folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Neşet Ertaş‘In Ölümünün 1.Yılı

Neşet Ertaş‘In Ölümünün 1.Yılı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Ölümünün 1.yılında saygıyla anıyoruz.Ruhu şad olsun.

http://www.youtube.com/watch?v=8uLOdDUYVH0

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Allah ratmet etsin.

Şaka maka üstün başın kirlenmesin diye tiksindiğimiz tozun toprağın içine bir gün güp diye bizide gömecekler ne iş ?

Sonra gece mezarın yanından geçemezken yapayanlız buz gibi cesetlerimiz yatacak topraan içinde.

Estaizübillah...

zeybekustasi tarafından 25/Eyl/13 01:55 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Candır ya, Adana'da konserine gitme şansımda olmuştu.

Ben halkın sanatçısıyım diyip, devlet sanatçılığı ünvanını istememişti.

Rahat uyu bozkurun tezenesi.

Aklıma gelmişken, "insan ayrımı yapıyormuşum gibi hissettiğim için hayatımda hiç seçimlerde oy kullanmadım" demiştir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

vay be üstadın ölümünün üzerinden 1 yıl geçmiş. mekanı cennet olsun

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Her şarkısının bir yaşantısı vardır arkadaşlar. Her sözünün bir anlamı vardır. Parçalarındaki her kelimeyi yaşamıştır gerçek hayatta.

Küçük bir anısınıanlatayım;

Bu Kırşehir türküsü için bestecisi neşet ertaş der ki : "o zamanlar
    gençtim. Pavyonda çalıp söylüyordum. gömleğimin yakası yağ içindeydi.
    gömleğimi yıkayacak, önüme bir tas çorba koyacak bir yarim olsa dedim. Uzaktan uzaktan bakıştığımız bir kız vardı. gittim istedim. hayır demediler. Ama olmadı, kısmet değilmiş, yarım kaldı. çok efkarlandım. Pavyondan ayrıldım, şehri terkettim, sazımı siyaha boyadım ve başladım çığırmaya."

Rahmetli; Neşet Ertaş ustamızdan insanın kendi hatasını haykırışını anlatan bir türküdür. Neşet babamız Leyla hanım ile evlenir ancak babası Rahmetli Muharrem Ertaş bu kızın kendilerine
    yakışmadığını söyler. Babasını söylediği çıkar ve Leyla hanım Neşet Babamızı terkeder. Daha sonrada Neşet Baba bu türküyü söyler : "Kendim ettim kendim buldum gül gibi sararıp soldum" Neşet babamızın çoğu yazdığı türkünün, yaşanmış bir hikayesi vardır. "Amanın Leyla Leyla" gibi bir çok aşk türküsüde babamızın Leyla hanıma olan aşkından çıkmış türkülerdendir.

Kendim ettim kendim buldum

Gül gibi sarardım soldum

Eyvah Eyvah......

Allah gani gani rahmet eylesin. Yüzyılın sanatçısıdır kıymetini bilin. Gerçi öldükten sonrada, kıymetini bilen pek görmedim. Ne yazık ki benim neslim iron maden, metalica ya önem verirken kendi değeri olan neşet ertaş'ı hiç önemsememektedir. Yabancı grupları bende dinlerim ama kendi değerlerini kâle almamak da ayrı saçmalık.

Buda benden gelsin buyrun efendim;

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/106745/neset-ertas-karadir-bu-bahtim-kara

DrKill tarafından 25/Eyl/13 08:58 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

ALLAH Rahmet Eylesin , Mekanı Cennet Toprağı Bol Olsun..

https://www.youtube.com/watch?v=57C94Nwhu4Q

UmuT38 tarafından 25/Eyl/13 09:37 tarihinde düzenlenmiştir

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Ertaş suç ortağıdır... Ertaş ve suç unsuru müziği, bozkır taşrasının nadir içkili mekânlarında oturup içmenin, siyah poşete konulan şişelerin; kısır gecelerinde bir odaya gizlice kurulan içki sofralarının, düğünlerde votkayla karıştırılmış kola şişesinin masanın altında elden ele dolaşmasının, arabayı bir kuytuda manzaraya karşı park edip fıstıksız bira içmenin müziğidir.
    Tüm bunlar içkiyi kriminalize eden bozkırın yazılı olmayan anayasasının ihlalidir ve bu cürüm en güzel "Neşet" ile icra edilebilir... 

Tekrarlıyoruz, Neşet Ertaş; NEŞE DERT AŞK' tır...

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

müziğin evrensel halidir benim için.. Metalmiş dubstepmiş derken seni hiç ihmal etmedik..

http://www.youtube.com/watch?v=pUB5ri0Dk48

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

25.09.2012 Hayatimin En Aci Gunuydu, ALLAH Baska Aci Gostermesin.Mekanin Cennet Olsun NESET BABA Ne Mutluki Seninle Ayni Devirde Yasadim, Ne Mutluki Gelecegime Seninle Ilgili Anlatacagim Cok Sey Var ve Ne Mutluki Sanatini Senden Sonra Surduren Yetenekler Var.Bu Dunyadan Gocecek En Son Insan Sendin, Ama Unutttum Sen Demistin Degilmi YALAN DUNYAA !...

fmbozlak.com

DevilKingtr tarafından 25/Eyl/13 10:35 tarihinde düzenlenmiştir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin.. Açtım ajansda şarkılarını herkese dinletiyorum, çok acayip bir ortam oldu.  www.caylarkimden.com

Dinlemek isteyen arkadaşlar açıp dinlesin, radyo benim kesinlikle reklam kaygısı gütmeden yazdım rahatsızlık verirse silelim.

Toplam Hit: 2434 Toplam Mesaj: 15