folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Net Galaksi ADSL + FİBER İnternet

Net Galaksi ADSL + FİBER İnternet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

yalıninternet yok yani?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 ay yüklenelim 32 mbps limitsiz e =)

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

ttnet yalın 8mbite kadar limitsiz 12 ay taahhütle65 tl vergisi falan filan 70 desek ligtv ve 8limitsiz http://www.digiturkburada.com/ligtv_limitsiz_internet_paketi.html 95 tl sizce hangisi ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

ben 8 mb internet kullanıyorum 16 mb internet saglayamadı arayacam bakalım yarın ne kadar hıza kadar destekleyecek pekte inancım yok ya olsa olsa 4 5 gün internetsiz kalırız hazır sözleşmemde yokken bir test edeyim diyorum

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hocam kusura bakmada postun birinde telefonun olduğu yerde fiber var demişsin. Buradaki mantığı ben çözemedim işte. Şimdi süperonline boşuna mı mal gibi sağı solu eşip fiber altyapısı döşüyor. Yoksa sen mi çok akıllısın bakır kablodan 20 mbit hız alacaksın. Ayrıca altyapısını kullandığınız şey Türktelekom altyapısı. Yani hizmet aynı hizmet tek fark fiyat farkı.

Ek olarak sitenizin tasarımı berbat. Eğer profesyonel olmak istiyor ve piyasadan abone almak istiyorsanız web siteniz düzgün bişey olsun. Web sitenizi kime yaptırdınız yada siz mi yaptınız bilmiyorum ama bu tasarımı themeforestte gördüm. Httrackla çekilmiş düzenlenmiş ve yayınlanmış. Yada wp teması olarak kurdunuz ettiniz sonra httrackla html halini aldınız ve yayınladınız. Yani sonuç olarak 3-5 kuruş harcayın düzgün bişey yapın sitenizi. 250 liraya satılan hazır paketlerde bile daha iyi tasarımlar var. Ciddi düzenlemelere ihtiyacınız var. Ve son olarak şunu söylemek isterim. Reklam herşeydir. Forumlarda konu açarak müşteri toplayamazsınız. Evet işin en basit ve ucuz yolu bu ama böyle olmaz. Profesyonel olarak web tasarım ve reklam danışmanlığı isterseniz pm atmanız yeterli. İlk izlenim benim için önemlidir.

<!-- Mirrored from netgalaksi.com/ by HTTrack Website Copier/3.x [XR&CO'2010], Wed, 10 Apr 2013 02:47:52 GMT --><!-- Added by HTTrack --><meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=utf-8" /><!-- /Added by HTTrack -->

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    Reskam bunu yazdı

NETGALAKSİ sektörde sağladığı güvenle yoluna devam etmektedir.

www.netgalaksi.com sitemizden tarifelerimizi inceleyebilirsiniz.

Limitsiz Paketler

TarifePaket Ücreti
    8 Mbps' e kadar limitsiz 50 GB AKN 55,00 TL
    16 Mbps' e kadar limitsiz 50 GB AKN 59,00 TL
    8 Mbps' e kadar limitsiz 100 GB AKN 80,00 TL
    2 Mbps limitsiz 60,00 TL
    4 Mbps limitsiz 75,00 TL
    8 Mbps limitsiz 95,00 TL
    16 Mbps limitsiz 120,00 TL

Ben Superonline kullanıyorum. 8 Mbps'e kadar sınırsız ( 50 GB AKN) a  aylık 35 TL ödüyorum.

Evde sabit telefon var.. Ona da aylık 25 - 30 TL ödüyorum.... ( Ev telefonumu da faal olarak kullanıyorum ama.. )

Sizin tarifelere bakınca bana biraz fazla pahalı gibi geldi.

http://www.tahribat.com/Forum-Superonline-8-Mbite-Kadar-Sinirsiz-Internet-34-90-Tl-175147/

SerYolcu tarafından 12/Tem/13 08:57 tarihinde düzenlenmiştir

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Hocam kusura bakmada postun birinde telefonun olduğu yerde fiber var demişsin. Buradaki mantığı ben çözemedim işte. Şimdi süperonline boşuna mı mal gibi sağı solu eşip fiber altyapısı döşüyor. Yoksa sen mi çok akıllısın bakır kablodan 20 mbit hız alacaksın. Ayrıca altyapısını kullandığınız şey Türktelekom altyapısı. Yani hizmet aynı hizmet tek fark fiyat farkı.

