Nikola Tesla Kendini Anlatıyor
-
hazır konusu varken
bu adamı anlatan güzel kaliteli belgesel önerecek varmı. altyazılı olsada olur ama şimdilik işim var türkçe dublaj olursa çok hayır olur
birde kitabın ingilizce pdf sini indirmek isterseniz şimdi indiriyorum eğer sakat bir durum yoksa link vereyim
-
futurist bunu yazdı
hazır konusu varken
bu adamı anlatan güzel kaliteli belgesel önerecek varmı. altyazılı olsada olur ama şimdilik işim var türkçe dublaj olursa çok hayır olur
birde kitabın ingilizce pdf sini indirmek isterseniz şimdi indiriyorum eğer sakat bir durum yoksa link vereyim
https://www.youtube.com/watch?v=_ejUYwfWK0U piyasadaki en iyis bu şuan için türkçe dublaj da zaten
-
Duras bunu yazdıslanger bunu yazdı
tesla edison karşılaştırmalarının daha doğrusu edison düşmanlığının ve teslanın abartılmasının sizce de boku çıkmadı mı
tesla abartılmıyo ki gelmiş en zeki adam kesilnikle ayrıca edison düşmanlığı da gayet normal çünkü hep ön planda olan birisi ama teslanın yaptıklarının yanında hakettiğinden fazlasını almış hep. Yıllardır yapılan haksızlık böyle bi patlama yaşıyor işte.
newton, leibniz, einstein, darwin, faraday.... bu adamları tanıyor musun
-
slanger bunu yazdıDuras bunu yazdıslanger bunu yazdı
tesla edison karşılaştırmalarının daha doğrusu edison düşmanlığının ve teslanın abartılmasının sizce de boku çıkmadı mı
tesla abartılmıyo ki gelmiş en zeki adam kesilnikle ayrıca edison düşmanlığı da gayet normal çünkü hep ön planda olan birisi ama teslanın yaptıklarının yanında hakettiğinden fazlasını almış hep. Yıllardır yapılan haksızlık böyle bi patlama yaşıyor işte.
evet de einstein,newton,faraday ve darwin zaten bilinmeyen adamlar değil ki. Hayır tanıyor musun derken ironi tarzı bir şey yapıyorsan da yaptığın çok anlamsız değil mi oturup bilim adamları hakkında sidik mi yarıştıralım ? Yani aralarında dieğrlerinden çok daha az tanınan bi leibniz var ve bunlardan herhangi biri sana göre tesladan daha iyi olabilir. Yani bu beni ne üzer ne de sevindirir. Nesnel bir şey tartışmıyoruz ki.
-
Duras bunu yazdıfuturist bunu yazdı
hazır konusu varken
https://www.youtube.com/watch?v=_ejUYwfWK0U piyasadaki en iyis bu şuan için türkçe dublaj da zaten
teşekkür ederim hep erteliyordum izleyim.
bu arada pdf indirme işi yatttı maalesef inmiyor kitap.
zaten 9 tl alınırda hiçbirşey. yeterki bulalım.
-
Duras bunu yazdıslanger bunu yazdıDuras bunu yazdıslanger bunu yazdı
evet de einstein,newton,faraday ve darwin zaten bilinmeyen adamlar değil ki. Hayır tanıyor musun derken ironi tarzı bir şey yapıyorsan da yaptığın çok anlamsız değil mi oturup bilim adamları hakkında sidik mi yarıştıralım ? Yani aralarında dieğrlerinden çok daha az tanınan bi leibniz var ve bunlardan herhangi biri sana göre tesladan daha iyi olabilir. Yani bu beni ne üzer ne de sevindirir. Nesnel bir şey tartışmıyoruz ki.
bir şey söylemiyorum daha
-
slanger bunu yazdıDuras bunu yazdıslanger bunu yazdıDuras bunu yazdıslanger bunu yazdı
bir şey söylemiyorum daha
hocam farkında mısın bilmiyorum ama tartışma en sevdiğimiz bilim adamı hangisi tartışmasına dönecek bilim kapsamlı bir konu ve senin ilgini çeken konular fakrlı bneimkiler farklı bu sebeple de ayrılığa düşüyoruz yani sence einstein mı newton mı sorusu çok bilimsel bir soru mu ? Üstüne üstlük newton ile einstein aynı kulvardayken bile soru saçmayken teslayı anyı kulvara sokamayız da
-
-
Teslanin hayati/calismalarini/herşeyini anlatan , en güzel kitap nedir? Almak istiyorum.
-
Cefasını TESLA / Sefasını EDİSON