Neyi Sevdiğimi Buldum (Hak Vereceksiniz)
-
Bakın bir anket açılmış, "yılın en hıyar müridi" diye. Normal arkadaş çevrenizde bu tür bir işleme tabi tutulsanız belki o arkadaş çevrenizden soğursunuz. Burada ki sevgi ve kardeşlik bambaşka. Bakıyorum örneğin buzul işi şakaya vuruyor, zümsük desen keza öyle. Bunun eğlence amaçlı bir şey olduğunu kavramış gayet olgunca karşılamışlar hep birlikte gülünüyor eğleniliyor.
Hangi sitede böyle bir şey varki?
Hangi sitede artık birbirini tanımış müritler bi başlıkta birbirine girmişken bir diğer başlıkta hemen kenetleniveriyorki?
Bir user (mesela ben) bir admine (mesela ir2) a.q diyebiliyorsa bu garipsenecek bir şey değil, aksine "vay be adamlar işi ilerletmişki kardeş gibi olmuşlar böyle enseye tokat göte parmak takılabiliyorlar" dedirtir. Ve gıpta edilen bir hadisedir.
Genel itibariyle sitede underzerodan sonra (bildiğim kadarıyla) en yaşlılardan biriyim. Kendi payıma hiç birinizden yaşıma olsun, kişiliğime olsun saygısızlık görmedim. Gördüklerim ise zaten silindiler gittiler. Bu çizginizi hiç bozmayın çocuklar.
Öğrenmek, öğretmek için sarfedin çabanızı, elbette birbirinize bağıracak, çağıracak, kavga edecek, birlikte gülecek eğlenecek tatlı acı bir dolu hatıra sahibi olacaksınız burada. Buranın kıymetini bilin bu kıymete yaraşır bir şekilde çalışın çabalayın.
Ulan seviyorum seni tahribat. Başıma net dünyasında gelen en güzel şeysin..
Hepinizi öpüyor, kucaklıyorum...
-
abi siteyi terk ediyomusun etmiyomusun böyle bi hava var yazındada...
-
hoca doğru diyosun da ir2 admin ama sen de sıradan bi user değilsin ki : D .sitede yöneticisin(adminolmayablr ama modluğun falan var en azından )
-
HeLaL oLsun! Süper Bir Konuya Deyindin, Tüm CümLeLerine Tamamen KatıLdığımı BiLdirmek İstiyorum ;)
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
hoca doğru diyosun da ir2 admin ama sen de sıradan bi user değilsin ki : D .sitede yöneticisin(adminolmayablr ama modluğun falan var en azından )
-----------------------------
o zaman ilkinin a.k. ben diyim normal bi user olarak :D -
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------Bakın bir anket açılmış, "yılın en hıyar müridi" diye. Normal arkadaş çevrenizde bu tür bir işleme tabi tutulsanız belki o arkadaş çevrenizden soğursunuz. Burada ki sevgi ve kardeşlik bambaşka. Bakıyorum örneğin buzul işi şakaya vuruyor, zümsük desen keza öyle. Bunun eğlence amaçlı bir şey olduğunu kavramış gayet olgunca karşılamışlar hep birlikte gülünüyor eğleniliyor.
Hangi sitede böyle bir şey varki?
Hangi sitede artık birbirini tanımış müritler bi başlıkta birbirine girmişken bir diğer başlıkta hemen kenetleniveriyorki?
Bir user (mesela ben) bir admine (mesela ir2) a.q diyebiliyorsa bu garipsenecek bir şey değil, aksine "vay be adamlar işi ilerletmişki kardeş gibi olmuşlar böyle enseye tokat göte parmak takılabiliyorlar" dedirtir. Ve gıpta edilen bir hadisedir.
Genel itibariyle sitede underzerodan sonra (bildiğim kadarıyla) en yaşlılardan biriyim. Kendi payıma hiç birinizden yaşıma olsun, kişiliğime olsun saygısızlık görmedim. Gördüklerim ise zaten silindiler gittiler. Bu çizginizi hiç bozmayın çocuklar.
Öğrenmek, öğretmek için sarfedin çabanızı, elbette birbirinize bağıracak, çağıracak, kavga edecek, birlikte gülecek eğlenecek tatlı acı bir dolu hatıra sahibi olacaksınız burada. Buranın kıymetini bilin bu kıymete yaraşır bir şekilde çalışın çabalayın.
Ulan seviyorum seni tahribat. Başıma net dünyasında gelen en güzel şeysin..
Hepinizi öpüyor, kucaklıyorum...
-----------------------------Tuğrul hocam ne oldu dertlendin mi ? Bende arada hayt ulan eski günlere şuna buna bak derim canım sıkkın olduğu zmaandır.
-
Çok güzel yere deyindin tuğrul abi hakketende ortam çok güzel..
robotix abi nerelerdesin yaw görünmüyorsun ??? -
tahribatım benim yaw..işte bu....Bu ortamın bulunduğu 2. bir Adres Soyleyin ya.
[Tugrulcum 12 den vurdun...doğru yerinde tespit]
-
yok be zümsüküm;
çoluk çouğa karıştık yürek biraz yufkalaştı. Böyle millet gülüyor eğleniyor biribiriyle şakalaşıyor görünce mutlu oldum içim bi tuhaf oldu doldum doldum taştım geldim buraya boşalttım.
Eskiden olsa sikimde olmazdı ama şimdi insanların birbiriyle dayanışma içinde olmasının ne kadar önemli olduğunun farkındayım. Yaş ilerledikçe hayat tecrübesi arttıkça "bi ipim bi sikim" politikası yanlış olduğunu kanıtlıyor insana. Paylaşmak lazım, hayatı, sevinci, üzüntüyü herşeyi...
Öyle estiler bi işte geldim yazdım.
(bir yere gitmiyoum buradayım can bedende olduğu sürece)
-
Babaların babası :D benim yazıcaklarımı sen yazmıssın :)
Aynen katılıorum babacııma. Süper bi yer hiçbiyerde yok.
Ayrıca Sitede Tugrulßaba gibi yaşca büyük olan insanlar olunca insan abartmamaya da özen falan gösterioır :)
Bu sebebten dolayıda seviyeli bi yer oluor.
-
ee ne demişler dalımızı kırarın ağcını kökten sökeriz boru değil =) murid muridi severde .... severde :)