Nikon D7000 Hakkında
-
D7000 almayı düşünüyorum ilk kez dslr makine alıcam D90 ile arasında kararsız kalmıştım fakat bugun baktımki ikisi arasında çok fark var gövde olsun özellik bakımından D7000 yeni üretilmiş bir ürün ve daha fonksiyonel bir özellikli. Kullanan arkadaşlar varmı bu makineyi önerebilcek yada. 1500 doları hak ediyormu fikrinizi danışmak istiyorum bilgili insanlar vardır mutlka makine konusunda danışmak istededim teşekkürler.
-
Yeni başlıyorsan yanlış seçim d7000
-
hayalim
-
neden hocam ne öneriyorsun ? almışken iyi birşey almk istiyorum sonuçta bn aldığım ürünü satmıyorum tkrar evde kullanılıyor birisine veriyorum yada
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
neden hocam ne öneriyorsun ? almışken iyi birşey almk istiyorum sonuçta bn aldığım ürünü satmıyorum tkrar evde kullanılıyor birisine veriyorum yada
-----------------------------Sen ilk arabanı ferrari mi alırsın yoksa şahin doğan mı?
O makina elinde haşat olur yanlayamazsın moralin bozulur kullanamazsın istediği performansı alamazsın. Al şimdilik d3100 öğren sonra alırsın hem para sarfiyatı hem de kullanamayacağın için zorlukyani hayallerin yıkılır onu kullanmak hem kolay değil..
-
yeni başlayan biri için iki makina arasında herhangi bir fark yok.
iyi bi makina almak yerine orta ayar bi makina alıp iyi bir lens edinirsen daha iyi sonuç alırsın.
mühim olan lens.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------Sen ilk arabanı ferrari mi alırsın yoksa şahin doğan mı?
O makina elinde haşat olur yanlayamazsın moralin bozulur kullanamazsın istediği performansı alamazsın. Al şimdilik d3100 öğren sonra alırsın hem para sarfiyatı hem de kullanamayacağın için zorlukyani hayallerin yıkılır onu kullanmak hem kolay değil..
-----------------------------ben olsam ferrari alırım her türlü daha konforlu daha hızlı en azından ihtiyacım olduğunda istediğim şeye ulaşabilirim.
neyse al hocam d7000 gözün kapalı, ama yanında uyduruk bi lens olmamasına dikkat et. veya ek lens al. d3100 alıp işi öğrendikten sonra bide satma derdiydi yok tekrar d7000 alıcaktım derdiydi falan uğraşmazsın.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------hocam sende ezdin yani resmen fotoğraf konusunda amatörüz ama biliyoruz makine bakımından sordum öerilcek bir makinemi diye ayrıca 3100 alınırmı dersen alınmaz bana pek cazip gelmedi inceledim elime aldım kurcaladım filan. iyi bir makine olursa okdar çok çekmek ister insan :)
araba konusuna gelince ikisinide almam şahin alıcağıma yada doğan alıcağıma biraz sabreder orta sınır bir araba alırım şuan bahsettiğin konu biraz abartı olmuş ferrari elit kessimnde üstünde bir alet :) orta sınıf birşey almayı tercih ederim bnmde bütcem 2500 e kadar ona göre ayarladım kendimmi ben sadecce makineyi öneren kullanan varmı diye sordum başlangıç için idealmi diye iyi bir makineyse neden başlangıç için kötü olsun neden haşat ediyim aleti kullanmk için alıcam okadar para bayılcam sonuçta kenra atmak için okadar parayı çöpe atmam ;)
-
şimdi hocam ferrari diyorsun ama adam şahini kullanp kullanmadığını sormadın yada ferrari d7000 ise şahin hangisi oluyor. bende almaı duşunuyorum saygılar
-
hocam alacak gücün varsa bekleme seni en az 5 6 yıl idare eder...
-
Canon 550d almanı tavsiye edebilirim başlangıç için. Güzel, kolay, ayrıca kısa film çekmek için de harika bir kameraymış arkadaşımdan biliyorum.