Ek olarak sitenizin tasarımı berbat. Eğer profesyonel olmak istiyor ve piyasadan abone almak istiyorsanız web siteniz düzgün bişey olsun. Web sitenizi kime yaptırdınız yada siz mi yaptınız bilmiyorum ama bu tasarımı themeforestte gördüm. Httrackla çekilmiş düzenlenmiş ve yayınlanmış. Yada wp teması olarak kurdunuz ettiniz sonra httrackla html halini aldınız ve yayınladınız. Yani sonuç olarak 3-5 kuruş harcayın düzgün bişey yapın sitenizi. 250 liraya satılan hazır paketlerde bile daha iyi tasarımlar var. Ciddi düzenlemelere ihtiyacınız var. Ve son olarak şunu söylemek isterim. Reklam herşeydir. Forumlarda konu açarak müşteri toplayamazsınız. Evet işin en basit ve ucuz yolu bu ama böyle olmaz. Profesyonel olarak web tasarım ve reklam danışmanlığı isterseniz pm atmanız yeterli. İlk izlenim benim için önemlidir.

<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=utf-8" />

Hocam Reskam'ın şirket VAE veya Alsat ile TT altyapısı üzerinden erişim hizmeti veriyor ki SOL dahil tüm ISP'ler kendi altyapılarının olmadığı yerde aynısını yapıyor.

Bahsedilen Fiber ise TT'nin fibernet(vdsl)i olup FTTB(binaya kadar fiber) şeklindedir. Fiber binadaki dslam'a kadar gider, dairelere bakır kabloyla adsl/vdsl verilir. Bakır kablo kullanımı sınırlı olduğundan taahhüt edilen hızlara rahatlıkla ulaşılabiliyor.

Hizmeti direk TT'den almak yerine vae/alsat/yapa işletmecileri üzerinden almanın farkı ise;

+ Vae ve yapada internete hizmet aldığınız ISP üzerinden çıkarsınız,

+ Müşteriyi sinir hastası eden TT müşteri hizmetleri(assistt) yerine hizmet aldığınız ISP'nin teknik desteğiyle görüşürsünüz. 

+ Arızalarınız takip edilir, tt'deki gibi çözülmediği halde ototeyid ile kapatılmaz.

@Reskam

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Aklıma takılan sorular

- Vae mi yoksa alsat mı kullanıyorsunuz?

- İnternet çıkışlarınız nasıl? Hangi ISP'lerden hizmet alıyorsunuz?

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=utf-8" />

Hocam Reskam'ın şirket VAE veya Alsat ile TT altyapısı üzerinden erişim hizmeti veriyor ki SOL dahil tüm ISP'ler kendi altyapılarının olmadığı yerde aynısını yapıyor.

Bahsedilen Fiber ise TT'nin fibernet(vdsl)i olup FTTB(binaya kadar fiber) şeklindedir. Fiber binadaki dslam'a kadar gider, dairelere bakır kabloyla adsl/vdsl verilir. Bakır kablo kullanımı sınırlı olduğundan taahhüt edilen hızlara rahatlıkla ulaşılabiliyor.

Hizmeti direk TT'den almak yerine vae/alsat/yapa işletmecileri üzerinden almanın farkı ise;

+ Vae ve yapada internete hizmet aldığınız ISP üzerinden çıkarsınız,

+ Müşteriyi sinir hastası eden TT müşteri hizmetleri(assistt) yerine hizmet aldığınız ISP'nin teknik desteğiyle görüşürsünüz. 

+ Arızalarınız takip edilir, tt'deki gibi çözülmediği halde ototeyid ile kapatılmaz.

@Reskam

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Aklıma takılan sorular

- Vae mi yoksa alsat mı kullanıyorsunuz?

- İnternet çıkışlarınız nasıl? Hangi ISP'lerden hizmet alıyorsunuz?

en kötü şu kullandığınız hızda kullanırsınız.Atlak port proleminiz olmaz.......Türk telekom altyapısını kullanmayan bir servis sağlayıcı yok zaten.Ancak son yıllarda özel sektör yatırımları Türk telekomdan daha fazla .

balyoz99 UN DEDİĞİ GİBİ MÜŞTERİ HİZMETLERİYLE UĞRAŞMAZSINIZ VE ANINDA ÇÖZÜM ÜRETİLİR.

Memento Mori
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

öteki teknik arkadaştı ne oldu ki 

Memento Mori