.Net Open Source Oluyor(Muş)
-
g2k bunu yazdı
artık android'e ve ios'a c# ile tam verimle uygulama yazılabilecek deniyor ya peki bir sorum var? madem bunun önündeki tek engel open source olmamasıydı neden ios'a tam verimle uygulama yazmak için obj-c veya swift, androide yazmak için java kullanılıyor. piyasada bi ton open source dil var bunlarla nedne yazılamıyor?(yani yazılıyor da tamamen java ve swift gibi tam performans sağlayacak şekilde yazılamıyordu)
alakası yok .net in open source olmasıyla bu işin
xamarin ile birlikte çalışacak artık microsoft, ve bu bahsettiklerin yeni visual studio(2015) kapsamındaki yenilikler
-
DrKill bunu yazdı
Microsoft will support .NET Core 5 on Windows, Linux and Mac.
WTF
Oha. Eğer bu olursa net bir şekilde söylüyorum JAVA ölür.Linux'te sıkıntısız çalışan bir .net düşünemiyorum bile. Java'yı yıllardır multi platform yüzünden kullanıyor şirketler. Hele ki MVC gibi güzel bir seçenek varken cidden ölüm olur. PHP'yi felan zaten düşünemiyorum.
Yeni CEO cidden akıllıca düşünüyor. Yeniden yazılım MONO ile felan olacak iş değildi zaten.
Hatta şu an C# ve .net ' in kucağına atlamayı bile düşünüyorum. Sağlam bir şekilde düşünüyorum hemde.
PHP'ye hiiç bişiycik olmaz. MVC .net ile alakalı bir şey değil sadece.
-
anlamayanlar benim gibi heycanli ama tam ne oldugunu kavrayamadan okuyorlardir... eksi'de yazilmis; 'biri Bilale anlatir gibi anlatsin' diye... mumkunse pls, siradan kullaniciya etkisi nedir?
-
jerry bunu yazdı
anlamayanlar benim gibi heycanli ama tam ne oldugunu kavrayamadan okuyorlardir... eksi'de yazilmis; 'biri Bilale anlatir gibi anlatsin' diye... mumkunse pls, siradan kullaniciya etkisi nedir?
Seni etkilemez.
-
http://channel9.msdn.com/Events/Visual-Studio/Connect-event-2014/116
-
Bence bu gemi çoktan kalktı windows geç kaldı gibi geliyor ama gümbür gümbürde geliyor gibi amk .

-
c# ın androidle optimizasyonu iyi olursa unity gibi 3.parti yazılımların kalitesi artar mı ?
-
macbook icin gelse de oldies but goldies olarak takılsam ya.