folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Neşet Ertaş‘In Ölümünün 1.Yılı

Neşet Ertaş‘In Ölümünün 1.Yılı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Trt müzik kanalında Neşet Ertaş anısına adlı program var şu anda. İzleyin mutlaka

Naber la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Sabah haberlerden ogrenmistim 8.30 evrim dersi vardi okulda, disardan biri acti neseti " aydost diiyince yeri gogu ineedeen.. muharrem ustaydi bu dinedeen..." babasi gibiydi gonul girmazdi bilerekten bilmedennn... :( 

Neyse iste nesetin sesini duyunca gozyaslarima hakim olamadim hoca izin vermisti git dinle sakinleste gel geri diye..

Son olarak da imzami okumayan muritleri varsa mutlaka okusun.. Allah rahmet eylesin bozkirimin topragmin tezenesi..

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Sabah haberlerden ogrenmistim 8.30 evrim dersi vardi okulda, disardan biri acti neseti " aydost diiyince yeri gogu ineedeen.. muharrem ustaydi bu dinedeen..." babasi gibiydi gonul girmazdi bilerekten bilmedennn... :( 

Neyse iste nesetin sesini duyunca gozyaslarima hakim olamadim hoca izin vermisti git dinle sakinleste gel geri diye..

Son olarak da imzami okumayan muritleri varsa mutlaka okusun.. Allah rahmet eylesin bozkirimin topragmin tezenesi..

bide duydum lelom ölmüşşş lelo ilk aşık olduğu kız babanın

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

bide duydum lelom ölmüşşş lelo ilk aşık olduğu kız babanın

Bizim burda abdallar var yazin dugunlerde caliyorlar. Bi tanesi calarken duydum sandim ki neset kalkmis gelmis. Ama Nağmeleri tutturamiyor tam. Yinede az dikkatsiz dinlersen ayni tadi veriyor. Gittim tanistim  Kirikkaleye yolun duserse yaz tatillerinde bi hafta sonu uğra gotureyim de dinlr hoca

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 2438 Toplam Mesaj: 15