Net Üzerinden Uzakdaki Bir Pcye Format ??
-
arkadaşlar çanakkalede okuldayım evdeki pc çökmek üzere buradan ona format atmam mümkünmü hiç bir art niyet yoktur bunu daha önce yapan bi kaç kişi duymuştum yardım edebilicek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler...
-
team viever araştır hocam ilacın odur
-
eyw kardeşim bakıyorum
-
Teamviewer la imkansız hocam windows kapandıgı an baglantında kapanıyor cünkü. Aynı ağ üzerinde kablolu bir baglantıya sahip olsaydın anakart özelliklere baglı olarak atabilirsin diyecem ama uzaktan bu iş zor hocam gel yol yakınken vazgeç. Çok önemliyse istanbul içiyse pm at tam olarak semti bilgisayarı evden aldırıp formatını atalım.
-
yok kardeşim bilecikde bi kaç kişiden duydum ben bu işi
-
acronisin bir programı olması lazım forumda biryerde yazıyordu aramanı tavsiye ederim. ..
-
mantıken mantıklı değil ama sanmıyorum ki uzaktan bir bilgisayara format atasın ki..
çogu zaman USB klavyede bile sorun verip illa ps/2 isteyen sistemler uzaktan formatlanabilsin :)
-
yüce tarikat meclisi bunun yapıldığını duydum gözümle görmedim ama yapılan kişi birebir anlattı eleman eskişehirden bileckdeki pcye formatı çakmış :)
-
Hocam o uzaktan format düşündüğün uzaktan format değil :)
KVM Over IP denen alet olmazsa, aleti yeniden başlatırken klavyeyi mouseu kullanamaz monitörü göremezsin...
Bizde yurt dışındaki serverları fln formatlarken bu şekilde kullanıyoruz...
Onun haricinde aynı ağda diğer makinalara networkden boot ederek imaj yollayabilirsin...
Yada windowsu preinstallation cd si ile acıp networkden windows cdsini mount edip o şekilde kurulum yapabilirsin, yani yapılabilir ama bunların hepsi için o aletin ya başında olacaksın, yada sen kvm over ip ile bağlanıp, oradada cd fln takacak birilerini ayarlayacaksın...
Şu lazım yani : http://vadii.com/urun/kvm-keyboard-video-monitor-mouse-on-the-net-kvm-over-ip-switch.aspx
-
Şimdi bu işin pratiğinde, bir işletim sistemi kurduğun için, onun üzerinde calışacak bir arabirim olamayacağından, oradaki donanıma müdahale edebilecek bir yazılımı pc üzerinde calıştıramazsın...
Dolayısıyla bu alet lazım...
Eğer kvm over ip ve orada cd takıp cıkartacak bi alet yoksa, bilecikte, senin eskişehirdeki sıkıyor haberin olsun...
-
sadece formatmı ? uzaktan evde yemek bile hazıarlarsın net bağlantısıyla. " hangi programı kullanırsan kullan reset çektimi bağlantı gider format diyosn temizledindiğinde kurduğun programda gider. mantığına yatıyosa uğraş.