folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Nikola Tesla"Nın Ölüm Yıldönümü

Nikola Tesla"Nın Ölüm Yıldönümü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

http://www.sertaccem.net/nickola-tesla-kimdir.cem

ufak reklam :E

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karem
    karem's avatar
    Erkek

Benim en çok merak ettiğim ise nikola tesla gibi bir gizemli ve hatta gizem üstü mucitin fikirleri, projeleri, yaptığı deneyleri hangi ülkenin elinde ve bunları kim kullanıyor.

Nikola tesla ismini ilk olarak  17/08/1999 depreminde duydum ve o anda resmen şok olmuştum, çünkü o şahıs bundan bir asır önce şu anda bizim hayel bile edemediğim denemeler ve projeler geliştirmiştir, belki onun deneyleri geliştirilmiş olsaydı şu anda dünya bir anda patlatılabilir ve yerinden oynar hale gelebilirdi kanımca

NE-NEDEN-NİÇİN
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KabileReisi
    KabileReisi's avatar
    Erkek
    edison denen şrfsiz yüzünden önü kesilmeye çalışılsa da biz biliyoruz Tesla'nın neler yaptığı..toprağn bol olsun Tesla'm

opel corsa,ben de korum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Dünyanın pek çok şeyi borçlu olduğu bilim adamı. Albert Ainstein den sonra Unutulmayacak Bilimin Müdavimidir. Ancak Albert Anstein nin Atom icadı Gelecek Yıllarda Dünyayı Yokedecek demedi demeyin...

Dünya bi daha savaşlara Girip Gövde Göstermeye kalkışırsa insanlık, Sanırım Albertin verdiği Muhteşem Oyuncak hepimizin Sonu olacak....

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Teslanin sadece 1 tane not defteri vardi. daha dogrusu hic not defteri tutmazdi, en yakin arkadaslarindan birisinin tavsiyesine uyarak not almaya baslamisti... Bu not defterine de askeri silahlar userinde yaptigi birtakim calismalari, projeleri vardi. En son bu not defterinin kayboldugu bildirildi.. sonradan da Teslanin en yakin arkadasinin rusya icin bu defteri caldigi anlasildi... cok derin bir arastirma yaparsaniz herseyi anlarsiniz....

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    tesla denen adamın bulduklarını yok etmesine borçlu olduğu söyleniyor şu anda yaşamaya devam edebilmemizin.

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 6494 Toplam Mesaj: 37