Netbook Tavsiyesi Alabilirmiyim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

LG X130

Kullanıyorum.. tavsiye ederim.

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

Öncelikle netbook alacaksan kesinlikle bataryasına bak ve 3cell olmamasına dikkat et.6cell veya 9 cell bataryalara bak.ortalama kullanım için 6cell 6600ma uygundur.Eğer 2. el düşünürsen asusun 1000H modelini öneririm ben aldım bluetooth da var üstelik 6cell bataryaya sahip.Perfomans olarakta iyi.Bende lg x130 düşünüyordum aslında onuda alabilirsin ama elinden çıkarmak istiyorsan Asustan şaşma derim.Multitouch özelliği sayesinde ekran görüntüsünü büyütüp kücültebiliyosun 2 parmağını zıt kutuplara kaydırarak.klavyeside ergonomik.shift tuşu biraz gereksiz yere konmuş ama alıştıktan sonra sorun olmıyacaktır.Asusun 1001-1005 modelleri şuan çok satılıyor.birde 720p filmlerin izlendiğini araştırdım.İşlemciyi 2ghze cıkardığında diğeride izlenebiliyormuş ama denemek lazım.

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Gecement bunu yazdı:
    -----------------------------

Lg lerde darty de kampanyada bi bak istersen

-----------------------------

Bimekste de exper netbooklarda kampanya var

Solak Cerrah
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moonchild
    Moonchild's avatar
    Erkek

ben çok araştırdım fiyat performans olarak lg x130 iyidir. ben memnunum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek

bende asus eee pc 1000HA var.çok memnunum.pili iyi gidiyor,performansı fena değil.

arkadaş acer ferrari aldı,fiyatı biraz yüksek ama özellikleri iyi.paran varsa ferrariye bakmanıda öneririm

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hocam çok kaliteli vurunca bişey dökünce bi şey olmaycak diyorsan toshiba der casper diyenlerin ağızlarına biber sürerim.LG'lerde kampanyalar var şuanlık onlarada yönelebilirsin.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

LG X130 Kullanıyorum.. Fiyatına göre en iyisi budur. Ancak ASUS 1005HA öneririm kesinlikle..

*720p video oynatımı için, CoreAVC kullanırsan oynatıyor.

Buradaki dökümanı harfiyen uygularsanız 720p de donma olmaz. http://divxevi.com/hd-dvd-amp-bluray-filmler/97911-blu-ray-hd-nedir-yuksek-cozunurluklu-videolarin-pc-lerde-oynatilmasi.html

1080p için dil dökmeye gerek yok. Onu zaten oynatmıyor. LG x130 ile her gün 720p izliyorum..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

hacılar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. okuduklarımdan cıkardıgıma göre lg x130 alcam inş. yüksek para vermeyi düşünmüyorum. minibooka 900-1000 tl verecegime ustune para koyup en kralından alırım notebookun  bu sebebten dolayı lg almayı düşünüyorum. son soru olarak  hp nasıl

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Aga HP ye falan bulaşma. Alcaksan LG X130 al.. Daha iyisini istiyosan N280 işlmecili 2 GB ramli ASUS 1005HA al derim. Bana sorarsan LG hayli hayli işini görür. Ayrıca çok sessiz çalışıyor, ısınma problemi falan yok, şarjı da çok iyi. Şimdiden hayırlı olsun.

Toplam Hit: 4746 Toplam Mesaj: 30