Netboook Almak İstiyorum! Anlayanlar Bi" Bakarsa...
-
Arkadaşlar, elimde MSI marka 1024 ramli 1.63lük çift çekirdek işlemcisi olan bir laptop vardı. Geçen sene almıştım. Fakat DVD sürücüsünde çıkan arıza ve ekran kasasının köşesinden bir parça koptuğu için şimdi 150 tl ye satmayı düşünüyorum.
Bu paranın üzerine biraz da ben koyup 500-600 tl ye bir netbook almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
NOT: Makineye Xubuntu 9.04 yükleyeceğim. Bu sebeple driver sorunu olmayan modeller tercihimdir.
-
Laptop kalıcı hasarlımı :/
-
modelini, resimleri ve hasarla ilgili bilgi verirsen almayı düşünüyorum.
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
modelini, resimleri ve hasarla ilgili bilgi verirsen almayı düşünüyorum.
Aynen... -
evet arkadaşım arıza hakkında biraz bilgi verip birde resmini görsek bende alıcı olabilirim.
-
Laptop'un dış kasası hasarlı. Komple değişmesi gerekiyormuş dış kasanın. Satışı o nedenle düşünüyorum. Üstelik dediğim gibi dVD sürücüsü de bozuk.
150-200 tl civarı bir rakam düşünüyorum. Zaten bıraktığım serviste bu fiyata satmaya çalışacak. Satamazsa ya da düşük fiyat teklif ederse burada satmayı düşünürüm.
Laptop şimdi serviste olduğu için resmini koyamacağım fakat modelinin fotoğraflarından koyayım.
MSI 163c
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------Laptop'un dış kasası hasarlı. Komple değişmesi gerekiyormuş dış kasanın. Satışı o nedenle düşünüyorum. Üstelik dediğim gibi dVD sürücüsü de bozuk.
150-200 tl civarı bir rakam düşünüyorum. Zaten bıraktığım serviste bu fiyata satmaya çalışacak. Satamazsa ya da düşük fiyat teklif ederse burada satmayı düşünürüm.
Laptop şimdi serviste olduğu için resmini koyamacağım fakat modelinin fotoğraflarından koyayım.
MSI 163c
Baya masrafı var demek tahminen ne kadar masraf yaratır dostum? -
http://www.hepsiburada.com/acer-aspire-one-a150l-intel-atom-n270-1.6ghz-1gb-120gb-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=108495&productid=bd72811
şöle bişi belki ilgini çeker.işletim sistemide linux
-
yalovadayım z-chan yakınlardaysan alıcam.
-
Baya masrafı var demek tahminen ne kadar masraf yaratır dostum?
Hocam DVD sürücüsünü sordum adam 150 tl tutar dedi. Piyasa araştırmalarım da bunu doğruluyor. BElki harici bir sürücü ile masraf kısılabilir.
Kasa içinse firmalarla görüşüyoruz. 250-300 milyon civarı bir masraf çıkardı onlar da 0 kasa için. Çıkma bir tane bulunabilirse bu sorun çok dişe dokunmayacaktır.
Bunun dışında bir de Wireless telinde temassızlık var. Bunu zaten kendim yaptırıp satmayı düşünüyorum.
Kelv1n bunu yazdı:
yalovadayım z-chan yakınlardaysan alıcam.
-----------------------------Ben afyondayım. Yalova'ya kargoyla gönderebilirim.
-
peki kasadaki sorun çalışmasında bir sıkıntı yaratıyormu?