Neye Hayır? Neden Hayır?
-
y4r4m4z bunu yazdı:
-----------------------------
ben bu anayasanın tamamen yeterli olduğunu söylemedim.eksik aslında.ama sürekli değişiklik yapılmak istendiğinde karşınıza çıkan derin devlet merkezli bir anayasa mahkemesi var. adamlar ne zaman değişiklikten kendi adamları yanacaksa o zaman sahne alıp herşeyi engelliyorlar.bu anayasa paketi önce onları halkın seçtiğinin düzenlemesini sağlayacak...bunu düşünürken üniversite kazanıp okuyamayan vatandaşlarıda göz önüne getirmek vaki.çünkü bu adamlar hiçbir şekilde sağ kesimin bir yerlere gelmesini istemiyor.
dokunulmazlık sana bana yararı olan bir şey değil bu sizin kendinizi kandırma yönteminiz.yökü falanda umursadığınızı sanmıyorum.seçim barajı falan bunlar sizin kulaktan dolma sırf akp kini taşıyan gereksiz maddeleriniz...
sahi ya pkk millete hayırı biz evet diyelim diye dedirtiyor dimi.bak bunu unutmuştum... ya eğer doğunun oyu olmazsa hani parti iktidar olabiliyorki?hatırla akp doğudan kazanmadımı?demekki doğunun oyu önemli...e şimdi doğu hayır derse sen evet demişsin ne anlamı var?o hayır oyu sandığa girdikten sonra senin saçma komplo teorilerinin hiçbirinin anlamı olmaz.evet dedirtmek için hayır dedirtiyor lafı bence çok saçma.çünkü az bir zaman kala evet desinler diye böyle bir komplo bence yapılmaz...bu sizin kendinizi kandırma yönteminiz...
-----------------------------hocam afedersin ama s.ktin attın herşeyi ne kaldı geriye? gerekli olan ne var sana göre? herşeye gereksiz dedin resmen.
-
-
o zaman sana şunu sormak lazım?darbe iyi birşeymi kötü birşeymi?
sağ kesim her iktidar olduğunda bu darbe korkutmaları peydah oluyor neden bunuda bir düşün...
irtica kılıfı altından sürekli bir kesim engelleniyor. halbuki demokrasiden bahsederler...halbuki aslı astarı olan bir irtica hiç cereyan etmiş değil...
ülkenin seçtiği iktidar partisi menfaatlerine uymadığında onu indirmek isteyenlerin oyununa gelmemek benim için önemli...yüzde 45 in seçtiğinin bir anlamı olsun istiyorum.akp mhp chp farketmez.yeterki benim ülkemin hür iradesine birileri balta vurmasın... önce bu aşılsın sonra diğer sorunlarda zamanla aşılır diye düşünüyorum... -
y4r4m4z bunu yazdı:
-----------------------------
o zaman sana şunu sormak lazım?darbe iyi birşeymi kötü birşeymi?
sağ kesim her iktidar olduğunda bu darbe korkutmaları peydah oluyor neden bunuda bir düşün...
irtica kılıfı altından sürekli bir kesim engelleniyor. halbuki demokrasiden bahsederler...halbuki aslı astarı olan bir irtica hiç cereyan etmiş değil...
ülkenin seçtiği iktidar partisi menfaatlerine uymadığında onu indirmek isteyenlerin oyununa gelmemek benim için önemli...yüzde 45 in seçtiğinin bir anlamı olsun istiyorum.akp mhp chp farketmez.yeterki benim ülkemin hür iradesine birileri balta vurmasın... önce bu aşılsın sonra diğer sorunlarda zamanla aşılır diye düşünüyorum...
-----------------------------irtica kılıfı altından ha bilmiyoruz sanki. hocam herşeyi savunda şu irtica konusunda akp'yi savunma bana.
-
edit:
"Donnie Darko" filmini yeni izlemiş biri olarak.
Getirmek istedikleri anayasa için mükemmel cuk diye oturan bir söz bu filmin içinde geçmekte.
Ben şimdi burda direk söylersem. Ban olmadı editlenir veya bazı düşünmeye tenezül edemiyenlerle polimik olur. o kadar ağır birşeye gerek yok.
Not: İnsanların sağı solu belli olmaz ama. Dilerim çükü tutmaz bu ülke.