Nihal Atsız

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

    CommunisT bunu yazdı:
    -----------------------------
    Inan cok bos bir adamsin. Kendi dogrundan baska dogru yok senin icin. Yazilip cizildi, sayende mesajlar silindi. Hem ortami proveke et , hem küfürden dolayi banlan.Sonra birde yok konu surdan suraya geldi, adabiyla özelden konusabiliriz, yok seriatcisindan komunüstine v.s v.s

    Ortami böyle yapan, ona bunun anasina söven senmiydin baskalarimiydi? insanlari kaliba koyup küfürü basmak cok kolay degilmi? it köpek v.s demek seni üstünmü kiliyor. Kisisel egonu internette ona buna söverek, kendinden kücük görerek tahmin etmektesin. Suana kadar bu forumdaki tüm mesajlarin bu sekilde.
    Kimsin sen ? tezlerden bahsediyorsun? ezberlemissin bir kelimeyi? ne gibi bir cevap bekliyorsun? senin tartisma uslubün, seviyen, bizim dogru düzgün cevap vermemize imkan tanidimi?

    ...
    yazmaya deger birsey yoksa yazmicaksin.
    oturdugun yerde susacaksin!

     


    -----------------------------

    Ya ben anlatmıyorum yada kimse anlamak istemiyor.Tartısalım diyorum fikirlerinizi belirtin diyorum buna tez degil bilgi ile matıgın söz yahut yazı ile ifade edilmesi yerine kısaca "tez" demem kimseye batmasın.Kısaca düşüncenizi belirtin diyorum.Kimseyi siklemesem gelin buyrun adabı ile tartısalım demem.Kimseyi küçük gördügümüz yok bu bir degil iki degil ben onlarca kez farklı görüşteki insanlar ile tartımısımdır buna herkes şahit yani biz kimseyi küçük görüp hadi len çek git sen kimsin demiyoruz sadece ne söylüyorsa aynı üslubla cevap veriyoruz.Kimse kimseden hakarete küfür eyw etmesini bekleyemez.Birde konuyu provaket etmişim vah vah vah hiç gülecegim yoktu.Atın atın da bari usruplu atın göz var nizam var okumayıda biliyonuz.Adam kalkıp daha 3.mesajda "saçma" kelimesini kullanıcak sonra ben ona ooo bak evladım yapma etme diyecem siktirsin.Kimse kusura bakmasın herkes cavabını alır.Benim içinde sen boş adamısn okadar bossun ki bunu sana söylemem gerek görmiycek kadar seni takmıyorum bile o derece yani.Şimdi bunları söyle ardından kalk bana senin uslubun bize cevap verme hakkı tanıdımı de yk öyle.Kaldı ki bu konuyu ben özel olarak antikkye msnden iletip silmesini ve beni banlmasını rica ettim.Çünkü sinirliydim ve daha fazla yazarsam daha çok küfür edilcekti bu yüzden biz nerde duracagımıza iyi bilyioruz bunu bilmeyenleri yanlıs yerde arıyonuz.En basındanhersey okunursa iki kişi tartısırken hep araya 3. kişiler girdi yok o işte ben bu bilmene düşüncleri izliyom ediyom diyerek çok normal yorumlar yaptı ya geçin bunları.Bu konuyu en son provake ediceklerden biri benim.


    -----------------------------

    Ne bekliyorsun? burasi bir forum herkez cevap yazacaktir elbette. Sen ve tartistigin bir kisiye özel topic acalim kafana göre takil madem öyle?
    Kendinle neden bu kadar celisiyorsun? ben bu kadar kayde alinmayacak adamsan  ve bir önceki mesajda, buraya yazmaya deger görmedigini belirtiyorsan, neden hala  birseyler karaliyorsun?  neyse olayi kisisellestirmenin luzumü yok. ...
    antikky e kendin banlatmani söyledigini belirtincede, özel bir hava süsü vermis oldun ya neyse..
    mesajlarida sen sildirmissin.
    ne diyelim senden korkulurmus demekki :)


    Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    kafkafkaf bunu yazdı:
    -----------------------------

    1- Millet ve Irk kavramı farklıdır. (Bknz ANTROPOLOJİ)

    2- Milliyetçilik fikri (akımsal-ekonomipolitik) ilk olarak fransız ihtilali ile ortaya çıkar, çünkü burjuva kapitalist ortamın yarattığı bunaltıda monopolleşen burjuva zorunlu anlaşmalara gitmiştir. Bu anlaşmalar ilk başta aynı sınır ve kültür üzerindeyken ilerleyen aşamada emperyalleşmişlerdir. Hemen her sınırda kendi içinde tekelleşen burjuvalar birbirlerinle savaşırken millet kavramına sarılmak zorunda kalınmıştır. Örneğin fransız kömür tröstleri ingilteredeki kömür yataklarını işleyememiştir buna ingiliz kömür tröstleri engel olmuştur. Bu pazar-hammadde paylaşımı 100yıl savaşları ve 1.Dünya Emperyalist Paylaşım Savaşı na sebep olmuştur. Her iki savaştada halkın gözünün kapatılıp burjuvanın işlerini halleden ülke hükümetleri milliyetçilik oyunları oynamışlardır. İşin en komik yanıysa üretilenin satılması için emperyalist pazarlama modellerinin enternasyonel zemine dayanmasıdır. Yani milliyetçiliği ortaya atahnlar globalizim, küreselleşme gibi saçmalıklarla kendi tezlerini çürütmüşlerdir.  Emperyalist sistem milliyetçiliği reddeder, Kapitalistler sadece işlerine gelen kısmında kabul eder, Feodal sistem zaten ümmetçidir, İlkel komünal (çoban toplum) halklarda ise fertlere duyulan ihtiyaç dolayısıyla soydaşlığa dayalı benimseme var gibi gözükür. Kısaca tarih boyunca milliyetçilik sadace kapitalist ekonomilerce uyutma saklama mekanizması olarak kullanılmıştır. Milliyetçilik bir ideoloji yada bir sistem değildir. Günümüzde her anlamda niteliğini kaybatmeye başlamıştır. Milliyetçiliği oluşturan *Soy birliği *Dil birliği *Kültür birliği üçlüsünden bu gün yalnızca dil ayakta kalma çabasındadır. Nihal Atsız gibi soyu ön planda tutan araştırmacılar ise gerçeklerden uzak mantık yoksunu kişilerdir. Türkçülük akımının doktorasını veren  ziya gökalp bir kürttür. Atatürk bile türkçülüğü akılsıszlık olarak değerlendirmiştir (Bknz NUTUK, diğer rejim ve sistemleri yorumladığı bölüm). Türkçülük düşüncesinin en büyük acısını bize yaşatan ise enver paşa'dır (bknz Sarıkamış). 

    Bu gün insanları birbirinden ayıran ne ırklardır ne soylardır nede kültürlerdir(en azından yok oluşuna kısa süre var) hatta dil bile yavaş yavaş yok olmaktadır. Bu gün insanları ayıran ezen ve ezilen uçurumudur. Bizi ezen silah, toprak, banka ve fabrika sahipleri (finans kapital burjuva) ve onlara sadece yaşamak için zincirlenen işçiler, memurlar, köylüler (proleterya) hatta şimdi iyi gibi görünen esnaftır (küçük burjuva). 

