Network Attack V2.8 Cıktı Buyrun...
-
1- link calismiyor.
2- piyasada bi dunya ddos prg. var hangis cok farkliki o zaman herkes birilerinden caliyor
3- denyo nun ustune flooder tanimam...
-
Antikky bunu yazdı:
Hojalar boşuna polemik yaratmayın istemeyen kulanmaz.Bu kadar basit DenyoLaunch ilede bu programı karşılaştırmanız biraz saçma gibi geldiya neyse...
Açık kaynak kod üzerine geliştirilmiş bi program iyi veya kötü reklam veya değil istemeyen kulanmaz bu kdar basit.
aferin lo ufak mufak ama iyi cevap veriyo -
D4 bende var yav ama denemedim Hiç Madem bu kadar etkili biraz saldırı yapayım olmazsa Da bu Html lerde biraz kasıyo Hazır portallar dayanamıyorda (beta sı Filanda deil haa Bizdede var demeyin hemencik :) )
-
Valla demeden dayanamayacam bendede var ama betası ne yazık ki...
-
Haddinizi bilin Bok Atmayın Adamı Çıkartmayın Zıvanadan
Ne Yapmaya Çalışıyorsunuz Bizi TBT ye karşı kışkırtmakmı ?
-
kenzo kimnsenin öle bi niyeti yok ha ama illen ben TBT ye karşı çıkacam diosan çık valla kimseden korkumuz yok.... ama kimse kimseyi kışkırtmıo kendi kendine gaz verme..
-
Konu tartışma boyutuna gidiyor , beyler yakışmıyor .. Programı tanıtmış arkadaş sakin olun ne bu celal :)
Na yı Kenzoyla beraber denedim , amacınıza ulaştırıcak bi program , biyere gideceksiniz oraya biçok yol gider.. Kimi NA yla gider , kimi Denyoyla ..
-
Walla ben N.A nın 2,5 ini kullanmaya basladım ve sonra 2,8 cıktı ikiside cok guzel denyonunda serisini kullandım 1-2-3-4 oda guzel ikiside farklı amacları olan prg lar
-
denyo en azından start page i değiştirmiyo değilmi.
-
sana secenek sunuyo, istiyosan diestiriosun :)