Ney Almak İstiyorum
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------ben biraz uğraşıp sadece vuuu diye bi ses çıkarabildim ama kesinlikle tavsiye ederim bir arkadaşım üflüyorda dinlerken huzuru hissediyorsun içinde
-----------------------------kötü yerlere çeken olacaktır :D editle hocam :D
-
...
-
Ömrümbillah hiç sevmediğim bir enstrüman ya. Saksafon çal daha iyi aga.
-
hocam ney ayrı bence, çalarken bana tasavvufi olmasa da manevi birşeyler hissettireceğini düşünüyorum, bir yılı aşkındır kafamda .. bakalım
-
hocam başar dikici denen adamın bir iki videosnu izle bak onun gibi üflemeyeceksen sana kralından 150 tl ye güzel bi ney ayarlarım. nerde oturuyorsun bilmiyorum ama 150 tl neyin parası olur kaliteli de olur. kız ney olur tabiki de..
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------hocam başar dikici denen adamın bir iki videosnu izle bak onun gibi üflemeyeceksen sana kralından 150 tl ye güzel bi ney ayarlarım. nerde oturuyorsun bilmiyorum ama 150 tl neyin parası olur kaliteli de olur. kız ney olur tabiki de..
----------------------------
O paraya olsa olsa karı ney olur :) -
2 gun once taksimde baktım kız ney el yapımı cok saglam bişeydi fakat bilemedim alsammı kullanmam atarım filan 120 lira civarı ayrıca bu işin üstadı bence alper sekerogludur dinlemenide tavsiye ederim
-
hocam bir başlasaydım hayırlısıyla ..ses çıkarmak zor diye biliyorum yani flüt gibi üflemekle olmuyormuş alınca göreceğim artık
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------öyle piyasadaki gibi oynak moynak şeyler için lmayı planlıyorsan alma hocam. klasik islam musıkısi seviyorsan üfle rica ediyorum çocuk oyuncağüına döndürdüler artık. kaval gibi üflüyorlar. başar dikici diye bi penisin kafası var sıçtı neyin içine.
-----------------------------
senin arkadaşında pek ondan aşağı kalır yanı yok bosphorus :wyanlış anlama başarı sevdiğimden demiyorum dikkkatimi çekti söyleyeyim dedim.ney alacaksan gökhan özkök rıfat varoldan temin edeceksin... mehmed yücel filan hikaye, gönderiyor dandik neyi arkadaş...
yada mahmut usta var canavar gibi ney açar ondan alabilirsin.
site:
rıfat varol ağabeyimin sitesi.kendisine girift dahi yaptırmıştım.
giriftle alakalı videom
http://www.youtube.com/watch?v=YZJyYHj76TA
eee biraz reklam lazım değil mi?
beni tebrik etmeye asım yücesoylar vs de gelmişti...
neyse yol uzun, iş zor... kolay gelsin.
bu arada üflenir diye bir kaide yoktur.ha üflersin ha çalarsın...
-
eywallah