Nod32 Mi Kaspersky Mi ?
-
Ben Nod32 kullanıyorum makinayı hiçbir şekilde kasmıyor.
Ancak Kaspersky ilk gözdem :\ Kararsızım bilmiyorum :S
-
Hoca yıllardır Nod32 kullanıyorum bir kere bile virüs yüzünden format atmadım gerçi ben kendim anti virüs gibiyim ama :) tek derdim tespit etmesi ve diğer arkadaşların söylediğinin tersine Nod 32 yi tavsiye ediyorum
Kaspersky; Sağlam kasar ama oda iyidir
Avira; ben pek beğenmedim ama ödüllüdür ama oda kasar kaspersky kadar olmsada
Avasat; Bence hiç bi *oka yaramaz
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------Avira bunu yazdı:
-----------------------------Kısaca ben sana sıralim hocam.
Kaspersky - Kasar ama iyi temizler.
Nod32 - Çok hafiftir ama ne temizlemesi iyidir nede saptaması.
Avast - Kasmaz orta derecede temizler.
Avira - Kasmaz ve en iyi tespiti ve temizlemeyi yapar.En çok önerdiğim Avira'dır.Avira alın gözünüz arkada kalmaz.
GData - Çok iyi tespit yapar ama çok çok kasar (tavsiye etmem)
Norton - Kasmaz ama temizleyemez.
-----------------------------norton mu kasmaz? :\
-----------------------------Norton'un son sürümleri kasmaz hocam 2010 sürümünden bahsediyorum nod32'den bile daha hafiftir.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------ExcellencE bunu yazdı:
Avira - Kasmaz ve en iyi tespiti ve temizlemeyi yapar.En çok önerdiğim Avira'dır.Avira alın gözünüz arkada kalmaz.
-----------------------------Norton'un son sürümleri kasmaz hocam 2010 sürümünden bahsediyorum nod32'den bile daha hafiftir.
-----------------------------hadi ya :\
yaw eski nortonları hatırlıyorum da pc açılmıyodu be :)
ama o zamanda üstüne yoktu
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------hadi ya :\
yaw eski nortonları hatırlıyorum da pc açılmıyodu be :)
ama o zamanda üstüne yoktu
-----------------------------O zamanları çok iyi bilirim Norton'un sayesinde bi zamanlar popüler olan Dialer yemiştim telefon faturası kol gibi girmişti hocam.Norton norton olalı hiç adam gibi olduğunu göremedik.Norton pc'yi resmen dediğin gibi açılmaz yapıyodu bişeyede yaramıyodu.Ama şimdiki sürümüyle baya çıkış yakaladı.
-
Avira antiwir'i tek geçerim.. Neden ?
Avira kesin konuşur benim için.Tehlike diyorsa gerçekten tehlike vardır.Kasper öyle değil.Kasper öyle raporlar üretiyor ki yok virüs olabilirmişte.tehlike arz edebilirmişte.Ama etmiyedebilirmiş.
Kesin konuşacan kardeşim.Virüs'se delete...
-
nod 32 kaspersky avira avast hepsinden tecrübem var
3 yıldır kaspersky kullanıyorum hiç değiştirmedim
Kaspersky ------ Kasar kasar ama iyi temizler güzeldir lakin bu son zamanlarda virüs yedim format attım kaspersky uyarı vermedi sürekli güncellememe rağmen
Nod 32 -------- Babamın bilgisayarında var çok tavsiye ediliyor ama ben arayüzü beyenmedim ondan düşünmüyorum
Avast ------- Kuzenin pcde vardı insanlık namına kaldırdım ne uyduruk bişe o ben içgüdüsel olarak bile daha iyi seziyorum virüsü ondan
Avira ------ Sadece 1 hafta yada 5 gün kullandım arayüzü iyi tavsiye ediliyor fakat ben kasperskya alıştığımdan kullanmadım
vel hasılı kelam 3 aydır antivirüs kullanmıyorum olaylara içgüdüsel yaklaşıyorum 2 kere format attım :D ama öner dersen doğal olarak kaspersky'ı öneririm ama avirayada bak derim nod 32 mi hiç aklımdan geçmiyor
-
illa antivirüs kurucam diosan avira al , deepfreeze tarzı bısıde olur diyorsan deepfreezede güvenme onuda çözdüler lakin hala kafeler deepfreezele korunmakta bikısmı dısında benım önerim ''drive vaccine pc restore plus''
-
Nod32 kullaniyorum Bi sorun yaşamadim kasberky kullandim guncellştirmeden başka bi bok yapmiyo mubarek iyi ama gelek yok.
----------------
Avast ------- Kuzenin pcde vardı insanlık namına kaldırdım ne uyduruk bişe o ben içgüdüsel olarak bile daha iyi seziyorum virüsü ondan
:D güzel
-
Nod 32 de güzel kaspersky da.ikisinden kaspersky kullanmadım ama arkadaşlarımdan biliyorum yıllardır kullandılar tavsiyem o şekilde.demek ki iyi bir yazılımmış ve iyi kullanmasını keşfetmişler.Nod 32 2006 da bir süre kullandım ama pek beğenmedim vasat bir yazılımdı.ben eski efsaneyi bırakamadım.AVG kullandım yıllardır.Üstelik 3-4 yıl en iyi antivirüs ödülüde almış sonradan öğrendim.2001 den bu yana AVG yi bilir kullanırım.şimdi antivirüs yazılımı kullanmıyorum.XP ile pardus birlikte kullanıyorum tehlikeli virüslü işleri pardus la multimedya ıvır zıvır işleri XP ile yapıyorum.pardus ta virüs bu taraftan geliyo öbür taraftan çıkıyo linux yazılımı o işte başka.Geçenlerde yeğenim pc me virüs bulaştı falan filan neyse oyun CD lerinden kaptırmış.formatladık AVG buldum 25 senelik akitivasyonla.80 MB bi alan aldı performans özellikli oldu.denemek için proxy saldım yakaladı her zamanki yüksek güvenliği hala mevcut.mail bile tarayabiliyo eskiden yoktu o iş.AVG ayarında zannedersem kaspersky olabilir derim.