Netbook Alıcam 2 Ürün Arasında Kaldım Sizce Hangisi?
-
LG X130
Intel Atom N280 (1.66 GHz)
10.1"WSVGA Led
Intel GMA 950
Dahili Hoparlör
4.5 Saate kadar pil ömrü
1.3 Web cam
Yada
Exper ; Intel Atom N450 (1.66 Ghz, 533 MHz, 512 K önbellek)
1 GB DDR2 Ram160 GB HDD 256 MB Paylaşımlı GMA 950 Ekran Kartı
10.2" WSVGA Led
1.3 MP Webcam
Benim için önemli olan şarj süresi Ne kadar uzun şarj giderse o kadar iyi hangisini alayım ?
-
samsung nc10 serisi kullanıyorum 5-6 saat arasında sarjı gitmekte kullanımından klavye tusu buyuklugunden gayet memnunum tavsiyemdir.
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------
samsung nc10 serisi kullanıyorum 5-6 saat arasında sarjı gitmekte kullanımından klavye tusu buyuklugunden gayet memnunum tavsiyemdir.
-----------------------------Netbook Alıcam 2 Ürün Arasında Kaldım Sizce Hangisi?
-
Benim için önemli olan şarj süresi Ne kadar uzun şarj giderse o kadar iyi hangisini alayım ?
hangisi uzun gidiyorsa onu al:D
-
Hocam bunlardan daha uzun gidenler var eger bu 2 cihaz arasından diyorsan LG al derim
-
Hocam ben asus eee pc 1005 ha kullanıyorum gayette mennunum sarj uzerinde 8.5 saat diyo ama 6.5-7 gidiyo tasarım olarakta gayet şık ben mennunum.Asusun modellere bi bak fiyatları su an ne pek bilmiyorum ben ekimde aldım 630 tl ye 8 taksit
-
yildo bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam ben asus eee pc 1005 ha kullanıyorum gayette mennunum sarj uzerinde 8.5 saat diyo ama 6.5-7 gidiyo tasarım olarakta gayet şık ben mennunum.Asusun modellere bi bak fiyatları su an ne pek bilmiyorum ben ekimde aldım 630 tl ye 8 taksit
-----------------------------Ya Hocam aslında 800e kadar limit var LG Sorma sebebim Teknosada 1000 TL lik paket Yanında HDD + Harici DVD Writer flnda veriyo 1.000 TL ye Ama asus bende istiyorum diğer PC de yanında saat veriyo indirimde sanırsam anlasam alacamda anlamıyorum
-
Asus EE PC 1201N al :)
-
asus 1005ha kesinlikle tavsiye ederim. şarjı en az 7 saat gidiyor. normalde 8.5 saat tabi kullanıma göre değişir. en basit örnek vereyim. izmir ankara arası 8 saat tüm yol boyunca sadece yarım saat bilgisayarı kapattım o da molada full film izledim beni ankaraya kadar götürdü. bence piyasanın en iyi netbook u. gözardı edilemeyecek bir makine.
-
Hocam peki hız olarak nasıl ? 1005Ha güzel Ama yeni makinalar arasında ondan daha iyisi yok mu ?
-
tabiki LG derim laptopını 1.5 sene kullandım halada kullanıorum günde 18 saat açık kalmasına ragmen makine gıg demio hiç bir sorun yaşamadım