Netbook-Notebook Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek
    dewis33 bunu yazdı

Hocam Ben lenovo kullanıcısıyım 5 senedir pc elimde en ufak bi anakart hatası vs vermedi 1 kere pil ölmüştü ve garantisi değiştirdi. Tavsiyem marka olarak Lenovo veya Acer olabilir. Çevreye bakıyorum da Hp ve Casper pek Sağlıklı degil gibime geliyor yinede iyi araştır.

bende lenovo kullanıyorum pili dışında bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım ama emeklilik vakti geldi :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

http://www.pcdepo.com/hp-d4m85ea-pavilion-g6-2310et-notebook-urun9341.html

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    ferriere bunu yazdı
    Webci58 bunu yazdı

Lenovo Z580 i5 al hayatını yaşa :) bende alcam stokta yok gelmesini bekliyorum

hocam benim aradığım şartlara göre fazla iyi bi makine değil mi ? :))

ama hoşumada gitti kafam karışmaya başladı...

olsun hocam oyunda oynarsın arada :) bende kod yazmak tasarım falan grafik çalışmak için alıyorum ama almışken iyisi olsun oyunda oynarım diye düşündüm

Frontend Dev.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Lenova anlattığınız kadar kaliteli mi hocalar?Bende yaza doğru düşünüyorum yeni pc .1500tl yi geçmeyecek bir notebook öneririmisiniz?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

hocam casper arcelık fılan bunlardan bır kere uzak dur.

hele acera hıc bulasma :) 3 tane laptop kullandım acerdan ısınma problemi bu kadar olur dedırtecek cınsten. ardından ısınmaya baglı cesıtlı sorunlar meydana gelıyor

herkes lenovo onerıyor bu aralar hıc kullanıpta sorun yasayanda gormedım cevremdekı 2 3 kısıden

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Lenova anlattığınız kadar kaliteli mi hocalar?Bende yaza doğru düşünüyorum yeni pc .1500tl yi geçmeyecek bir notebook öneririmisiniz?

hocam çok araştırdım deli gibi araştırdım lenovo tavsiyemdir fiyat uygun ve kaliteli gerçekten diğer lenovolar gibi değil menteşe problemi yok.
    ısınma 0 gerçekten çok güzel makine kapış kapış gidiyor stok yok :) kaçırma derim

Frontend Dev.
Toplam Hit: 1974 Toplam Mesaj: 17