folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder .Net Open Source Oluyor(Muş)

.Net Open Source Oluyor(Muş)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek
    g2k bunu yazdı

artık android'e ve ios'a c# ile tam verimle uygulama yazılabilecek deniyor ya peki bir sorum var? madem bunun önündeki tek engel open source  olmamasıydı neden ios'a tam verimle uygulama yazmak için obj-c veya swift, androide yazmak için java kullanılıyor. piyasada bi ton open source dil var bunlarla nedne yazılamıyor?(yani yazılıyor da tamamen java ve swift gibi tam performans sağlayacak şekilde yazılamıyordu)

alakası yok .net in open source olmasıyla bu işin

xamarin ile birlikte çalışacak artık microsoft, ve bu bahsettiklerin yeni visual studio(2015) kapsamındaki yenilikler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Microsoft will support .NET Core 5 on Windows, Linux and Mac.

WTF

Oha. Eğer bu olursa net bir şekilde söylüyorum JAVA ölür.Linux'te sıkıntısız çalışan bir .net düşünemiyorum bile. Java'yı yıllardır multi platform yüzünden kullanıyor şirketler. Hele ki MVC gibi güzel bir seçenek varken cidden ölüm olur. PHP'yi felan zaten düşünemiyorum.

Yeni CEO cidden akıllıca düşünüyor. Yeniden yazılım MONO ile felan olacak iş değildi zaten.

Hatta şu an C# ve .net ' in kucağına atlamayı bile düşünüyorum. Sağlam bir şekilde düşünüyorum hemde.

PHP'ye hiiç bişiycik olmaz. MVC .net ile alakalı bir şey değil sadece. 

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

anlamayanlar benim gibi heycanli ama tam ne oldugunu kavrayamadan okuyorlardir... eksi'de yazilmis; 'biri Bilale anlatir gibi anlatsin' diye... mumkunse pls, siradan kullaniciya etkisi nedir?

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek
    jerry bunu yazdı

anlamayanlar benim gibi heycanli ama tam ne oldugunu kavrayamadan okuyorlardir... eksi'de yazilmis; 'biri Bilale anlatir gibi anlatsin' diye... mumkunse pls, siradan kullaniciya etkisi nedir?

Seni etkilemez.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

http://channel9.msdn.com/Events/Visual-Studio/Connect-event-2014/116

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Bence bu gemi çoktan kalktı windows geç kaldı gibi geliyor ama gümbür gümbürde geliyor gibi amk . 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

c# ın androidle optimizasyonu iyi olursa unity gibi 3.parti yazılımların kalitesi artar mı ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

macbook icin gelse de oldies but goldies olarak takılsam ya. 

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 4105 Toplam Mesaj: 29