Nikola Tesla"Nın Ölüm Yıldönümü
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
gogul logosunu değiştirmiş la Nikola Tesla için ölüm yıldönümü 7 ocaksa doğum yıldönümü bu gündür demekki:D
-----------------------------ewet hocam 10 temmuz 1856 doğum yılı gelmiş geçmiş en iyi mucit bana göre tabiki :)
-
iyi oldu bunu gördüğüm ya filmini çevitirecektim arkadaşa onu hatırladım bu arada mekanı cennet olsun..
-
doğum günü mübarek olsun yaşasaydı wireless elektrik şeysinide aradan çıkarsaydı keşke :|
-
Nikoteen bunu yazdı:
iyi oldu bunu gördüğüm ya filmini çevitirecektim arkadaşa onu hatırladım bu arada mekanı cennet olsun..
-----------------------------arkadaş dediğin bütün tbt bekliyo =)
hani belgeseli vardı geçen sene indirdim, çevrilmesi için hâlâ bekliyorum, silmeye kıyamadım diskte yer olmamasına rağmen.
çok sevaba girersin çevirebilirsen.
-
tarzan bunu yazdı:
doğum günü mübarek olsun yaşasaydı wireless elektrik şeysinide aradan çıkarsaydı keşke :|
-----------------------------geçen bi haber çıktı nokia havadan şarj edilen tel yapıcakmış diye.
hey gidi Tesla hey =) adam yapsaydı projesini kablolu şarjları hiç kullanmamış olacaktık.
-
bende aynı şekilde hocam,sırpça altyazıdan çevirme yapan arkadaşın akibeti ve beni satışını zaten sizlerle paylaştım zaten kız arkadaştan gelicek hayır o kadar olur..Şimdi dinleyerek çeviri yaptırıcam bir arkadaşa 7yıllıkta arkadaşımdır zaten güneş ağarır ağarmaz arayıp bilgilendirme yaparım ilgili topikte şimdilik silmeyin bende 1yıldır saklıyorum walla :)
-
tekrardan bu buyuk insani saygiyla aniyoruz
-
Nikola Tesla: "The Present Time Is Theirs But Future Is Mine"
TR: "Simdiki zaman onlarin fakat gelecek benimdir"
-
ailesine sabır diliyiorum ! :)
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
ailesine sabır diliyiorum ! :)
-----------------------------la ailesimi kalmıştır kaç yıl oldu :D