Ney Almak İstiyorum
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar ney denen alete merak saldım sesi hoşuma gidiyor nereden nasıl temin ederim acaba. çalmayı çok istiyorum belki yakında Türkiye nin en ünlü neycisi felan olurum :)
-----------------------------
memleket nere hocam,nerede yaşıyorsun? -
kayseri hocam
-
u-f-d ile görüş o sana yardımcı olacaktır. sağolsun bana bir ney gönderdi ufluyorum güzel ses ney uflemek o kadar kolay bir iş değil belki ylarca ses çıkarabilmek için uğraşcaksın bıkmadan yılmadan üfleyeceksin. parmaklar eksik olduğundan notları tam çıkaramıyorum. sadece ses çıkarabiliyorum şimdilik ilerde protez falanla da olursa olur inşallah.
-
sağolasın hocam yalnız u-f-d adlı müridi bulamadım sitede
-
hocam u-f-d dedin ama öyle kaldı
-
aylarca ses çıkarmak için uğraşanları biliyorum.
bense daha ney ne bilmezken öyle elime alıp rastgele üflemiştim flüt tarzı birşey zannedip.
ilk üflememde ses çıkarınca millet baya şaşırmıştı :D
-
bayadır gözkümyor ortalıkta faceyede girmiyor
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------aylarca ses çıkarmak için uğraşanları biliyorum.
bense daha ney ne bilmezken öyle elime alıp rastgele üflemiştim flüt tarzı birşey zannedip.
ilk üflememde ses çıkarınca millet baya şaşırmıştı :D
-----------------------------inş ben de beceririm hocam
hocam nasıl ulaşırız peki
-
Valla bende ney üflemek istiyorum, gitar felan yalan benim için neyin sesi bambaşka. İstanbulda yaşıyorum bende, alması başka bi yana nasıl öğrenebilirim masrafsız yoldan. Kurs vs var mıdır acaba?
-
hocam ben bir yerden başlayayım diyorum dvd si varmış bir yerden başlayıp öğrenilir hocam hayırlısıyla:)