Nitrolu Hpi Bullet 3.0 Rc Araba
-
ikinci el aldım oğlum oynasın diye ama paspal kullanılsada motor , elektronik tekerlekler filan yeni.
tamirat modifiye işlerinede bayılırım birazda ben kaşındım yani . gece yarısına kadar şaftını doğrultmaya çalıştım. motor bloğu çatlaktı onuda metal dolgu ile yapıştırdım. şimdide nitro sipariş verdim bir kaçta yedek parça . ama kalite olduğu herhalinden belli. rulmansız dönen birşey yok . servoları sorunsuz .
bu işin inceliği nedir ? bu modelden elinde olan varmı ?
-
hiç duymadım netten baktım videoyada süpermiş kaça aldın
-
ikinci el 300 tl ye aldım. tam bir performans aleti.
-
nitro motordan anlayanlar bir yardım etsin. buji dayanmıyor yahu ! sinir oldum . 1.5 voltta çalışmıyor .3 volt veriyorum banamısın demiyor. 3.7 volt veriyorum çalışıyor ama buji rahmetlik oluyor.
-
zigana bunu yazdı
nitro motordan anlayanlar bir yardım etsin. buji dayanmıyor yahu ! sinir oldum . 1.5 voltta çalışmıyor .3 volt veriyorum banamısın demiyor. 3.7 volt veriyorum çalışıyor ama buji rahmetlik oluyor.
Hocam savage 4.6 kullandım uzun süre, bizdede buji değişirdi sürekli ama sanırım sende genel bi sorun var seninki kadar şikayetimiz olmadı hiç,
düşünüyorum neden olur valla aklıma hiç birşey gelmiyor, -
Smirnoff bunu yazdızigana bunu yazdı
Hocam savage 4.6 kullandım uzun süre, bizdede buji değişirdi sürekli ama sanırım sende genel bi sorun var seninki kadar şikayetimiz olmadı hiç,
düşünüyorum neden olur valla aklıma hiç birşey gelmiyor,
bildiğimiz orta boy duracell pil . tek başına bujiyi kızartması gerekmiyormu ? -
karbüratör ayarı zengindedir ucunda kurum varsa buna delaletdir zaten
buda benim canavar =)
elektirikli kendisi
DestinatioN tarafından 13/Oca/13 01:39 tarihinde düzenlenmiştir -
DestinatioN bunu yazdı
karbüratör ayarı zengindedir ucunda kurum varsa buna delaletdir zaten
buda benim canavar =)
elektirikli kendisi
o ne bicim gidiyo lan :D nasıl elektrikli o öyle abi kaç volt veriyorsun sen ona öyle ya
-
16.8 volt veriyorum hacı ama mesele volt değil sağlam akım çekio alet =)
kelle başı 200 amper verebilen iki lipo batarya takılı :D
DestinatioN tarafından 13/Oca/13 01:47 tarihinde düzenlenmiştir
-
-
aboo 3.0 vergiside çok olur onun :) bunları gördükçe insanın sarası geliyoda, uzak durmak lazım fakirken :)