    Sen eğer bu toplumu seviyorsun çünkü birlikte yaşama arzundan çünkü insan olmandandır. Bu gün yunanlılara gıcıksak bunun sebebi her iki ülkeninde yöneticileridir (üretim araçlarına sahip egemenleri). Bırakalım bu çağdışı yönlendirme araçlarını milletini gerçekten seven insanı sevendir. İnsanı seven küçük bebekleri değil ekonomik egemenleri tehlike olarak görendir. Sırf farklı bir dil konuşuyor diye bizden farklı görünüyor diye gaz odalarında çocuk ve anneleri boğmanın mantığı yoktur! Eskiden siyah derililer sırf siyah diye köle sayılırdı bu gün ise milletler birbirini aşşağılıyor. Pek fazla yol katedememişiz ama sen ve ben insanlığımızı kaybetmezsek bu bir gün değişecektir. Bir gün sınıflar ve sınırlar OLMAYACAK!


    -----------------------------

     

    Öncelikle şunu belirtiyim Ziya Gökalp'in kürt olduğuna dair hiçbir belge hiçbir kayıt yoktur.Keza yasadığı zaman itibari ile bulunduğu bölgede kürt nüfuzu şimdiki kadar çok değildir.Bu onu kürt yapmaz he kaldı ki kürtdü digelim.Türklüğe ve Türkçülüğe karsı bu kadar katkısı olan adam zaten herşeyden ötedir.Bu tartılsılmaz ve tartısılıcak kadar büyük bir sorun yaratmaz.

    Şimdi yazıklarının kısaca bir özetini yapmıyacagım.Bizi ilgilendiren kısmı Türkiyedir.İlk önce bu ülke insanının sosyolojik gelişimini incelememiz lazımdır ki ona göre daha sağlıklı yorum yapalım ve bu arada aradıklarını bulabilirsen ne mutlu bana.Osmanlının katı ümmetci anlayısı ile kurtuluş savasının baslatılması ve halkın yeni düzene geçerken bu anlayıstan kurtulması gerekli bir olgu idi.Bunu saglıyacak seyde kesin bir ayrımdı.Bu ayrım bölünme yahut ayrıma degil kurtuluş için gerekli yegane seydi.Müslüman olan halk bu zaman kadar Türk kimligi ile devamlı islamı bir çatı altından tutmuş ve ayrımıda böyle yapmıstı.O müslüman bu degil.Ancak 1.dünya savası ve öncesi yasanan ve osmanlı devletinin katıldıgı bir çok savaş ile birlikte dünyada gelişen kavramlar halk bazında ilgi duyulan bir konu halini almış ve ayrımlar artık yavas yavas tek düze olan müslüman gayrimüslimden çıkmaya baslamıstı.Bu çıkıs kurtulus savası ve sonrasıda da önemli bir hal almıstı ve gelişmesini sürdürmüştür.Svas sonras yapılanma bize bu ayrımları kullanmaya iten yegane olgu olarak karsımızda durmaktaydı.Çünkü savasa kadar bir çok isyan ve ayaklanma yine ayrılan etnik unsurlar nedenile ile baslamıstı.Lailk düzene geçmek için müslümanlar degil müslümanlarından üzerinden geçenierek dısarısı ile anlasmalı olanların yok edilmesi için gerekli temel halk bazında bu ayrımlar ile saglanmsıtır aksi halde onlardan kurtulmak halktan kurtulmakla eş anlamlı idi ve geç kalıdıgı taktirde bir virüs gibi tüm vücüdü kaplıaycak halktan ayrılmıyacak duruma geçiceklerdi.

