Netbook Tavsiyesi Alabilirmiyim ?
-
LG X130
Kullanıyorum.. tavsiye ederim.
-
Öncelikle netbook alacaksan kesinlikle bataryasına bak ve 3cell olmamasına dikkat et.6cell veya 9 cell bataryalara bak.ortalama kullanım için 6cell 6600ma uygundur.Eğer 2. el düşünürsen asusun 1000H modelini öneririm ben aldım bluetooth da var üstelik 6cell bataryaya sahip.Perfomans olarakta iyi.Bende lg x130 düşünüyordum aslında onuda alabilirsin ama elinden çıkarmak istiyorsan Asustan şaşma derim.Multitouch özelliği sayesinde ekran görüntüsünü büyütüp kücültebiliyosun 2 parmağını zıt kutuplara kaydırarak.klavyeside ergonomik.shift tuşu biraz gereksiz yere konmuş ama alıştıktan sonra sorun olmıyacaktır.Asusun 1001-1005 modelleri şuan çok satılıyor.birde 720p filmlerin izlendiğini araştırdım.İşlemciyi 2ghze cıkardığında diğeride izlenebiliyormuş ama denemek lazım.
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------
Lg lerde darty de kampanyada bi bak istersen
-----------------------------Bimekste de exper netbooklarda kampanya var
-
ben çok araştırdım fiyat performans olarak lg x130 iyidir. ben memnunum
-
bende asus eee pc 1000HA var.çok memnunum.pili iyi gidiyor,performansı fena değil.
arkadaş acer ferrari aldı,fiyatı biraz yüksek ama özellikleri iyi.paran varsa ferrariye bakmanıda öneririm
-
hocam çok kaliteli vurunca bişey dökünce bi şey olmaycak diyorsan toshiba der casper diyenlerin ağızlarına biber sürerim.LG'lerde kampanyalar var şuanlık onlarada yönelebilirsin.
-
LG X130 Kullanıyorum.. Fiyatına göre en iyisi budur. Ancak ASUS 1005HA öneririm kesinlikle..
*720p video oynatımı için, CoreAVC kullanırsan oynatıyor.
Buradaki dökümanı harfiyen uygularsanız 720p de donma olmaz. http://divxevi.com/hd-dvd-amp-bluray-filmler/97911-blu-ray-hd-nedir-yuksek-cozunurluklu-videolarin-pc-lerde-oynatilmasi.html
1080p için dil dökmeye gerek yok. Onu zaten oynatmıyor. LG x130 ile her gün 720p izliyorum..
-
hacılar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. okuduklarımdan cıkardıgıma göre lg x130 alcam inş. yüksek para vermeyi düşünmüyorum. minibooka 900-1000 tl verecegime ustune para koyup en kralından alırım notebookun bu sebebten dolayı lg almayı düşünüyorum. son soru olarak hp nasıl
-
Aga HP ye falan bulaşma. Alcaksan LG X130 al.. Daha iyisini istiyosan N280 işlmecili 2 GB ramli ASUS 1005HA al derim. Bana sorarsan LG hayli hayli işini görür. Ayrıca çok sessiz çalışıyor, ısınma problemi falan yok, şarjı da çok iyi. Şimdiden hayırlı olsun.
