Network Attack V2.8 Cıktı Buyrun...
-
HolyOne bunu yazdı:
Denyo 4 ü görene kadar bekleyin :)
Bizdeki denyo 4 beta ile arasında çokmu fark olacak...
Bende bu herkonu'yu niye kapatamıyorum diyordum, bekle beni herkonu seni denyo manyağı yapacam...
-
renegadealien bunu yazdı:
beyler su anda sitenin tam olarak acılmamasının sebebide budur. bir miktar daha sabretin son versiyon üyelere dağıtılacak..
O zaman görürsünüz durumu :D
çok lazım olcak o galiba hazır 512 bağlantı varken bi denemek lazım onu -
sorcerer bunu yazdı:
benim vermeme gerek kaldımı :)) istersen aventgrup dan aynısını vereyim tek yaptıgınız resimleri değiştirmek bide ufak tefek değişmeler git indir istersen link vereyim : ))
nede olsa kodlar açık :P
geliştirdik demiceksin geliştirdiler diceksiniz! yanlış anlaşılmasın :P
Sorcerer bizi cekemiyorsun camur atıyorsun git kendi kendine oyna bulaşma; zorla kimseye program kullandırmıyoz kendini kandıracak kelimeler konuşma bu program Ev1 i kapatıyor ssenin gibi yalancı kolpalarla hiç ugraşamam oke ?
Program gayet güzel en ii si cıkan kadar bu lütfen tarz ve üslüplarınıza dikkat edelim sadece programı tanıtım amaçlı koydum
-
Yani sadece tanıtım amaçlı öylemi hiç reklam amacın yok...
Hoja programı açar açmaz 1numara.org'u ana sayfa yapıyor...
-
KeNZoBoY bunu yazdı:
sorcerer bunu yazdı:benim vermeme gerek kaldımı :)) istersen aventgrup dan aynısını vereyim tek yaptıgınız resimleri değiştirmek bide ufak tefek değişmeler git indir istersen link vereyim : ))
nede olsa kodlar açık :P
geliştirdik demiceksin geliştirdiler diceksiniz! yanlış anlaşılmasın :P
Sorcerer bizi cekemiyorsun camur atıyorsun git kendi kendine oyna bulaşma; zorla kimseye program kullandırmıyoz kendini kandıracak kelimeler konuşma bu program Ev1 i kapatıyor ssenin gibi yalancı kolpalarla hiç ugraşamam oke ?
Program gayet güzel en ii si cıkan kadar bu lütfen tarz ve üslüplarınıza dikkat edelim sadece programı tanıtım amaçlı koydum
neyin varki çekemicem senin La ibiş :PPPP Ev1 kapatıyor Ev1 Nek adar boktan yer onuda bilmiyosun tabi :P programıda denedim antirus dan hiç bir farkı yok [ görsel hariç ] ilk önce kendi siteni açta sonra site kapatmaya bak sen : )) ajan :P
Neyse tartışma ortamı yaratmıyalım kaşıyonusan gel msn ye kaşıyım :P
-
MitNickKevin bunu yazdı:
Yani sadece tanıtım amaçlı öylemi hiç reklam amacın yok...
Hoja programı açar açmaz 1numara.org'u ana sayfa yapıyor...
Ne yapalım hoja sen söle
ben koydum programı isteyen poh atar isteyen kullanır sitedeki antirus handleleri yok sorcerer ne oldugunu biliyorsun dimi :P sen nasıl olsa heykır sın bilirsin biraz tartışma deil kafa şişriyorsun ;)
-
Tahribat Forumlarında Reklam serbesttir hacilar boku cikmadikca...
Denyo 4 icin baska bir topic acilacaktir
-
Kenzo 2 dk da denyo launch 4 beta ile sitenin kapandıgını unutma okey !!! düşün bunu full sürümünü :Pp BoOOooOOoOOoOOooMmmMMmm
-
sorcerer bunu yazdı:
Kenzo 2 dk da denyo launch 4 beta ile sitenin kapandıgını unutma okey !!! düşün bunu full sürümünü :Pp BoOOooOOoOOoOOooMmmMMmm
Ağzından bal damlıyor valla, dört gözle bekliyoruz... -
Hojalar boşuna polemik yaratmayın istemeyen kulanmaz.Bu kadar basit DenyoLaunch ilede bu programı karşılaştırmanız biraz saçma gibi geldiya neyse...
Açık kaynak kod üzerine geliştirilmiş bi program iyi veya kötü reklam veya değil istemeyen kulanmaz bu kdar basit.