Netboook Almak İstiyorum! Anlayanlar Bi" Bakarsa...
-
Hacım hangi marka hangi model istiyosan belirle benden al istersen. Kayseri/ HB BİLİŞİM zorlama yok tabi sadece sölim dedim...Diğer müridlerimiz Telefon /Ev Telefonu / Bilgisayar ve parcaları / Dizüstü Bilgisyar /Güvenlik Kameraları gibi şeylerde tahribat müridleriyle yakından ilgileniriz.Sonucta burası bir aile :D
-
AntiGerilla bunu yazdı:
-----------------------------
Hacım hangi marka hangi model istiyosan belirle benden al istersen. Kayseri/ HB BİLİŞİM zorlama yok tabi sadece sölim dedim...Diğer müridlerimiz Telefon /Ev Telefonu / Bilgisayar ve parcaları / Dizüstü Bilgisyar /Güvenlik Kameraları gibi şeylerde tahribat müridleriyle yakından ilgileniriz.Sonucta burası bir aile :D
-----------------------------Asus EEPc 1000h düşünüyorum. Fiyat verebilir misin ?
-
EEEPC1000H-BK053X ASUS 1 GB RAM ,160 GB HDD, 10" ,XP SİYAH 479 $
EEEPC1000H-W047X ASUS 1 GB RAM ,160 GB HDD, 10" ,XP BEYAZ 539 $
EEEPC1000H-WHI094X ASUS 1 GB RAM ,160 GB HDD, 10" ,XP BEYAZ 479 $
Hocam fiyatlarda ufak tefek oynamalar olabilir ama bu tmm...
-
evet arkadasım nooldu???
-
biz 2 gün önce aldık asus marka 7 saat şarjı gidiyor .. 850 liraya aldık kdv %8 e düşer düşmez almıştık .. daha yüksek yani fiyatı normalde şimdi alıcaksan bizimkini al harika çift çekirdik 512 ekran kartı 1 gb ram .. teknosada arat bulursun biz mavi bilgisayardan almıştık .. kolay gelsin.
-
usta aynı ürünü dha ucuza bulabilirseniz ordan alın bizdeki fiyatlar biyle kdv %8 le beraber buna düşü...
-
HDMI cikisi olan 1080p filmlerini rahat izleyebilecegim ve böyle 6-8 saat sarji dayanan bir ürün varmi suanda piyasada?