Neşet Ertaş‘In Ölümünün 1.Yılı
-
Trt müzik kanalında Neşet Ertaş anısına adlı program var şu anda. İzleyin mutlaka
-
Sabah haberlerden ogrenmistim 8.30 evrim dersi vardi okulda, disardan biri acti neseti " aydost diiyince yeri gogu ineedeen.. muharrem ustaydi bu dinedeen..." babasi gibiydi gonul girmazdi bilerekten bilmedennn... :(
Neyse iste nesetin sesini duyunca gozyaslarima hakim olamadim hoca izin vermisti git dinle sakinleste gel geri diye..
Son olarak da imzami okumayan muritleri varsa mutlaka okusun.. Allah rahmet eylesin bozkirimin topragmin tezenesi..
-
mfatihbodur bunu yazdı
Sabah haberlerden ogrenmistim 8.30 evrim dersi vardi okulda, disardan biri acti neseti " aydost diiyince yeri gogu ineedeen.. muharrem ustaydi bu dinedeen..." babasi gibiydi gonul girmazdi bilerekten bilmedennn... :(
Neyse iste nesetin sesini duyunca gozyaslarima hakim olamadim hoca izin vermisti git dinle sakinleste gel geri diye..
Son olarak da imzami okumayan muritleri varsa mutlaka okusun.. Allah rahmet eylesin bozkirimin topragmin tezenesi..
bide duydum lelom ölmüşşş lelo ilk aşık olduğu kız babanın
-
DevilKingtr bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
bide duydum lelom ölmüşşş lelo ilk aşık olduğu kız babanın
Bizim burda abdallar var yazin dugunlerde caliyorlar. Bi tanesi calarken duydum sandim ki neset kalkmis gelmis. Ama Nağmeleri tutturamiyor tam. Yinede az dikkatsiz dinlersen ayni tadi veriyor. Gittim tanistim Kirikkaleye yolun duserse yaz tatillerinde bi hafta sonu uğra gotureyim de dinlr hoca