Netbook-Notebook Tavsiye
-
dewis33 bunu yazdı
Hocam Ben lenovo kullanıcısıyım 5 senedir pc elimde en ufak bi anakart hatası vs vermedi 1 kere pil ölmüştü ve garantisi değiştirdi. Tavsiyem marka olarak Lenovo veya Acer olabilir. Çevreye bakıyorum da Hp ve Casper pek Sağlıklı degil gibime geliyor yinede iyi araştır.
bende lenovo kullanıyorum pili dışında bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım ama emeklilik vakti geldi :)
-
-
ferriere bunu yazdıWebci58 bunu yazdı
Lenovo Z580 i5 al hayatını yaşa :) bende alcam stokta yok gelmesini bekliyorum
hocam benim aradığım şartlara göre fazla iyi bi makine değil mi ? :))
ama hoşumada gitti kafam karışmaya başladı...
olsun hocam oyunda oynarsın arada :) bende kod yazmak tasarım falan grafik çalışmak için alıyorum ama almışken iyisi olsun oyunda oynarım diye düşündüm
-
Lenova anlattığınız kadar kaliteli mi hocalar?Bende yaza doğru düşünüyorum yeni pc .1500tl yi geçmeyecek bir notebook öneririmisiniz?
-
hocam casper arcelık fılan bunlardan bır kere uzak dur.
hele acera hıc bulasma :) 3 tane laptop kullandım acerdan ısınma problemi bu kadar olur dedırtecek cınsten. ardından ısınmaya baglı cesıtlı sorunlar meydana gelıyor
herkes lenovo onerıyor bu aralar hıc kullanıpta sorun yasayanda gormedım cevremdekı 2 3 kısıden
-
tosun bunu yazdı
Lenova anlattığınız kadar kaliteli mi hocalar?Bende yaza doğru düşünüyorum yeni pc .1500tl yi geçmeyecek bir notebook öneririmisiniz?
hocam çok araştırdım deli gibi araştırdım lenovo tavsiyemdir fiyat uygun ve kaliteli gerçekten diğer lenovolar gibi değil menteşe problemi yok.
ısınma 0 gerçekten çok güzel makine kapış kapış gidiyor stok yok :) kaçırma derim