    Böyle bir ortamın yasandıgı bir ülkede Ziya Gökalp'in ortaya koydugu fikir aslen daha öncede düşülmekteydi ancak o bu düşünceyi ideolojikleştirip halka empoze edilmesinde katkı sagladı.Çünkü ümmet ancak bu sekilde temzlenebilcek bir olgu olarak karsımızda duruyordu.Bu idelojikleşme geçmişten alınan binlerce dersi baz alarak hazılanmıstı "temkinlilik" düşmanlılık ile eş anlamlı olmadıgı bilmeliyiz.Kesinlikle Türkçülükte böyle bir kavram yoktur.O Türk şu şu kriterlere uyar ozaman Türktür ve o zaman herşeyi mükemmel yapar diye bir olgu hiçbir zaman yoktur.Hitler ile karsıtılan sacma bir olgudur ki zaten hitleri ve nazi tarihini bilenler ari ırkın bir amac degil bir arac oldugunu görürdü kaldı ki hitlerin ordusunda yahudiler vardı ve sadece ari ırk tenımlasmasına uyanların girebildigi birlikler olan waffen ss ler daha sonrada her milleti bünyasine kattı neyse bu konuya girmiyorum.Kısaca budur ki bu ülkede her zaman ırkcılık ve soyculuk temkinlilik üzerine konuşlanmıştır.Ve her zaman tepki üzerine dogrumustur.Bunun haricinde bizim sosyolojik yapmız zaten nazi dönemi yada avrupa ırkcılıga hiçbir zaman uymaz.

    Snıflar ve sınırlar olmasın iyi güzelde bu 1000 yahut 2000 yıl sonra gerceklesegi için gerçekcilik konusnda sana katılmıyorum.Çünkü herşey tepki üzerine doguyor ve bunu ateşleyenler ortadandır.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    CommunisT bunu yazdı:
    -----------------------------

    Ne bekliyorsun? burasi bir forum herkez cevap yazacaktir elbette. Sen ve tartistigin bir kisiye özel topic acalim kafana göre takil madem öyle?
    Kendinle neden bu kadar celisiyorsun? ben bu kadar kayde alinmayacak adamsan  ve bir önceki mesajda, buraya yazmaya deger görmedigini belirtiyorsan, neden hala  birseyler karaliyorsun?  neyse olayi kisisellestirmenin luzumü yok. ...
    antikky e kendin banlatmani söyledigini belirtincede, özel bir hava süsü vermis oldun ya neyse..
    mesajlarida sen sildirmissin.
    ne diyelim senden korkulurmus demekki :)

     


    -----------------------------

    Demek ki herkes (yazar)mış.Bu yazar benim dedigim gibiyse eyw.Ama kalkıp hiçbir halt bilmeden sırf hakaret etmek ve senin şuanda yaptıgın gibi provoke etmek için yazıyorsa yazamaz.Bunu ben degil sitenin yönetimi söyler.Onlar yok diyorsa tamam ozaman bilende bilmeyende küfür edende etmeyen gelsin yazsın onada eyw.Şimdi kendimle çelişen bir adam olarak söylüyorum :) Sana kalkılıcak sen boş adamsın dienicek ardından provoke ediyorsun denilcek sonra o kişi sana cevap olarak sana sende boş adamsın diyerek aslından dediginin bir çelişki oldugunu söyliyecek ve ardından kendisiyle çelişen yine o olucak he hahaha.

    Konuyu sabote etmeyi bile becermiyosunuz :) Şimda sana cevap vererek yardımcı oluyorum hadi :).

    Birde beni bu konu için provakatör ilan ediyorsun bende bunun üzerine sana bunun ile ilgim alakam olmadıgı göstermek için yaptıgım seyi söylüyorum söyledim diyorum bu özel bir hava süsü vermiş oluyorum hahaha bu hiçbirşey degil,bildigin osurktan nem kapmaktır :)

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Eylül/2007
    Erkek

    Evettttt işte şimdi istediğimi aldım

    "Bizi ilgilendiren kısmı Türkiyedir."

    mesele kürt yada türk oluşu değil.  Mesele TÜRKİYEDİR.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    DEVSIRME bunu yazdı:
    -----------------------------

    Evettttt işte şimdi istediğimi aldım

    "Bizi ilgilendiren kısmı Türkiyedir."

    mesele kürt yada türk oluşu değil.  Mesele TÜRKİYEDİR.


