folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nihat Genc"İ Tanımlamak.

Nihat Genc"İ Tanımlamak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    çok deli konuşuyo adam helal olsun

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    xtlan bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=COrE3F7jhaY

bu videosunu izlemenizi oneririm

evet buda güzelmiş.boş konuşmuyor bu adam... :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=aEfqL6CZKkU

бu adami dinlemek yetmez. okumak lazim. super bir yazardir. tavsiye ederim. kopeklesmenin tarihi ile memleket hikayelerini. Adam ulkucuden donme solcudur. Cok saglam bir milliyetcidir. okumak ogrenmek lazim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek
    ewt ben de bazen tv de izliyorum güzel yorumları var adamın

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=7fGETA1z7xI

buda güzel çok doğrı konuşuyor

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    naki bunu yazdı:

http://www.youtube.com/watch?v=aEfqL6CZKkU

бu adami dinlemek yetmez. okumak lazim. super bir yazardir. tavsiye ederim. kopeklesmenin tarihi ile memleket hikayelerini. Adam ulkucuden donme solcudur. Cok saglam bir milliyetcidir. okumak ogrenmek lazim. 

katılıyorum abi bencede okumakta lazım..
    Bush'un Türkiye'ye geldiğinde Boğaz'da bir konuşması vardı ya hani medya acayip abartmıştı,yerlere göklere sığdıramamıştı bu konuşmayı,Bush'u,ve o bush'un demokrasi söylemlerini....  çok güzel dile getirmiş söylemek istediklerimizi kitabında.. (Hattı Müdafa adlı kitabında..)

Bush geldiğinde verilen yemekte olanları,müslüman kardeşlerinini öldüren insana(bush'a) ilahiler okuyan insnaları eleştirdiği bi paragrafta parantez içi bi yazı.. --->  (Uzaktan,Bush,ananın .mına köprü girsin sesleri.)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek

duvarımdaki kağıtta yazılan 4 isim den biri...:)

adam dehşet, bende tesadüfen skytürk te karşılaştım, çok deli konuşuyo. dikkat ederseniz sky dan başka hiç bi tv kanalınada çıkmamıştır, çıkartmıyolar, göze alamıyolar:D

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Sene 2004 dershaneye gidiyorum ,Genc,Cukurova Uniye Bagimsizlik Sempozyumu vermeye gelmis,dershaneyi siktir edip gitmisim ,orta siralarda bir yere oturmusum :)

Konusmaya basladiktan 1saat sonra,bir konu hakkinda soz istedim ve "Bir zamanlar denize doktuklerimizden medet umanlar var " cumlesini kurdum ...Nihat Genc'in benim sozumun uzerine soyledigi tek cumle "Siktir et ,onlara Bagimsizligi biz ogretmisiz,dunya bagimsizligi ,hur yasamayi bizden ogrenmistir..." agzindan geleni esirgemeyen birisi,amfide birsuru bayan olmasina ragmen ,siktir et,ibne,serefsiz,pust gibi argolari kullanmaktan hic cekinmedi :D 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu adamı seviyorum ben ya..

Gelsin evimde ağırlıcam.

Adamın basın organında dediği şeye bakın : "Bu medyanın büyüttüğü topa tüfeğe inanmayın"

Daha ne denir?

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    Örnek alınacak bi vatansever inşallah bu abimizide öldürmezler :F   (bkz: Apdi İpekçi,Uğur Mumcu,Ahmet taner Kışlalı...)
Toplam Hit: 4005 Toplam Mesaj: 25