Netbook Alıcam 2 Ürün Arasında Kaldım Sizce Hangisi?
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam peki hız olarak nasıl ? 1005Ha güzel Ama yeni makinalar arasında ondan daha iyisi yok mu ?
-----------------------------Bak dostum bendeki 1005 1 gb ram 160 gb hdd ve xp yukluydu suan piyasada 2 gb ram 250 gb hdd ve win 7 olanı var hepsiburdada var bakabilirsin bir netbook un yapması gereken herşeyi layıkıyla yapıyo daha iyisi dersen asus eee pc 1101 modeli var hem işlemci daha gelişmiş hem ekran buyuk hemde sarj süresi daha uzun 11 saat diyo.Bunuda tavsiye ederim
-
Lg x130 var bende 5 aydır kullanıom gunde en az 10 saat açıkdır kendisi 2-3 gün hiç kapatmadıgımda oldu :)
bi kere yere düşürdüm açıkken bişi olmadı saglammış şarj tabiki senin kullanıma bağlı tavsiye ederim
dipnot:bence netbook almaya iyi sebebin olsun sonra biraz daha para koyup laptop alsaymışım dememek için ( ben öle demiyorum :\ )
-
v1nyax bunu yazdı:
-----------------------------
Lg x130 var bende 5 aydır kullanıom gunde en az 10 saat açıkdır kendisi 2-3 gün hiç kapatmadıgımda oldu :)
bi kere yere düşürdüm açıkken bişi olmadı saglammış şarj tabiki senin kullanıma bağlı tavsiye ederim
dipnot:bence netbook almaya iyi sebebin olsun sonra biraz daha para koyup laptop alsaymışım dememek için ( ben öle demiyorum :\ )
-----------------------------Hocam en iyi sebebim Şarj süresi 7-8 saat gidicek laptop var mı ?
-
Bu gün alıcam da up !
-
Sony Vaio 20 saat acık gıg demiyor. son modellerinden birisin al derim. çok fark yok aralarında...