    -----------------------------

     

    Yanlış almışın cevabı..Türk Türktür,kürt kürttür laz lazdır gerisi yok.Ancak her etnik grup ülke için yasayabilir sadece ve sadece düzene uymak kaydı ile.Anladın mı aslanım hemen aklınıza hitler ve toplama kampı görüntüleri gelmesin.Bu düzeni bozan her etnik grup gerektigi yerde ve zamanda en sert cavabı alır.Lazlarda farklıdır kürtlerde şimdi kimse bu iki etnik gurubu aynı kalıba sokabilir mi ?

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Eylül/2007
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

    DEVSIRME bunu yazdı:
    -----------------------------

    Evettttt işte şimdi istediğimi aldım

    "Bizi ilgilendiren kısmı Türkiyedir."

    mesele kürt yada türk oluşu değil.  Mesele TÜRKİYEDİR.


    -----------------------------

    Yanlış almışın cevabı..Türk Türktür,kürt kürttür laz lazdır gerisi yok.Ancak her etnik grup ülke için yasayabilir sadece ve sadece düzene uymak kaydı ile.Anladın mı aslanım hemen aklınıza hitler ve toplama kampı görüntüleri gelmesin.Bu düzeni bozan her etnik grup gerektigi yerde ve zamanda en sert cavabı alır.Lazlarda farklıdır kürtlerde şimdi kimse bu iki etnik gurubu aynı kalıba sokabilir mi ?


    -----------------------------

    1- Bana bir daha aslanım koçum gibi laflarla hitap etme.

    2- Düzeni bozmaya çalışan hertürlü guruba Türkiye'nin cevabı sert değil barışçı olmuştur. Örnek: Geri dönüş yasası

    3- Ben bu ülkede aklıma hitler ve benzeri görüntüler gelmez, gelemez çünkü Türkiye'ye ters birşey.

    Herşey Türkiye için !

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    Ya öyle mi biz o barışçıl yasaları çıkaranları tanımıyruz.Dagdaki iti anasının gucagına yolla öğrencini ez.Terörsit itine şans ver ama ögrencine verme anasını ağlat ögrencinin,memurun esnafın ama dagdaki piçi anasının bilmensine git orası dagdan bayırdan iyider de.Sonra biz buna çözüm diyelim he ooo gerçekten ileri görüşlülügümüz yeri aşmış hee.Dağdan indirdin ya sonra,bu gün dağa çıkmayıp etrafa metropllerde gösteri yapanları unutmuyoruz sayın öcalan diye mektuplar yazanları unutmuyoruz terörist cenzelerini gucaklamak için birbirlerini ezenleri unutmuyoruz ne barışı ne yasası ne çözümü.Benim öz be öz vatandasımın midesi birbine yapısmıs aclıktan ben barısıcıl çözüm üreterek onun ekmegini hep yiyip hemde ihanet etmesi için barışçıl çözüm getirecem.Zaten bunu bu şekilde adlandıran adamın ne oldugu bellidir.Ben seni tanımam etmem bu yüzden aslanım kocum derim çok batmıssa demem.ETNİK derim.

    Bu güne kadar bu ülkede hiçbir ayrım yapılmadı ne olursan ol gel dendin sofra açıldı ev açıldı ne oldu.Siah olarak mermi olarak tabut olarak geri döndü.Demekki seninkiler çözüm degil daha çok kan kaybetmemiz için adına barışçıl çözüm dedikleri bir şeyi uygulamaya koymuslar.Anladın mı etnik.İkide bir aranuvutum diyerek bi tarafını yırtıyon umarım etnik dememde batmaz.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bassicam
    bassicam's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek
    bang-bang bunu yazdı:
    -----------------------------

