Nod32 Mi Kaspersky Mi ?
-
AVG tek geçerim.Aktivasyon kodum olmadığı için kullanmıyordum.Elinde key olan özel mesajla yollarsa sevinirim.
-
avira tabi ki :W
yok makinalar super diyosan kaspersky de olur
ama ikisi de tornovida, birinin sapı daha kalın daha fazla yer kaplıyo (kasper) niye aynı işi aynı kalitede yapıp ince olanını almıyosun?
-
KasperSky derim, KİS2009. En ufak bir tehditi bile anında raporluyor. :) örn. vermek gerekirse, Cs oynarken sXe injexte etmesine bile izin vermiyor :) ofis için ideal, biraz hantal ama
-
Avast iyidir zaten trojen için konuşuyorsunuz çoğunuz bunun için ayrıca bir firewall olması gerektiğini düşünüyorum ya da zemana gibi bir yazılım.Bit defender da güzeldir zevkine linuxa da kurmuştum birara (:
-
kasper ama nod32 kullanıom :A
-
benden sana dost tavsiyesi en iyi avasttır. 2009un en iyi antivirüsü seçildi. türkçesi mevcut ayrıca günde 2 defa otomatik veritabanı güncelleniyo. ben böyle çalışan bir şirket görmedim avast al kardeş avast en iyisidir...
-
Kaspersky siparişini verdim. herKese teşekkür ==)
-
Kaspersky malware ayarlarını ii yaparsan kasma sorununu çözersin akıllı mod pekde akıllı değildir.
-
Suanda Nod32 kullanıyorum ama bzn memnun bznde memnun deyilim neden dersen yakalamasına yakalıyor ama bzn de isteksizlik geliyor avira kullandım pcmde kasma sorunu oldugu için pek birşey anlamadım ama Nod32,Kaspersky,Avira tavsiyemdir.
-
Kasperin s2y
Toplam Hit: 13364 Toplam Mesaj: 50