Netflix Tahribat Grubu
-
Kernel_Panic bunu yazdı
Ben kişisel mailimle 2 Ekran HD paketini kullanıyorum Enparayla 14 tl'ye geliyor. Evdeki 2013 model 47" FullHD Led Tv bozuldu 15 gün serviste kaldı tabi yapamadılar eve 2016 model 49" 4K Led Tv getirip değşim yaptılar. Şimdi evinde 4K Tv ile Netflix içeriğindeki UHD filmleri test edip memnun kalan var mı? Kaç tane film UHD destekliyorsa ona göre paketi yükseltmeye değecek mi? Eğer uyarsa bende ortak girebilirim.
4K için en az 25 megabit hızın olacak hocam.
Şuan 4K içerik fazla yok zaten. Breaking Bad'e mesala baktım kadife gibi görüntü kalitesi var.
-
mkyb bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdı
Ben kişisel mailimle 2 Ekran HD paketini kullanıyorum Enparayla 14 tl'ye geliyor. Evdeki 2013 model 47" FullHD Led Tv bozuldu 15 gün serviste kaldı tabi yapamadılar eve 2016 model 49" 4K Led Tv getirip değşim yaptılar. Şimdi evinde 4K Tv ile Netflix içeriğindeki UHD filmleri test edip memnun kalan var mı? Kaç tane film UHD destekliyorsa ona göre paketi yükseltmeye değecek mi? Eğer uyarsa bende ortak girebilirim.
Şuan 4K içerik fazla yok zaten. Breaking Bad'e mesala baktım kadife gibi görüntü kalitesi var.
breaking bad 720 de bile uçuyo 4k düşünemedim şimdi
-
mkyb bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdı
Acaba USA'de bizim gibi kısıtlı 4K içeriğini mi izliyor? Smartdns ile Pc'den izleyebildim ben Lost, Prison Break'i. Hız modeme 76 Mbit tanımlı sıkıntı değil.
-
Şuan VPN'i ABD lokasyon yapıp girdim değişen bi şey olmadı. Bir kaç tane duyulmamış film falan geldi. Zaten 4K olan dizilerde Netflix'in kendi yapımları.
Tahminim yapımcı firmalar ya 4K için fazla telif hakkı istiyor yada Netflix çok sunucu masrafı olur diye şuan mesafeli.
-
RimPalace bunu yazdıHanDSomE bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
Combo : pedrohzf@hotmail.com:Pedrok88
Captured Keys : CURRENT_MEMBER|BR
şifreyi değiştirmeyin kullanın
hocam portekizce dil var TR veya EN yapsak sıkıntı olurmu
değiştirme anlar adam
beyler ben saviorangel adında 4.hesabı açtım ordan girin türkçe adamın anlamaması için netflixbr@gmail.com adresinden portekizce mesaj yolladım bazı gerekçelerden dolayı 4. hesap açılmıştır diye iyi kullanmalar
-
Vodafone kullanan arkadaşlar az önce bir sms geldi. Denemek isteyen varsa test edebilir. 3 ay üyelik bence iyi.
Dünyanın en buyuk internet televizyonu Netflix Vodafone'da! Aylik 12,9TL'ye 1GB internet paketine ek 3 ay hediye Netflix uyeligini almak icin hemen NETFLIX 3AY yazip 3636'ya SMS gonderin. Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin IPTAL yazip 5203e gonderin
-
KotomineKirei bunu yazdı
Vodafone kullanan arkadaşlar az önce bir sms geldi. Denemek isteyen varsa test edebilir. 3 ay üyelik bence iyi.
Dünyanın en buyuk internet televizyonu Netflix Vodafone'da! Aylik 12,9TL'ye 1GB internet paketine ek 3 ay hediye Netflix uyeligini almak icin hemen NETFLIX 3AY yazip 3636'ya SMS gonderin. Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin IPTAL yazip 5203e gonderin
O dediği 480p paket. Kalitesi düşük.
-
3 aylık 30 lirayada yapabiliriz. Hala 2 kişilik açık var.
-
hocam ben dahil olurum. pm ile ödeme bilgilerini iletebilirsen sevinirim.
-
Beni de Yazın.. :)