Net Galaksi ADSL + FİBER İnternet
-
noname bunu yazdı
Ttnetten şundan bundan pek farklı görünmedi bana, akn yine var.. Fiber desteklediği yerler neler?
görünüş olarak zaten herşey aynı yani 8mbit dediğinizde herkes aynı şeyi anlayacaktır .Bunu anlatacak başka teknik bir söz sözkonusu değil.Ancak sahada pratikte hızve performansta çok şey fark edecektir.tahahüt olmadığından istediğiniz zaman vazgeçebilir aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
-
Kreyzi bunu yazdı
valla hocam gayet makul ama ilk kez duyuyorum bende.
en azından bi kaç kullanıcı buradan çıksa fikir verirdi benim gibi geçmeyi düşünen kişilere.
profosyoneller netgalaksi yi tercih etmekte....siz tahahüt olmadığından denemekte pasif kalmayın....memnun kalmazsanız anında vazgeçebilirsiniz.
-
noname bunu yazdı
Ttnetten şundan bundan pek farklı görünmedi bana, akn yine var.. Fiber desteklediği yerler neler?
fiber altyapının desteklediği heryer...telefon numarası olan heryer
''netgalaksi internet isteğiniz''
-
Maresca bunu yazdı
Aynı ttnet ben bir fark göremedim ? Alt yapıda ttnete ait ?
bakın şöyle düşünün herkes prinç plavı yapar değilmi annemiz eşimiz kayınvalidemiz ve aşcımız ancak hepsinin kaynagı gönen ovası olsada hiçbirinin tadı hiçbirine uymaz....
netgalaksi türktelekom altyapısını kullanır ancak fark yaratan hizmetiyle sizi asla mahcup etmez....
tahahüt olmadığından istediğiniz an çıkarsınız.
-
Reskam bunu yazdıMaresca bunu yazdı
Aynı ttnet ben bir fark göremedim ? Alt yapıda ttnete ait ?
bakın şöyle düşünün herkes prinç plavı yapar değilmi annemiz eşimiz kayınvalidemiz ve aşcımız ancak hepsinin kaynagı gönen ovası olsada hiçbirinin tadı hiçbirine uymaz....
netgalaksi türktelekom altyapısını kullanır ancak fark yaratan hizmetiyle sizi asla mahcup etmez....
tahahüt olmadığından istediğiniz an çıkarsınız.
ahahahahahha
olm ne kafa da adamlarsınız siz ya :)
ciklet satar gibi internet satmaya çalışıyor
SharpShooter tarafından 11/Tem/13 22:14 tarihinde düzenlenmiştir -
32 lik olan 160tl ye fena değil gerisini pek bir farkı yok ttnetden.
-
Bimcell gibi sanırım.Fiyatları Bim belirliyor ama altyapı Avea.
-
RaAmLis bunu yazdı
32 lik olan 160tl ye fena değil gerisini pek bir farkı yok ttnetden.
Farkımız fiyatlarımızın daha uygun olması ve bu fiyatlar için taahüt istemememiz ve aynı zamanda hizmet ve iletişim anlamındaki hızımız.
Yeni bir tarife almak isteyen kişiye, verilecek kampanyalı fiyatların çoğu bir yıl devam edip iki yıl taahüt istemesidir. Sözgelimi AKNli paket 63 TL iken bizde 55 TL. Aldığınız hız arttıkça da bu fiyat farkı açılmakta, TTNET'te 119 TL olan AKN'siz 8Mbit bağlantı hızı bizde 95 TLdir, buda ayda 24 TL kazanç demektir bu sizin için... Bir ay için 24 TL çok mühim bir fiyat gelmeyebilir, ama sizi her türlü anlamda memnun edecek bir hizmeti aldığınızda yıllarca kullanacaksınız. Bu kazancı bu açıdan ele aldığınızda, uzun vadede büyük getirisi olacak bir kazanımdır bu.Sizin söyledğiniz gibi 32 Mbit fiber internet hizmeti için şu örneği vermek istiyorum aynı şekilde, TTNET FiberNet hizmetinde 35 Mbite kadar 269 TL bu aradaki yaklaşık 90 TL'lik fark kesinlikle azımsanmayacak bir farktır. Bir yılda bu 1000 TL civarında bir kazanım demektir.
Pek çok arkadaşımızın sorduğu soru olan "Altyapı TTNET'in kendi altyapısı, ne farkınız var?" Bizim farkımız eğer müşteri odaklı, hızlı ve akılcı hizmetlerimizi bir yana, iyi bir hizmet verme sorumluluğunun bilincinde olmamızdır. En iyi reklamın müşterilerden fazlaca kazanılan kârlarla büyük reklam yatırımları olmadığının bilincindeyiz. En iyi reklamın, iyi ve hesaplı hizmet verilen müşterilerimizin kendileri olduğunu biliyoruz. Ve verdiğimiz hizmetin kalitesine güvenimiz tam, bu yüzden de taahüt kullanmıyoruz. Kullanıcılarımızı kendimize bağlayıcı sözleşmelerle değil, hizmet kalitemiz ile bağlamak istiyoruz. İşte bizim altyapısını kullandığımız TTNET'ten en önemli farkımız bu. Aslında bunu TTNet ile sınırlamamak lazım, TTNET altyapısı üzerinden hizmet veren çoğu şirket, çeşitli kampanyalarla yanlarına çektikleri kullanıcıları, sözleşmeler ile ellerinde tutuyorlar. Biz, müşterilerimizi kendimize sözleşmelerle zincirlemek çalışma tarzını doğru bulmuyoruz. Bizim çalışma tarzımız müşterilerimizi memnun ederek, bizden hizmet almaya devam etmelerini sağlamaktır. -
internet hakkında bilgi almak isteyenler özelden pmden numaralarını bıraksın müşteri hizmetlerimiz sizi arasın
;
http://haber.knnweb.com/haber-16047-net_galaksi_sektorunde_id.html
-