Netbook-Notebook Tavsiye
-
hocalar herkese iyi akşamlar
bu aralar netbook yada notebook alma gibi bir düşüncem var bilgisayarı sadece internete girmek ve ders çalışırken kod yazmak için
kullanıyorum.
sizce notebook mu almalıyım netbook mu ve önerebilceğiniz modeller nelerdir ?
şimdiden teşekkürler
-
netbook almani hic bi zaman onermem atom islemciler vardi hala en son baktigimda, kucuk ekran bi notebook alman daha akillica bence
-
peki önerebileceğin bir model var mı hocam
-
Hocam Ben lenovo kullanıcısıyım 5 senedir pc elimde en ufak bi anakart hatası vs vermedi 1 kere pil ölmüştü ve garantisi değiştirdi. Tavsiyem marka olarak Lenovo veya Acer olabilir. Çevreye bakıyorum da Hp ve Casper pek Sağlıklı degil gibime geliyor yinede iyi araştır.
-
Hocam almak istediğiniz bilgisayar için ayırabileceğiniz bütçenizi bizimle paylaşırsanız daha sağlıklı olacaktır.
Ders çalışırken kod yazmak ve internete girmek dışında, oyun oynamak gibi bir amacınız olacak mı, bunu da belirtirseniz iyi olur.
-
RaNGeR bunu yazdı
Hocam almak istediğiniz bilgisayar için ayırabileceğiniz bütçenizi bizimle paylaşırsanız daha sağlıklı olacaktır.
Ders çalışırken kod yazmak ve internete girmek dışında, oyun oynamak gibi bir amacınız olacak mı, bunu da belirtirseniz iyi olur.
Sadece internete girmek ve ders çalışmak için oldugunu belirtmiş bence makul bi fiyata pc bulabilir.
-
yaz geldi Acer almak istiyosan kışı bekle kombi niyetine de kullanırsın
-
Lenovo Z580 i5 al hayatını yaşa :) bende alcam stokta yok gelmesini bekliyorum
-
RaNGeR bunu yazdı
hocam oynuyacağım oyun maximum fm serisi olur oda 1-2 ay(CM 03-04 zaten her cihazda çalışıyor :) )
-
Hellaven bunu yazdı
yaz geldi Acer almak istiyosan kışı bekle kombi niyetine de kullanırsın
:)))) hiç kullanmadım ama o kadar iyi ısıtıyosa denemeye değer :))
-
Webci58 bunu yazdı
Lenovo Z580 i5 al hayatını yaşa :) bende alcam stokta yok gelmesini bekliyorum
hocam benim aradığım şartlara göre fazla iyi bi makine değil mi ? :))
ama hoşumada gitti kafam karışmaya başladı...