Nod32 Mi Kaspersky Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

AVG tek geçerim.Aktivasyon kodum olmadığı için kullanmıyordum.Elinde key olan özel mesajla yollarsa sevinirim.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

avira tabi ki :W

yok makinalar super diyosan kaspersky de olur 

ama ikisi de tornovida, birinin sapı daha kalın daha fazla yer kaplıyo (kasper) niye aynı işi aynı kalitede yapıp ince olanını almıyosun?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    KasperSky derim, KİS2009. En ufak bir tehditi bile anında raporluyor. :) örn. vermek gerekirse, Cs oynarken sXe injexte etmesine bile izin vermiyor :) ofis için ideal, biraz hantal ama
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek
    Avast iyidir zaten trojen için konuşuyorsunuz çoğunuz bunun için ayrıca bir firewall olması gerektiğini düşünüyorum ya da zemana gibi bir yazılım.Bit defender da güzeldir zevkine linuxa da kurmuştum birara (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    kasper ama nod32 kullanıom :A

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek

benden sana dost tavsiyesi en iyi avasttır. 2009un en iyi antivirüsü seçildi. türkçesi mevcut ayrıca günde 2 defa otomatik veritabanı güncelleniyo. ben böyle çalışan bir şirket görmedim avast al kardeş avast en iyisidir...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    Kaspersky siparişini verdim. herKese teşekkür ==)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
    Kaspersky malware ayarlarını ii yaparsan kasma sorununu çözersin akıllı mod pekde akıllı değildir.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek
    Suanda Nod32 kullanıyorum ama bzn memnun bznde memnun deyilim neden dersen yakalamasına yakalıyor ama bzn de isteksizlik geliyor avira kullandım pcmde kasma sorunu oldugu için pek birşey anlamadım ama Nod32,Kaspersky,Avira tavsiyemdir.

zzzzzz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    Kasperin s2y

"
Toplam Hit: 13364 Toplam Mesaj: 50