Neşet Ertaş Halk Ozanı Değil
-
Seçim şarkıları haricinde bu adamın herhangi bir şarkısı türküsünü hatırlayan var mı aranızda ?
Peki neşet baba ?
-
onu diyenin karisini avradini sopunu sikerim banlanacagimida bilsem o adama laf edenin anasinin amina gorum
-
Bu kahpe evladi sadece bu hukumete degil ondan onceki hukumetlerede ayniydi bu kahpe cocuguna konusma hakki vereni muzigini dinleyeni sikmeli tivitirdan tut menajerine kadar arayip sovdum ben bu tayyipinde karisini sikim boyle adamlari insan yerine koydugu icin
-
Eger yonetimde beni banlarsa neset baba yuzunden banlasin bu orospu cocuguna kufur ettigim icin banlamasin serefsizim elim ayagim titriyor adamin kemikleri sizliyor lan kahpe evladi o picte cenazedeydi tayyiple yan yanaydi cenazede 3 sira onumdeydi pic
DevilKingtr tarafından 23/Şub/14 18:10 tarihinde düzenlenmiştir -

Bir hafta yalvardim lan holye babanin resmini koydurmak icin koyduktan sonra o bile saygi duydu babaya senki turkusuni soyleyen orospu cocuguydun
-
Azerin'den Uğur Işılak'a tokat gibi cevap
AKP'nin Türkücüsü Uğur IŞILAK 'Çırpınırdı Karadeniz' Ermeni bestekara ait dedi iddia edildi, Azerbaycanlı Sanatçı AZERİN'den tokat gibi cevap geldi.
Türkücü Uğur Işılak "Çırpınırdı Karadeniz" şarkısının Ermeni bir bestekara ait olduğunu iddia etti.
Ünlü Azeri sanatçı Azer'in ise IŞILAK'ın bu iddiasına sert bir cevap vererek 'Çırpınırdı Karadeniz'in bestecisi ve Söz yazarının resmi kayıtlarla sabit olduğunu bu konuda hiç bir tartışmanın olmadığını dile getirerek sert tepki gösterdi.
Azerin IŞLAK çok büyük bir hata yapmıştır, derhal TÜRK Halkından ve Parçanın bestekarı ve Söz Yazarından özür dilemesi gerektiğinin söyledi.
Azerin "Çırpınırdı Karadeniz" şarkısının bestekarının Üzeyir Hacıbeyli, sözlerinin ise büyük şair Ahmet Cavat'a ait olduğununu kaydederek söyledi: "Bu şarkı arşivlerde ve belgelerle mevcuttur. Ben yaşadığım sürede" Çırpınırdı Karadeniz "şarkısı'' Sarı Gelin olmayacak". dedi.
Bu uğur ışılaka sosyal paylaşım sitelerinde alay edilecek bir protesto eylemi başlatmalı.
Tarihimize milletimize çirkin leke atıyor.. utanmıyor yalan söylüyor.ama devran dönsün görecez seni uğur p.......
-
beyler facebook adresi hacklendi fena komedi dönüyor :D
EmQceR tarafından 23/Şub/14 19:29 tarihinde düzenlenmiştir -
EmQceR bunu yazdı
beyler facebook adresi hacklendi fena komedi dönüyor :D
https://www.facebook.com/UgurIsilak
artık diskolarda Şarkı söylesin kendileri. pisl
anlamadığım olay şu şimdi bu pislik gider rte ye ağlar hesabım çalındı diye
rte de malzeme bu ya gider mağdur edebiyatı yapar :)
benim arkadaşımın facebok hesabını çaldılar püüüüüüüüüüüüüüüüüübunlar kadına tecavüz etseler yine mağdur olan bunlar oluyor nasıl iş bu anlamadım gitti nasıl bir beyin var ?
kaygusuz tarafından 23/Şub/14 19:44 tarihinde düzenlenmiştir -
*bneler ne yapacaklarını şaşırmışlar.
-
Hayatımda bu lavuk kadar dönek birisini görmedim..