folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nihat Genc"İ Tanımlamak.

Nihat Genc"İ Tanımlamak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Nihat Genç hakkında ben bulduğum birkaç yorumu yazayım,ardından kendi yorumumu da yazayım daha sonra siz devam edersiniz..

- sibel can için ise yemekhane kedisi suratlı karı diyerek olaya son noktayı koymuştur.

- seda sayan denen nezih hanfendi için için yaptığı "vita yağı suratlı" benzetmesiyle beni benden alan yazar.

- Konuştuğu zaman karşısındaki insana soru sorma hissi doğdurtmayan bir adam.

//

İlk zamanlarda ne olduğunu anlamadığım kelimeler kurarak beni şaşırtan bir insandı. Türkçe ve anlatım o kadar bozulmuştu ki televizyonda konuşanı bırakın yorum yapan insanları dahi anlamakta zorluk çeker olmuştum.

2 yada 3 sene kadar evvel di. Konuştuğu televizyon programından kumandayla roketatar gibi es geçtim.Sıradan bir program zannettim. Daha sonra adamın ses tonu kulağımda yankılandı. Aniden geri dönüp o gün tüm konuşmasını aralıksız izledim.Şimdi her düşündüğümde iyi ki o kanalı açmışım bu adamı tanımışım fikirlerine yoğunlaşmışım diyorum.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    kim yav bu

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    programini ilgilyle izliyorum vatansever duygulu bir kisi ailecek seviyoruz nihat genci :) 

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek

pardon ikinci yanlışlıkla oldu

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    dikdatoraa bunu yazdı:
    -----------------------------
    kim yav bu
    http://www.youtube.com/results?search_query=nihat+gen%C3%A7&search=Search

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

kafa 1 milyon bnm cafede içiyoruz :D

kimin ne oldugnu karıstırdım nihat kahveci ile ilgilide bişiler yazaiblirdim :D

edit : karıstırmısım işte lan yüklenmeyn !

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

Dinlendiginde diilde anlasildiginda bi cok seyler ögrenebilcek bi insan.Medya patronlarinin kolesi olmamis agresif kisilik.Kesinlikle takip edilmeli.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    qaMbLer bunu yazdı:

seda sayanın oglundan 10 yas büyük bi şarkıcı ! ve Tükücü

kendisini şahsen hiç sevmem onun sayesinde hemşerim olan seda sayandanda nefret ettim.

yaptıgı programda mallıgını ispat edior....

o dedigin nihat dogan ayisi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

him youtubede izliyorum şuan adam çok doğru konuşuyor sağlam adam. !

edit : ever bu konuda dahada çok tuttum adamı http://www.youtube.com/watch?v=d7LkE_pIiAo&mode=related&search=

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

skyturkteki programının bölümleri podcast özelliğnden faydalanarak itunes üzerinden dinleniyodu bi aralar..

dinlemişliğim vardır ordan ama şimdi var mı bilmiyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

http://www.youtube.com/watch?v=COrE3F7jhaY

bu videosunu izlemenizi oneririm

Toplam Hit: 4006 Toplam Mesaj: 25