Nikola Tesla"Nın Ölüm Yıldönümü
-
http://www.sertaccem.net/nickola-tesla-kimdir.cem
ufak reklam :E
-
Benim en çok merak ettiğim ise nikola tesla gibi bir gizemli ve hatta gizem üstü mucitin fikirleri, projeleri, yaptığı deneyleri hangi ülkenin elinde ve bunları kim kullanıyor.
Nikola tesla ismini ilk olarak 17/08/1999 depreminde duydum ve o anda resmen şok olmuştum, çünkü o şahıs bundan bir asır önce şu anda bizim hayel bile edemediğim denemeler ve projeler geliştirmiştir, belki onun deneyleri geliştirilmiş olsaydı şu anda dünya bir anda patlatılabilir ve yerinden oynar hale gelebilirdi kanımca
-
edison denen şrfsiz yüzünden önü kesilmeye çalışılsa da biz biliyoruz Tesla'nın neler yaptığı..toprağn bol olsun Tesla'm
-
Dünyanın pek çok şeyi borçlu olduğu bilim adamı. Albert Ainstein den sonra Unutulmayacak Bilimin Müdavimidir. Ancak Albert Anstein nin Atom icadı Gelecek Yıllarda Dünyayı Yokedecek demedi demeyin...
Dünya bi daha savaşlara Girip Gövde Göstermeye kalkışırsa insanlık, Sanırım Albertin verdiği Muhteşem Oyuncak hepimizin Sonu olacak....
-
Teslanin sadece 1 tane not defteri vardi. daha dogrusu hic not defteri tutmazdi, en yakin arkadaslarindan birisinin tavsiyesine uyarak not almaya baslamisti... Bu not defterine de askeri silahlar userinde yaptigi birtakim calismalari, projeleri vardi. En son bu not defterinin kayboldugu bildirildi.. sonradan da Teslanin en yakin arkadasinin rusya icin bu defteri caldigi anlasildi... cok derin bir arastirma yaparsaniz herseyi anlarsiniz....
-
tesla denen adamın bulduklarını yok etmesine borçlu olduğu söyleniyor şu anda yaşamaya devam edebilmemizin.