et sonra cd ye geçip şey et?
yada direk cdye o disketide at?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------w98 in başlangıç disketiyle boot et sonra cd ye geçip şey et?
yada direk cdye o disketide at?
-----------------------------98 başlangıc disketi ile actıktan sonra xp yada 2000 kurmak isterseniz smartdrv komutu ile smartdrive ı calıştırın yoksa kurulum adamı öldürür... saatlerce sürer...