folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Net Üzerinden Uzakdaki Bir Pcye Format ??

Net Üzerinden Uzakdaki Bir Pcye Format ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

arkadaşlar çanakkalede okuldayım evdeki pc çökmek üzere buradan ona format atmam mümkünmü hiç bir art niyet yoktur bunu daha önce yapan bi kaç kişi duymuştum yardım edebilicek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler...

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

team viever araştır hocam ilacın odur

"bea"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

eyw kardeşim bakıyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Teamviewer la imkansız hocam windows kapandıgı an baglantında kapanıyor cünkü. Aynı ağ üzerinde kablolu bir baglantıya sahip olsaydın anakart özelliklere baglı olarak atabilirsin diyecem ama uzaktan bu iş zor hocam gel yol yakınken vazgeç. Çok önemliyse istanbul içiyse pm at tam olarak semti bilgisayarı evden aldırıp formatını atalım.

Gel bili bili gates
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

yok kardeşim bilecikde bi kaç kişiden duydum ben bu işi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

acronisin bir programı olması lazım forumda biryerde yazıyordu aramanı tavsiye ederim. ..

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

mantıken mantıklı değil ama sanmıyorum ki uzaktan bir bilgisayara format atasın ki..

çogu zaman USB klavyede bile sorun verip illa ps/2 isteyen sistemler uzaktan formatlanabilsin :)

http://www.leyladansonra.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

yüce tarikat meclisi bunun yapıldığını duydum gözümle görmedim ama yapılan kişi birebir anlattı eleman eskişehirden bileckdeki pcye formatı çakmış :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam o uzaktan format düşündüğün uzaktan format değil :)

KVM Over IP denen alet olmazsa, aleti yeniden başlatırken klavyeyi mouseu kullanamaz monitörü göremezsin...

Bizde yurt dışındaki serverları fln formatlarken bu şekilde kullanıyoruz...

Onun haricinde aynı ağda diğer makinalara networkden boot ederek imaj yollayabilirsin...

Yada windowsu preinstallation cd si ile acıp networkden windows cdsini mount edip o şekilde kurulum yapabilirsin, yani yapılabilir ama bunların hepsi için o aletin ya başında olacaksın, yada sen kvm over ip ile bağlanıp, oradada cd fln takacak birilerini ayarlayacaksın...

Şu lazım yani : http://vadii.com/urun/kvm-keyboard-video-monitor-mouse-on-the-net-kvm-over-ip-switch.aspx

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Şimdi bu işin pratiğinde, bir işletim sistemi kurduğun için, onun üzerinde calışacak bir arabirim olamayacağından, oradaki donanıma müdahale edebilecek bir yazılımı pc üzerinde calıştıramazsın...

Dolayısıyla bu alet lazım...

Eğer kvm over ip ve orada cd takıp cıkartacak bi alet yoksa, bilecikte, senin eskişehirdeki sıkıyor haberin olsun...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VagaTroy
    VagaTroy's avatar
    Erkek

sadece formatmı ? uzaktan evde yemek bile hazıarlarsın net bağlantısıyla. " hangi programı kullanırsan kullan reset çektimi bağlantı gider format diyosn temizledindiğinde kurduğun programda gider. mantığına yatıyosa uğraş.

#karipçin
Toplam Hit: 4686 Toplam Mesaj: 29