Nero İle Boot Cd Yapma?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek
    renegadealien   kardeş beni hatırladın demi geçenlerde banlamıştın.neyse yardımın için saol teşekkür ederim yorumlarınız için.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

ebulmadi bunu yazdı:
    -----------------------------
    renegadealien kardeş beni hatırladın demi geçenlerde banlamıştın.neyse yardımın için saol teşekkür ederim yorumlarınız için.

yuhaha :D hiç güleceğim yoktu gece gece :):) 

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

ebulmadi bunu yazdı:
    renegadealien kardeş beni hatırladın demi geçenlerde banlamıştın.neyse yardımın için saol teşekkür ederim yorumlarınız için.

Yok hocam hatırlamadım, zaten genelde kişisel sebeplerden dolayı adam banlamam, üstüne üstlük kişisel sebeple adam banlamamak için banladığım adamında nickine bakmam...

Sebep neydide hocam banlamışız seni :) İçine dert olmuş sanırım :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek

renagalin kardeş win2000 lazım olmuştu konuyu büyük harfle açmışım(işyerinde sekreter masasına oturmuştum farkında olmadan büyük harfle yazmışım).bu yüzden banlamıştın beni.o kadar lazım dı ki harbiden hacı banlaman bena çok koymuştu.deli olmuştum.

:D:D:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek

Hacılar yardımlarınız için çok sağolun.Bu konuda en iyi program Nlite adında bir program.kesinlikle ısrarla tavsiiye ederim.kendi işletim sisteminizi kendiniz oluşturun.Kurulum yapacağınız herhangi işletim sistemi için

driver-software-güncelleme-kişisel ayarlarınızı yapın kendinize bir kurulum cd si oluşturun.kullanımı ise çok basit.

Israrla Tavsiye Ederim Hacılar

Toplam Hit: 4062 Toplam Mesaj: 16