Nikola Tesla Kendini Anlatıyor
-
Geçenlerde şöyle bir kitaba rastgeldim Tesla'nın otobiyografisiymiş
Acaba bu kitap gerçekten Tesla tarafından mı yazıldı bilgisi olan var mı? Sonuçta kendisi yazsa bu kadar adı sanı duyulmamış kalabilir miydi merak ettim. Okuyan varsa da kitap hakkındaki yorumlarını merak ediyorum.
Duras tarafından 10/Ara/15 19:48 tarihinde düzenlenmiştir -
valla bu kadar araştırdım ancak hiç denk gelmedim kendi kaleminden yazdığı bir kitap olduğuna. eğer doğru ise alırım bir adet.
-
Kendi yazmamis fakat makalelerinden olusturulmus.
https://en.wikipedia.org/wiki/My_Inventions:_The_Autobiography_of_Nikola_Tesla
-
yarın kitapçıma söyleyim getirsin..
-
Ne anlatacan tesla, her şey ortada sen süründün edison vurdu löpe,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Ne anlatacan tesla, her şey ortada sen süründün edison vurdu löpe,
+1
serefsiz edison! :) -
Edison un babaannesi kaşar.
-
O kadar elektrik ile ilgili buluş yap,bul sonra ölümüne yakın halen, nedir bu elektrik demesi beni derinden etkilemiştir.
-
-
slanger bunu yazdı
tesla edison karşılaştırmalarının daha doğrusu edison düşmanlığının ve teslanın abartılmasının sizce de boku çıkmadı mı
tesla abartılmıyo ki gelmiş en zeki adam kesilnikle ayrıca edison düşmanlığı da gayet normal çünkü hep ön planda olan birisi ama teslanın yaptıklarının yanında hakettiğinden fazlasını almış hep. Yıllardır yapılan haksızlık böyle bi patlama yaşıyor işte.
-
Teslayi lise zamanlarında duydum ve çok arastirdim. Kablosuz elektriğe çok merak saldim bu adam yüzünden. Çok çarpıldım.
Bana en büyük katkisi iyi muhendis ve iyi kazanan mühendisin ayni olmadığını anlamam oldu. Allah razi olsun Tesla'dan.