folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Neyi Sevdiğimi Buldum (Hak Vereceksiniz)

Neyi Sevdiğimi Buldum (Hak Vereceksiniz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

Genel itibariyle sitede underzerodan sonra (bildiğim kadarıyla) en yaşlılardan biriyim. Kendi payıma hiç birinizden yaşıma olsun, kişiliğime olsun saygısızlık görmedim. Gördüklerim ise zaten silindiler gittiler. Bu çizginizi hiç bozmayın çocuklar.

Öğrenmek, öğretmek için sarfedin çabanızı, elbette birbirinize bağıracak, çağıracak, kavga edecek, birlikte gülecek eğlenecek tatlı acı bir dolu hatıra sahibi olacaksınız burada. Buranın kıymetini bilin bu kıymete yaraşır bir şekilde çalışın çabalayın.

----------------------------------------------

gözlerim doldu harbi :(

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

baba valla tam konuya değindin burda herkes dediğin gibi şakayı kaldırabilecek olgunlukta ortam güzel herşey güzel.

ben iyi biliyorum şöyle yaparım böle yaparım havasında değil kimse o herkes eşit ve adil ve çok güzel bir ortam o yüzden tahribat herşeyden önce geliyor...

ayrıca ir2 a.k deme konusundada iyi hatırlattın ilkin tekrardan listeye beni eklediğin için a.k :D ve cd mi 6 ay sonra getirdiğin için bidiya a.k ve ben o cd yi çalıştıramadn cebimde kırıldığı için yine sana a.k kargo ile yollasan cd yi cebime koymicaktım kırılmayacaktı a.k :((((((((( neyse kabı daha duruyor ha unutmadan ibne buzula sevgilerle yazdığın için ayrıca 2 x a.k diyorum ve tugrul babanın ellerinden öpüyorum baba sen bizim herşeyimizsin :D:D:D::D

(ir2 istifa ir2 istifa ir2 istifa ) :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    1 yıl oldu olacak seviyorum bu ortamı :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yeni üye oldum mail kaç kez attım ama bi türlü olamadım şifreyi almıştım ama son anda o zamanda çanakkaleye gitmiştim süresi donmuştu şans işte

mayısın 2005te son günlerinde ilk girmiştim dersler sınavlar var derken son 5 aydır dışardan göz atabiliyordum teşekkürler

müridlere gönülden ellerinden gözlerinden öpüyorum

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Excalibur001 bunu yazdı:
    -----------------------------

Babaların babası :D benim yazıcaklarımı sen yazmıssın :)

Aynen katılıorum babacııma. Süper bi yer hiçbiyerde yok.

Şu sözlerden sonra göz yaşlarını tutmak mümkün mü :)
    Sevgiye, arkadaşlığa, dostluğa bak bee heyt!

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek
    ir2 ye aq diyebilmeyi seviyoruz şeklinde tek cümle ile özetlenebilir de yani :))

Bu niymiş la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    tuprulbaba bana bu gerçeği hatırlattın için bi daha teşekkürler ben a.q demiyecem :P

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    tahribat bitanedir tektir süperdir.tugrulbaba babadır sağlam bi abimizdir sakallıdır korkulmalıdır mucux babaa dır :))
    ir2 burda olmasada sölemeden geçemicem.a.k senin ben ir :D özlemişim bunu sölemeyi lan.a.k a.k a.k a.k ir irrrrr :))

... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Öğrenmek, öğretmek için sarfedin çabanızı, elbette birbirinize bağıracak, çağıracak, kavga edecek, birlikte gülecek eğlenecek tatlı acı bir dolu hatıra sahibi olacaksınız burada. Buranın kıymetini bilin bu kıymete yaraşır bir şekilde çalışın çabalayın.

üstad sözleri bunlar ya süper sen öyle diyosan dediğini yapmak bizim üstümüze inş

tahribat sevilmez mi bende bazen arada arkadaşlarıma diyorum mahalleden mürid filan takılıyolar bana :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    babacım azına sağlık tariqat babaımız tuğrul babamız
    evet tahribat net aleminde başıma gelen en güzel şey bu insanları bu forumu bu ortamı
    bu manyakları çok seviyorum ya olmasa ne yapardım :S

sırıtma la.
Toplam Hit: 7335 Toplam Mesaj: 44