folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Net Limitsiz Paket(TTNET)

Net Limitsiz Paket(TTNET)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    yarım saat önce net limitsize geçtim online işlemden anında geçti beklemedim. valla download yaparken iyi 2mbitten aşağı düşmüyor 8 9 mbit arasında bir düşüyor bir yükseliyor ancak sitelerde filan bi farklılık bekleme gene aynı açılıyolar :D videolar azıcık daha hızlı.. bakalım nolcak kimisinin 15gb bitince düşürüolar kimisi hiç düşmüyor kafasına göre takılıyor telekom bu ay denicem memnun kalmazsam 2mbite geçicem.

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    saolun hocalar değerli bilgilerniz için geçicem inş bu akşam

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megamo
    Megamo's avatar
    Erkek

BEN SUANDA 1 MBİT KULLANIYORUM VE DOWNLOAD MİKTARI 40 GB  :)

BİDE 8 MEGABİTE GİRİNCE 15 GB KOTA 1 GÜNDE DOLAR HERHALDE

İşsizlik neden var çünkü nekadar çok işsiz varsa, insanlar okadar düşük maaşa razı edilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

modemi açıp kapadığında olur yada 24 saat içinde onlara bağlı. geçen ay 45 gb inmiş. genelde rapidden iniyor. hızda hiç kesilme filan olmadı.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 4683 Toplam Mesaj: 15