    bassicam bunu yazdı:
    -----------------------------
    insanları kendi seçemediği ırkı gibi bir konuda ayırıp kendi ırkı dışındaki herkesi düşman sayan bu sığ kafalı adamı yazan,üreten vs. diyerek aklamaya uğraşmayın arkadaşım.şimdi abdullah öcalan da cıksa birşeyler yazsa saygı duymamız mı gerekecek ? diyeceksin ki bu adam binlerce insan öldürmedi.şuna eminim ki elinde fırsat olsaydı inanın ülkenin yarısına kıyabilecek kadar sapkın bir inanç taşıyordu.zaten yazılarında etnik temizlikten bahseder.yani türk ırkı dışındakilerin yok edilmesi.çok merak ediyorum bunu böylesine destekleyen arkadaşa "senin dişlerin eğri sen türk olamazsın ölmek zorundasın" denilse ne yapardı ? abartmıyorum bu adamların forumlarında bunlar tartışılıyor.adam "evleneceğim kızın dişleri öne çıkık araştırdım türklerde böyle birşey bulamadım acaba bu kız öztürk olmayabilir mi ?" diyor ve işin asıl acı tarafı bunu ciddi bir şekilde soruyor.bırakalım bu geyikleri faşistin her türlüsü zavallıdır,beyinden yoksundur.daha fazlasını bile söylemeye gerek yok..
    -----------------------------

    nihal atsızın kaç kitabını okudun! okuduğun kitap üzerinden tartışalım! ben senin faşist dediğin gruba giriyorum, ırkçılığımla da gurur duyuyorum, bilinçli olan hiçbir ırkçı zavallı değildir aksine üstündür, bilinçli olan hiçbir ırkçı akılsız değildir aklını en iyi şekilde kullanır! elbette evleneceği kişinin ırki özelliklerine bakacak, dört nesil dayı amca kızlarını düdüklemiş aile içi evlilik yapmış zatla evlenilirmi? babasının dedesinin sapık katil genlerini taşıyan bir adamla evlenilirmi? nesillerdir vatanına ihanet eden dedesi isyancı, babası terörist bir adamla evleninirmi? kan çook önemlidir, soydur çeker boktur kokar! gidip polyannacılık oynayın, grup yorum eşliğinde halay çekin, sendikacılık diye kürtçülük yapın, senin gibileri görünce nekadar şanslı olduğumu anlıyorum! akıttığınız pis zehir bazen öyle uyandırıcı oluyoki tuorin-kafein etkisi yanında sıfır. tanrıyı anlayamıyorum neden daha az zeki insan yaratıp daha çok ve sütveren hayvan yaratmak yerine tersini yaptı.


    -----------------------------

     ilk olarak nihal atsızın hiç kitabını okumadım,fakat kendisine ait fikirlerini belirten bir kaç yazısınız okudum ve bu düşüncenin biraz daha genişletilip süslenmiş halini okumak fikrimi asla değiştiremez.bilinçli olduğunu iddia ediyorsun fakat bilinci bırakalım en ufak bi zaka kırıntısından dahi yoksun olduğun ortada.faşist olduğunu iddia ediyorsun."faşistim" diyorsun.o halde almanya da türkler yakılınca feryat etmeyeceksin.adamlara göre üstün olan alman ırkı,türkler onlara göre aşağı bir ırk.adamlar faşist düşünceleri gereği yaktı diyeceksin.sen faşizmi yapınca iyi güzel, sana yapıldımmı barbarlık.bu arada katilliğinde genlerle nesilden nesile aktarıldığını senden duyuyorumçbir faşist öğretisi olsa gerek :)

    muhtemelen ben kimseyi yakmadım bıdı bıdı bir sürü şey söyleyeceksin.benim sana diyeceğim şudur ki milliyetçilik ve faşizmi birbirine karıştırma ey cahil çocuk.bilmediğin bir terime içinde türklük geçiyor diye "ben öyleyim" deyip atlama. 

    sendikacılığın ne olduğu hakkında da bilgin yok.konuyu alakasız yerlere saptırmışsın ama madem oyle istedin.sendikayı kürtçülük zanneden senin gibi bir cahil ile nediye tartışmaya calışıyorsam.inan birşeyler yazmaya değmezsin.

    sana sadece bir konuda katılıyorum, evet inekler sen ve senin gibilerden çok daha değerliler.

