Nod32 İle İlgili Bi Sorum Olacak
-
şimdi müritler bunun deneme sürümüyle 80 tl para verip aldığımız sürümünün ne farkı var?
-
deneme sürümde güncelleme yapamazsın.
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------
nasıl yapıyor ya? -
PlayerMurat bunu yazdı:
TekBuluT bunu yazdı:
nasıl yapıyor ya?
-----------------------------sadece lisanslı sürümde güncelleme yapılabilir.
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------PlayerMurat bunu yazdı:
TekBuluT bunu yazdı:
nasıl yapıyor ya?
-----------------------------sadece lisanslı sürümde güncelleme yapılabilir.
ee altta veri tabanı güncellendi dyor -
deneme süresi bitmemiştir henüz.
-
TekBuluT bunu yazdı:
zaten hocam işte dym ki lisanslıyla deneme sürümünün ne frkı var? -
PlayerMurat bunu yazdı:
TekBuluT bunu yazdı:
zaten hocam işte dym ki lisanslıyla deneme sürümünün ne frkı var?
-----------------------------lisanslıyla deneme sürümünün farkı deneme sürümünün süresi dolunca bitmesi ve nod32'nin görevlerini tam olarak yapamaması. ama nod32 artık iyi değil nod32'yi kullanmamanı öneririm.
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------PlayerMurat bunu yazdı:
TekBuluT bunu yazdı:
zaten hocam işte dym ki lisanslıyla deneme sürümünün ne frkı var?
-----------------------------lisanslıyla deneme sürümünün farkı deneme sürümünün süresi dolunca bitmesi ve nod32'nin görevlerini tam olarak yapamaması. ama nod32 artık iyi değil nod32'yi kullanmamanı öneririm.
emin misin hocam adamlar o zaman siteden her ay emaillerine deneme keyi alır yükler -
deneme sürümünde herhangi bir kısıtlama yok (bildiğim kadarıyla) username ve password sizin update yapmanızı sağlıyor. arkadaşın dediği gibi deneme sürümü bitince update yapamıyor.. gözlemlediğim kadarıyla koruma kalkanlarından bazıları kapanıyor..
keylere gelince, nod32 bilerek internetteki keyleri engellemiyor. bu onun ticari bir oyunu. mesela kullandığım bir key var aylardır aynı keyi kullanıyorum ve hala black liste alınmadı..
www.nod321.com da güncel keyler var ve sınırsız.. istese eset basit bir fonksiyonla bu siteye eklenmiş her keyi ve eklenecek her keyi nod32 nin black listine aldırı ancak bilerek göz yumuyorlar..
TekBulut arkadaşa katılmadığım tek nokta, nod32 nin iyi olmadığı noktası... Bu konuda çok deneme yaptım nod32 den şaşmaman gerektiğimi anladım.. Gerek kendi yazdığım programlar, gerekse internette av testleri için yayınlanmış viruslerde nod32 çok iyi sonuçlar verdi. Dikkat edilmesi gereken en önemli husus ise nod32 sadece bir antivirustür. (sadece antivirus sürümü için konuşuyorum) onun dışında port kontrolü yapan ve birş çok kontrol yapan firewall, trojan,keylogger için anti-trojan, malware yazılımları için ayrı bir malware paketi bunların hepi farklı şeylerdir.. siz anti-spy programlarına (mesela ad-aware) her virusu yakalattıramazsınız. Aynı şekilde nod32 de her spyi yakalayamaz. Eset in bir ürünü var smart security. Bu paket programda tüm özellikler mevcut.. Onu denemediğim için yorum yapamayacağım ama antivirus konusunda yılladır nod32 kullanıyorum ve bir sorun da yok.
iyi geceler
-
60 tl'ye golddan alabilirsin 1 yillik ben aldim 1 ay kullanip format atinca sifremi kaybettim, musteri hizmetleriyle irtibata gecemeyip elimde patladi.
Warez rulz kardesim.