Nero İle Boot Cd Yapma?
-
renegadealien kardeş beni hatırladın demi geçenlerde banlamıştın.neyse yardımın için saol teşekkür ederim yorumlarınız için.
-
ebulmadi bunu yazdı:
-----------------------------
renegadealien kardeş beni hatırladın demi geçenlerde banlamıştın.neyse yardımın için saol teşekkür ederim yorumlarınız için.
-----------------------------yuhaha :D hiç güleceğim yoktu gece gece :):)
-
ebulmadi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Yok hocam hatırlamadım, zaten genelde kişisel sebeplerden dolayı adam banlamam, üstüne üstlük kişisel sebeple adam banlamamak için banladığım adamında nickine bakmam...
Sebep neydide hocam banlamışız seni :) İçine dert olmuş sanırım :)
-
renagalin kardeş win2000 lazım olmuştu konuyu büyük harfle açmışım(işyerinde sekreter masasına oturmuştum farkında olmadan büyük harfle yazmışım).bu yüzden banlamıştın beni.o kadar lazım dı ki harbiden hacı banlaman bena çok koymuştu.deli olmuştum.
:D:D:D
-
Hacılar yardımlarınız için çok sağolun.Bu konuda en iyi program Nlite adında bir program.kesinlikle ısrarla tavsiiye ederim.kendi işletim sisteminizi kendiniz oluşturun.Kurulum yapacağınız herhangi işletim sistemi için
driver-software-güncelleme-kişisel ayarlarınızı yapın kendinize bir kurulum cd si oluşturun.kullanımı ise çok basit.
Israrla Tavsiye Ederim Hacılar