     

    bu arada türkçüler faşist değildir denmiş ama ben bütün türkçülere değil nihal atsız ve onunla aynı ideolojiyi (aslında ideoloji bile demeye dilim varmıyorya neyse) paylaşan zavallılara dedim.bu arkadaşlar afrikada doğsa idi bir afrikalı ailenin çocuğu olarak bu sefer üstün olan  afrikalıları mı olacaktı ? sen hangi ırktan isen o ırk üstünmüdür ? gerzekliğe lüzum yok boyle komik şeylerin aklı başında insanların bilgi paylaşmaya çalıştığı böyle bir yerde tartışılması bile saçma


    need the end to set me free
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Eylül/2007
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

    Ya öyle mi biz o barışçıl yasaları çıkaranları tanımıyruz.Dagdaki iti anasının gucagına yolla öğrencini ez.Terörsit itine şans ver ama ögrencine verme anasını ağlat ögrencinin,memurun esnafın ama dagdaki piçi anasının bilmensine git orası dagdan bayırdan iyider de.Sonra biz buna çözüm diyelim he ooo gerçekten ileri görüşlülügümüz yeri aşmış hee.Dağdan indirdin ya sonra,bu gün dağa çıkmayıp etrafa metropllerde gösteri yapanları unutmuyoruz sayın öcalan diye mektuplar yazanları unutmuyoruz terörist cenzelerini gucaklamak için birbirlerini ezenleri unutmuyoruz ne barışı ne yasası ne çözümü.Benim öz be öz vatandasımın midesi birbine yapısmıs aclıktan ben barısıcıl çözüm üreterek onun ekmegini hep yiyip hemde ihanet etmesi için barışçıl çözüm getirecem.Zaten bunu bu şekilde adlandıran adamın ne oldugu bellidir.Ben seni tanımam etmem bu yüzden aslanım kocum derim çok batmıssa demem.ETNİK derim.

    Bu güne kadar bu ülkede hiçbir ayrım yapılmadı ne olursan ol gel dendin sofra açıldı ev açıldı ne oldu.Siah olarak mermi olarak tabut olarak geri döndü.Demekki seninkiler çözüm degil daha çok kan kaybetmemiz için adına barışçıl çözüm dedikleri bir şeyi uygulamaya koymuslar.Anladın mı etnik.İkide bir aranuvutum diyerek bi tarafını yırtıyon umarım etnik dememde batmaz.


    -----------------------------

    bak baal taktığın lakaplarla sinirlerimi bozup tahrik ediyorsun sonra ban yiyecem o yüzden tutuyorum kendimi !

    ikide bir ortalarda arnavutum diye yırtınmıyorum ! + senin mantığına şaşırıyorum öğrenci ile teröristleri nasıl bir araya getirip kıyaslayabildiğini ... birinin annesi oğlunun kazanamadığı ve giden dersane paraları için ağlar yani oğlunun çalışmadığı için diğeri ise bilinçli ise yanlış bir ideolojiye kurban gittiği için bilinçsiz ise salaklığından ağlar.

    haberlerde sürekli duyuyoruz dağdan inen teröristler sınırda teslim oldu vb vb eminim senin gibiler olsaydı onlar korkudan inmez ölene kadar savaşmak zorunda kalırlardı terörün dağılma süreci geçirmesi TÜRKİYE'NİN BARIŞÇIK POLİTİKAsı sayesindedir.

    YURTTA SULH DÜNYADA SULH

    umarım bu laf sana birşeyler anımsatabiliyordur.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2005
    Erkek
     5-10 sene içinde hemen hemen hepsi (çin dışında) amerika kölesi olacağı için doğru hepsi düşmanımız
Toplam Hit: 9169 Toplam Mesaj: 65