Net Limitsiz Paket(TTNET)
-
S.a müridler net limtsiz pakete geçmeyi düşünüorum bügn aradım kız bişeyler dedi ama tarikattan bilgi alırım ben dedim içimden.eminim wardır kullanan nasıl memnunmusunuz bu kardeşinize tavsiye edrmsiniz bide bugün geçtim diyelim ne zman aktif olur?
-
herşey iyi güzel de 15 gb ı geçtiğin an hayat zehir oluyo adama.
12.845.111.761
(11,963 GB)bende netlimitsizim ve 4 gün oldu daha sıfırlanalı işte durum bu. :)
-
acılısı ben yapım ozaman sen sımdmı 1024 mb kullanıyosun TTnete Günde 10 veya 15 kere sovuyosun 8 mb ye gecınce hiç durmadan sovuceksın : )
-
higher bunu yazdı:
-----------------------------acılısı ben yapım ozaman sen sımdmı 1024 mb kullanıyosun TTnete Günde 10 veya 15 kere sovuyosun 8 mb ye gecınce hiç durmadan sovuceksın : )
-----------------------------
Ya sanmıorum öle müzik oyundan başka bişey indiren biri deilim aşmam 15gbtı:) -
ben solımde sana :D sen gene istedını yap ama bı dusun sımdı herkes 8 mb ye gecıcek bu seferde orda yavaslık olucak 1 mb gene aynı yerınde kalıcak :D en iyisi jaopnyada yasamak adamlar 48 mb bızım odedımızım yarısını oduyolar 48 mb :D:D
-
higher bunu yazdı:
ben solımde sana :D sen gene istedını yap ama bı dusun sımdı herkes 8 mb ye gecıcek bu seferde orda yavaslık olucak 1 mb gene aynı yerınde kalıcak :D en iyisi jaopnyada yasamak adamlar 48 mb bızım odedımızım yarısını oduyolar 48 mb :D:D
-----------------------------japonyada şuan kullandımız pcleri çöpe atıyolardır mınaki:D adamlarda ne teknoloji var Biz 1 TB HDD bulamazken adamlar TB nin önüne geçmiştir :/
-
hoca benim 20gb dan sonra düşmüştüde yanlız değişim sırasında oturmuyo hat 2 gün kopmalar oluyo
512den 8mbite yada tam tersi
-
ben biyotbt yanlış olmuş
japonyaya gidiyorum orda bi alet var 15000 km wireless a imkan veriyormuş. bi ev tutacam en hızlısından bi paket alıcam internet için sınırsızda olacak. bir yıllık kirayı verip dönecem. şifremide tüm türkiyeye dağıtacağım 60 milyon aynı anda girse burda 256 ya tekamul eder. zekatıma fitreme sayarım. hiç bişey olmazsa kimse küfür etmez ttnete ben vesile olurum cennete girerim. saygılar
-
adam ne sormuş siz neyden bahsetmişiniz ya. elinde olanlarla yetinmek durumundasın yok napalım...
kardeş bende geçen ay geçiş yaptın Net limitsiz paketine...
bende çok aşırı download yapan biri değilim ama 4GB kotalıda bana yetmiyor her ay fazladan para ödüyordum. TTNET ADSL müşteri hizmetlerini aradım net limitsiz tarifesine geçmek istediğimi söyledim eleman tarife hakkında kısaca bilgi verdi. 8 Mbt kadar internet verilir diyor tabiki bu sizin bulunduğunuz santarale bağlı dedi ve ay içerisinde 15 Gb geçerseniz bir sonraki ayın başına kadar hız 512 MB düşürülür dedi bende kabul ettim prosedür geregi ufak tefek sorular sordu ve anında o pakete geçiş yaptım gayette memnunum.... torrent ile 400/500 arası indirebiliyorum (tabi ki bu torrent sitesine görede değişiyor) geçenlerde pc boştayken ttnetspeedtest yaptım 2. küsür mbt çıktı tabiki bu bizim elimizde olan birşey değil ama mecburen yetinmek durumundayız... memnun olmayan gitsin japonyaya...
-
Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------adam ne sormuş siz neyden bahsetmişiniz ya. elinde olanlarla yetinmek durumundasın yok napalım...
kardeş bende geçen ay geçiş yaptın Net limitsiz paketine...
bende çok aşırı download yapan biri değilim ama 4GB kotalıda bana yetmiyor her ay fazladan para ödüyordum. TTNET ADSL müşteri hizmetlerini aradım net limitsiz tarifesine geçmek istediğimi söyledim eleman tarife hakkında kısaca bilgi verdi. 8 Mbt kadar internet verilir diyor tabiki bu sizin bulunduğunuz santarale bağlı dedi ve ay içerisinde 15 Gb geçerseniz bir sonraki ayın başına kadar hız 512 MB düşürülür dedi bende kabul ettim prosedür geregi ufak tefek sorular sordu ve anında o pakete geçiş yaptım gayette memnunum.... torrent ile 400/500 arası indirebiliyorum (tabi ki bu torrent sitesine görede değişiyor) geçenlerde pc boştayken ttnetspeedtest yaptım 2. küsür mbt çıktı tabiki bu bizim elimizde olan birşey değil ama mecburen yetinmek durumundayız... memnun olmayan gitsin japonyaya...
Saol hocam hmen aktif oluomu geçtikten sonra -
hocam ben onlıne ıslemlerden kendım yaptım. hemen gectı. ayrıca ben agustos ayında 100 gb download yaptım. hıc bı sekılde netım dusmedı. cok nadır dusuo. cunku tt net te henuz bu altyapı yok. bıcok arkadasım da benım gıbı download yapıolar we hepsınınkı 8 mbıt olarak dewam edıo. otomatık bı sıstemlerı yok kotayı dusurmek ıcın. elle kontrol edıolar. o da oldukca sallama oluo. denke gelesın kı dusursunler :) ben keyfını suruorum sureklı download hızım idm ile 850 den asagı ınmıo. tabı santral yakınlıgına baglı olarak degısır. ben o tarıfeye gecmekte bı kayıp gormuorum şahsen. acıklamaya calıstım durumu. karar tabıkı senın...