Nissan Juke
-
toyotadan şaşma hocam.
Bak mürid neler neler çekmiş yahu :D
-
Arkadaşımda var,çok rahat bir araç ancak sürücü için anlayan anladı 😂
-
nissanın anasına biniyim yaktıgı haram ocnun. amaaaa juke-r lar var r35 motorlu onlarından anasını seviyim cok tatlılar :{
-
Taş gibi Clio sattık arabasız kaldım :d ya juke Clio Dan dar olmaz ya :d Ahahah
-
Civic dusunmez misin kanka ? Yada o butceye uygun bi wv ?
Teknik detaylarini pek bilmiyorum ama aracin ici dar senin beklentine gore dar demek daha dogru.
-
Kreyzi bunu yazdı
Teknik detaylarini pek bilmiyorum ama aracin ici dar senin beklentine gore dar demek daha dogru.
Beyler ciddi anlamda geziyorum dağ bayır Clio 176binde sattım siz düşünün. Marka model Farketmez açıkçası hafif spor geniş aile arabası düşük km kusuru olmayan araç için 60bin veriyorum ama yok la kafama göre bişey.
-
nevorapat bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
Beyler ciddi anlamda geziyorum dağ bayır Clio 176binde sattım siz düşünün. Marka model Farketmez açıkçası hafif spor geniş aile arabası düşük km kusuru olmayan araç için 60bin veriyorum ama yok la kafama göre bişey.
Forumda ibrahimerende vardi civic 2012 olmasi lazim sahsen ben o aracin icine bayildim. Gogus kismi cok guzel koltuklari rahatti bak bence bi buna.
-
Kreyzi bunu yazdınevorapat bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
Forumda ibrahimerende vardi civic 2012 olmasi lazim sahsen ben o aracin icine bayildim. Gogus kismi cok guzel koltuklari rahatti bak bence bi buna.
Kanka bana benzinli araba gelmez dizel lazım bak Ford b max var onunda kapısı yüzünden almıyorum.
-
Hocam auris, leon, golf 7 1.2 tsi veya golf 6 dizel, megane gibi araçlara bakabilirsin
-
Arka koltuk konforunda sıkıntı çekersin hocam . Arkası oldukça dar geniş bir arabaya göre.