folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Niye ŞEHİT"Lerimiz Hep Fakir Ailelerden Çıkıyor?

Niye ŞEHİT"Lerimiz Hep Fakir Ailelerden Çıkıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

babacan yeğenini sevmiyordur belki, belki akrabalık bağları kopuktur, o yüzden torpil yapmamıştır. başka örneğin var mı?  ama diğer türlü yüzlerce örnek var.

Bölgeye göre verilir asker dağıtımı zengin fakir ayrımı yapılmaz.

ayrıca nasıl bu şekilde kesin konuşabiliyorsun. nerden biliyon onu da söyle de daha inandırıcı olur?

///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

türk milleti zaten geneli fakir bi yapıya sahip.. bana kalırsa sorunda burda. tsknın burda yapacağı bişey yok bence..

e genel olarak fakir kesim çokunluğuna sahip olduğumuz için yüzdeye vurduğunuzdada şehitler genelde fakir ailelerden çıkıyor oluyor.. 

ha şuda var

turkiyede her işiniz daima ve daima parayla daha güzel yürür.. ;) 

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yenicerix
    yenicerix's avatar
    Erkek
    özel harekata güçlü kuvvetli dağ çocukları alınır, köy çocukları alınır, bu bölgelerdede fakirlik vardır.

Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. "M.K.Atatürk"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

Ben ölsem askerde ailem vatan sağolsun demez, aynı şekilde benim cocugumda ölecek olursa bende vatan saolsun demem.

Ama cahil ve bir o kadar fakir aileler der. Size kolay gelsin. Ne mutlu Ölüyorum Diyene!

bassinyourface
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    lan bayramda geldi bayramlık azımı açam; sayın .... bu vatanı karşılıksız severek uğrunda ölmek ne zamandan beri cahillik ne zamandan beri fakirlik !!! ???

Sen menfaatsiz bişe yapamıyosan o senin " MEDENİ "liğindendir.Herşeyi cahilliğie vurup kendi aklınca medeni,külştürlü bilmiş biliştirmiş geçinen tipler yok mu onlar olmasa şu hayatta gülmeye değer çok az şey kalır gerçekten :)}

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    nikoteen Aynen HoJa ..katılıyorum sana.. torpil olayının olduqu kesin bence.. torpil yapıyorlar bana göre..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    bu eleman kesin ekşide yazar falandır.Forumda takip ediyorum hep ekşi yazarları tarzında işleyen bir düşünce sistemi war.

Ne hallere kaldık vatan sağolsun diye bilmek ölen oğlunun ardından vatanseverlik değil cahişllik olmuş...Biz ne çok cahilmişiz de bundan bi haber kaldık...

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    morportakal bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben ölsem askerde ailem vatan sağolsun demez, aynı şekilde benim cocugumda ölecek olursa bende vatan saolsun demem.

Ama cahil ve bir o kadar fakir aileler der. Size kolay gelsin. Ne mutlu Ölüyorum Diyene!

-----------------------------

öleysee, cahilim , Ölürüm !

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Çünkü o göz önünde olan halk türkiyedeki insan nüfusunun %0.5 i civarında...

e birde araya torpil olayları giriyor, ondan sonrada bie ölenler zenginlerin değil diosunuz...

Saçmalıyorsunuz, türkiyenin %85 i zengin ise o zaman konuşun nie zenginler gitmio die...

Elinle tut bakalım o zengin dieceğin kişileri kac kişi cıkacak...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

tr'nin %95'ini kapsayan ailelerinin çocuklarının çorabı yırtık mı, veya evleri sıvaksız mı?

veya %95'i köylerde oturuyor da onun için mi köylerden çıkıyor şehitler?  eğer böyleyse o zaman saçmaladım :S

///______________
Toplam Hit: 9708 Toplam Mesaj: 41