Ney Dinletime Davetlisiniz: Tahrib-İ Sükun Ney Dinletisi
-
Sonunda başardım. Tüm notaları eksiksiz ve kesintisiz çalabiliyorum. 23 gün ve ney için başarı sayılır. Aslında 15 Nisan'da ilk makamımı çaldım. Rakip geliyor size.
Ney'de nota bir yere kadarmış. Alfabeyi bilirseniz okuyabilirsiniz ancak bu şiir yazmanız için yeterli değil. Ney de aynen böyle.
-
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------
Sonunda başardım. Tüm notaları eksiksiz ve kesintisiz çalabiliyorum. 23 gün ve ney için başarı sayılır. Aslında 15 Nisan'da ilk makamımı çaldım. Rakip geliyor size.
Ney'de nota bir yere kadarmış. Alfabeyi bilirseniz okuyabilirsiniz ancak bu şiir yazmanız için yeterli değil. Ney de aynen böyle.
-----------------------------ohoooh daha çok yolun var :) nota öğrencen her deliğin notasını oturtacan, nefes kullanmayı öğrenecen, eser üsleyebilecen ve tavır öğreneceksin ölme allahım ölme :D Ben bile kaç haftadır çalışmalara gitmiyorum öss bahanesi ile :| ama bende kulak var duyduğumu zıngırt üflüyorum nota dan da nefret ediyorum :)
-
ne kadar kasarsanız kasın bana rakip olamazsınız,
tavrım halil dikmen bildiğim makam 23 neyin yanında ud da çalıyorum lanet olsunki ud da çalıyorum... keşke ud çalmasaydım neyin yanında kendimi maymun iştahlılar gibi hisediyorum....